5 suosittua ja parasta kasvopakettia ryppyille hinnoilla

Ryppyjä pidetään naisen kauneuden esteenä. Jokainen nainen haluaisi nähdä itsensä vastauksena kysymykseen “Kuka on maailman virheetön”. Iän ja ajan myötä iho alkaa kuitenkin joustaa ja alkaa väistämätön ikääntyminen. Ensimmäiset ikääntymisen merkit ovat hienot viivat, ryppyjä ja variksen jalat. Nykyään markkinoilla on monia ryppyille tarkoitettuja kasvonaamioita, ja tässä on viisi parasta ryppyjen kasvopakettia.

Uusimmat ja kuuluisat kasvopakkaukset ryppyille Intiassa:

Tässä on 5 parasta kasvonaamiota ryppyjen vähentämiseksi.

1. Khadi Natural ryppyjä ehkäisevä kasvopaketti:

Khadi Natural ryppyjä ehkäisevä kasvopaketti

Tämä kasvonaamio ryppyjen vähentämiseksi on rikastettu sahrami-, papaija-, santelipuu-, manteli- ja vehnänalkioöljyuutteilla. Sahramin tiedetään kirkastavan ihon sävyä. Manteliöljy kosteuttaa ihoa. Papaija sisältää A -vitamiinia ja papaiini -entsyymiä, joka poistaa kuolleet solut ja inaktiiviset proteiinit. Yhdessä tämä kasvopakkaus puhdistaa syvästi, palauttaa kosteuden ja kiristää ihoa.

Hinta: 120 INR 50 g: lle

2. Vain Herbals ryppyjä ehkäisevä kasvopaketti:

Just Herbals ryppyjä ehkäisevä kasvopaketti

100 -prosenttisesti luonnollinen intialainen ginsengistä ja fenkolista valmistettu anti -aging -koostumus on täynnä antioksidantteja. Se auttaa torjumaan ympäristön aiheuttaman stressin, huonon verenkierron ja ihon ennenaikaisen vanhenemisen aiheuttamia ihovaurioita. Tämä ryppyjä estävä kasvonaamio kiristää ihoa ja parantaa sisäistä hehkua. Se poistaa hienoja juonteita, palauttaa kollageenin joustavuuden ja antaa iholle nuorekkaan hehkun.

Hinta: 525 INR 65 g: lle

3. Biotique Bio Mud Nuorekas kiinteyttävä & Virkistävä kasvopaketti:

Biotique Bio Mud Nuorekas kiinteyttävä & amp; Virkistävä kasvopaketti

Tämä on paras naamio ryppyjä vastaan. Mineraalipitoinen maa sekoitetaan basilikan, laventelin ja piparmintun eteerisiin öljyihin. Paras ryppyjä ehkäisevä kasvonaamio nuorentaa ihoa ja vähentää ikääntymisen ja ryppyjen hienoja viivoja.

Hinta: 199 INR 75 g: lle

4. Vaadi Herbal Skin – kiillottava timanttikasvopaketti:

Vaadi Herbal Skin - kiillottava timanttikasvopaketti

Tämä paras ryppyjen kasvohoito on sekoitettu timanttipölyyn ja hunajavahaan. Timanttipöly kuorii ihon hellävaraisesti, jotta hoito tunkeutuu paremmin. Pakkaus sisältää myös hunajaa ja manteliöljyä. Hunaja auttaa sitomaan kosteutta, mikä estää ihon kuivumista. Manteliöljy poistaa ihon kuivuuden ja auringon aiheuttamat vauriot. Tämä kasvopaketti kiillottaa ihon ja antaa iholle luonnollisen kiillon ja nuorekkaan säteilyn. Se myös vähentää tummia täpliä ja hienoja viivoja iholta.

Hinta: 280 INR 70 g: lle

5. Mond’Sub ryppyjä tasoittava bio-selluloosamaski:

Mond'Sub ryppyjä silottava bio-selluloosamaski

Tämä kasvojen ryppyjen hoito taistelee hienoja viivoja ja ryppyjä vastaan ​​ja antaa kiinteän ja nuoremman näköisen ihon. Erityinen koostumus uudistaa kuolleen ihon ja täyttää ikäpisteet ja antaa kiiltävän ihon sävyn. Sen ainutlaatuinen kemiallinen kaava auttaa lisäämään ihosolujen uusiutumiskykyä ja torjumaan hienoja ikääntymisen merkkejä.

Hinta: 3200 INR 4: n pakkauksessa

Hakeminen

Käytä kasvopakkausta yhdessä puhdistusaineen, kuorinnan ja kosteusvoiteen kanssa parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Vaihe 1: Puhdista kasvosi ja kaulasi puhdistusaineella 30 sekunnin ajan poistaaksesi kuolleet solut ja lian.

Vaihe 2: Höyryytä kuumalla höyryllä 6-7 minuuttia.

Vaihe 3: Levitä kasvohoitoa ja hiero 2-3 minuuttia.

Vaihe 4: Levitä hierontavoidetta ja hiero 20 minuuttia.

Vaihe 5: Levitä naamio tai pakkaus 15 minuutiksi ja pese puhtaalla vedellä.

Ikääntymistä ei voi paeta, koska se on väistämätöntä. Kuitenkin voi hidastaa ikääntymisprosessia ikääntymään kauniisti. Jos olet huolissasi hienoista juonteista ja ikääntyneistä täplistä, on aika ryhtyä toimiin ja tehostaa kauneushoitoa hyödyntääksesi näitä mahtavia kasvonaamioita ryppyjen vähentämiseksi.