9 parasta korealaista katuruokareseptiä

Korealaiset ruoat olivat pääosin riisin, lihan ja vihannesten päällä. Aitoja korealaisia ​​ruokia ovat riisistä valmistettuja lisukkeita. Aineissa käytetyt ainesosat vaihtelevat paikasta toiseen, mutta kaikki ruoat kulutetaan kansallisesti, ja vain paikalliset ruoat sekoitetaan ja yhdistetään eri makuihin ja myydään kansallisesti. Korealainen matkustaja törmää erilaisiin katuruokalajeihin ja nauttisi niistä, jos tietäisi valita ja osaa erottaa terveellisen ja epäterveellisen. Korealaiset eivät halua nousta aikaisin, mutta he ovat työskennelleet klo 10, joten he haluavat napata katuruokaa ja suunnata työpaikoilleen.

9 perinteistä korealaista ruokareseptiä kuvilla:

1. Tornado -makkarat:

korealaisen street toast resepti

Ihmiset, jotka noudattavat ruokavaliota tai haluavat syödä terveellisesti, eivät nauti yllä olevasta katuruoasta. on friteerattu kokonaan.

2. Höyrytetty silkkiäistoukka:

Korealaiset söivät hyönteisiä. Näemme yllä silkkimatoja, jotka ovat Etelä -Korean perinteisiä välipaloja. Jos joku matkustaja haluaa eksoottista ruokaa, hän voisi kokeilla joitain näistä tai vain yrittää sitä kokea.

3. ranskalaiset maissikoirat:

korealainen katujuusto -maissikoira

Nämä ovat erilaisia ​​ranskalaisia ​​perunoita, jotka ovat pikemminkin vallanneet ranskalaiset perunat Koreassa (1). Nuoret haluavat syödä niitä ketsupilla ja joskus sokerilla. Se on hauska perunapyörre, ja peruna leikataan spiraaliksi ja työnnetään tikun läpi. Se on paistettua rapeaksi. Joskus sen päälle laitetaan juustoa.

4. Kimbap:

Kimbap on valkoista riisiä. Riisi keitetään ensin suolalla ja semase- tai parrillaöljyllä ja rullataan sitten kuivattujen merilevien levyiksi. Riisi sisältää lihaa ja vihanneksia, ja sitä myydään kylmänä. Niiden riisikakkujen koot eivät ole liian suuria; ne ovat riittävän purevia. Kimbap on suosittu katuruoka, joka tarjoillaan kimchi -kulhon kanssa upottamista varten. Tämä on paras korealaisen katuruoan resepti.

5. Korean hot dogit:

Korealaiset ovat pakkomielle hot dog -koirista. Yllä olevassa kuvassa on hot dogia, jotka on täytetty erilaisilla ainesosilla, ja jotkut on kääritty pekoniin ja keitetty niiden rasvassa. Voimme katsoa tarkasti ja tarkkailla hot dogien valkoisia ainesosia.

6. Bungeoppang:

kalakakku korealainen katuruoka

Yllä olevassa kuvassa näemme lautasen nimeltä Bungeoppang. Se on kalan muotoinen leivonnainen. Taikina kaadetaan vohvelirautaan, jossa on kalan muotoisia uria. Se on ontto on keskikohta, johon lisätään punaista papupastaa ja joka suljetaan lisää taikinaa. Tämä ruokalaji valmistetaan myös kukan muodossa ja tunnetaan nimellä Gukwa ppang. Nämä tarjoillaan lämpiminä ja niitä nautitaan eniten talvella.

7. Tteokbokki:

Yksi Korean peruselintarvikkeista, saatavana myös katuruoana, on tämä Tteokbokki -ruokalaji. Resepti tämän tekemiseen on muuttunut ajan myötä, mutta 1950 -luvulta lähtien kadulla lajikkeet ovat pysyneet melko samanlaisina. Nämä ovat lieriömäisiä riisikakun muotoja, jotka on keitetty kalanpalasilla ja jotka ovat mausteisia kylmän takia. Tämä on vintage -korealainen katuruokaresepti.

8. Makkarat Koreassa:

Yllä oleva kuva näyttää meille Korean kaduilla saatavilla olevia makkaraa. He käyttävät erilaisia ​​lihaa, kuten kanaa ja sianlihaa, mutta villimmin käytetty on kala, ja niistä tehdään myös pihvejä, kuten makkaraa. He haluavat syödä niitä erilaisten juustojen ja kastikkeiden kanssa.

9. Muna leivällä:

korealaisen katuruoan reseptejä

Nämä ovat yksinkertaisesti tehtyjä ja asetettuja leivänpalan keskellä olevaan rakoon sijoitettuja munakuppeja. Leipäpalat ovat kuumaa rautaa ja paahdetaan valmiiksi nälkäisiin puremiin.