Herbal Woman Shahnaz Husain paljastaa salaiset kauneusvinkit

Hän syntyi perinteiseen muslimien kuninkaalliseen perheeseen, meni naimisiin 15 -vuotiaana, tuli äidiksi seuraavana avioliittovuonna, opiskeli ayurvedaa ja kosmetologiaa, opiskeli Lontoon, Pariisin, New Yorkin ja Kööpenhaminan johtavissa instituuteissa kosmetiikkahoidossa ja perusti ensimmäisen kauneussalonkinsa Intiaan vuonna 1977. Shahnaz Husain, kasviperäisten kauneustuotteiden maailman edelläkävijä, on kauneuden ja ihonhoidon johtava nainen..

Hänen tuotteensa, joiden tarkoituksena on kaunistaa ihoa ja tehdä siitä nuorekas, ovat löytäneet tiensä johtaviin maailmanlaajuisiin kauppoihin Blooming Dalesista New Yorkissa Harrodsiin ja Selfridgesiin Lontoossa Lafayetteen Pariisissa ja La Rinaeccenteen Milanossa. Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, mitä palkittu kosmetologi tekee omalle iholleen ja hiuksilleen tai miltä hän näyttää yhä iältään, jos joku on vallannut maan myrskyllä ​​400 ja kasviperäisten ihoystävällisten tuotteidensa kanssa??

Shahnaz Hussain

Lue lisää Shahnaz Hussainin kuntosali- ja kauneussalaisuuksista.

Shahnaz Hussainin kauneusvinkit:

Shahnaz Husainin ihonhoitorutiini on yhtä laaja kuin hänen kauneudenhoitotuotteidensa valikoima. Hänen aamuinen ihonhoitotuaalinsa alkaa 20 minuutin liotuksella kylpyvedessä, joka on siroteltu ruusun terälehtiin ja tippoihin santelipuuöljyä. Sitten hän puhdistaa kasvonsa maidolla ja grammajauholla tai käyttää aloe veraa ja sitruunanpuhdistusainetta. Kylvyn jälkeen hän käyttää omaa Shaflower-voidettaan kosteuttaakseen vartaloaan ja ruusupohjaista ihonväriä kasvoille. Jalkahoito, manikyyri ja aloe veraa sisältävä kasvojen hieronta seuraavat esimerkkiä, jonka jälkeen hän nauttii päivittäisestä kasviperäisestä naamiosta, johon on yhdistetty merilevävoidetta, hunajaa, juustoa ja munanvalkuaista. Viimeinen kosketus sisältää sumutetta, jossa on Platinum Jasmine Moisture Mist -voidetta, joka jättää ihon pehmeäksi kuin satiini. Hänen päivänsä lopulta päättyy jalkahierontaan hänen elävän kosmetologinsa käsillä.

Shahnaz Husainin voimakkaasti käpertyneet silmät hoidetaan säännöllisesti virkistävällä liotuksella yhdessä hänen ihoväreistään puuvillavillalla, jota käytetään silmäpehmusteina. Ihon väriaine, jonka tarkoituksena on lievittää silmälaastareita ja tummia silmänalusia, on kaikkein rentouttavinta ja poistaa väsymyksen. Hänen toinen vaihtoehto, joka antaa suurta helpotusta, on vain roiskuminen silmiään kylmällä vedellä.

Hänen hiustenhoito -ohjelmansa on yhtä valtava kuin ihonhoitorutiini. Kaksi kertaa viikossa hänen valtava harjansa käsitellään hiusnaamarilla, joka on valmistettu 16 munanvalkuaisesta sekoitettuna sitruunamehun ja oliiviöljyn kanssa. Hänen rehevän viininpunaiset hiukset ovat seurausta säännöllisestä levityksestä hennajauhetta, jauhettuja kahvipapuja, teetä, sitruunamehua ja jopa 20 munaa.

Shahnaz Husainin kunto- ja ruokavalion salaisuudet paljastettiin:

Ei yksi ottaa hänen ruokavalio kevyesti, Shahnaz Husain on yhtä omistautunut tiukka ruokavalio. Hänen aamiaisensa sisältää kulhon manteleita ja rusinoita, kaksi lusikkaa maissihiutaleita ja lasillisen papaijamehua. Lisää siihen joitakin immuniteettia ja C -vitamiinikapseleita. Noin puolivälissä hän pesee järjestelmänsä lasillisella haaleaa vettä sitruunalla ja hunajalla. Lounaaksi hänellä on ghee-vapaa rotis ja vihanneksia, jotka on keitetty oliiviöljyssä. Hän päättää päivän viimeisen aterian maissihiutaleilla, kun hänen teetä on nautittu ilman sokeria.

Yrttikuningattaren fyysinen kunto on sekoitus hyvää ravintoa, säännöllistä liikuntaa ja terveellisiä elämäntapoja. Jopa vaativasta ja kiireisestä työaikataulusta huolimatta hän onnistuu varaamaan jonkin aikaa päivittäiseen harjoitteluun. Itse asiassa hänen päivänsä alkaa tyypillisesti syvään hengitykseen, jota seuraa jooga ja venytysharjoitukset, jotka auttavat häntä aloittamaan päivän uudella elinvoimalla. Pidätkö näistä Shahnaz Hussainin kauneusvinkkeistä ja salaisuuksista? Jätä kommenttisi alle.