20 modernia pientä keittiömallia kuvilla vuonna 2021

Kukapa ei unelmoisi suuresta keittiöstä, jossa on trendikkäitä laitteita ja korkeat katot? Todellisuudessa useimmat meistä ovat tekemisissä pienien keittiöalueiden kanssa asuntojen tai talojen suljettujen tilojen vuoksi. Mutta tiesitkö, että rajallista tilaa voitaisiin hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla älykkäillä tavoilla oikeilla suunnitteluideoilla? Lue parhaat pienet keittiömallit, joista et koskaan enää tunne klaustrofobiaa omassa keittiössäsi.

Uusimmat pienet keittiömallit

Pienen keittiön suunnittelusuunnitelmat:

 • Ennen kaikkea, järjestä kaikki strategisesti välttääksesi sotkua ja epäjärjestystä.
 • Keittiössä ei ole enemmän säilytystilaa, joten valitse mahdollisimman paljon säilytyskaappeja aina kun mahdollista.
 • Selvitä keittiösi perusasioihin, ja tulet todella yllättymään käyttämättömän tilan määrästä.
 • Virtaviivaista kaikkia laitteistoja ja säästä tilaa.
 • Rohkaise keittiö väreillä, jotta se pysyy klassisena.
 • Kokeile ja käytä kaikkia saatavilla olevia pintoja, mutta pidä se siistinä ja tyylikkäänä.
 • Anna luonnollisen valon virrata, jolloin pienimmätkin tilat näyttävät vahvistuneilta.

Uusimmat pienet keittiömallit Intiassa:

Pienimmät keittiötilat voidaan muuttaa oikeilla suunnitteluideoilla. Meillä on hihassa useita temppuja, jotka takaavat sinulle joitain alla mainituista parhaista pienkeittiön suunnitteluideoista.

1. Pieni modulaarinen keittiömuotoilu:

Pienet modulaariset keittiömallit

Tässä pienessä modulaarisessa keittiössä on erittäin moderni muotoilu. Keittiökoneet on taitavasti piilotettu, ja kattoon ulottuvat säilytyskaapit maksimoivat tilankäytön. Rajoitetulla työtasolla on älykkäästi pesuallas, liesitaso ja esivalmistelutila ilman, että se näyttää sekavalta. Siinä on myös säilytystilaa, ja viereinen ikkuna päästää valoa kirkastamaan tilaa. Teräksen harmaa väri näyttää poikkeuksellisen tyylikkäältä ja modernilta, ja sitä korostavat katossa olevat harmaat taideteokset.

2. Pieni intialainen keittiömuotoilu:

Pieni intialainen keittiön suunnittelu

Tämä pieni keittiö on nerokas idea säästää tilaa, mutta tekee tilasta avoimen ja ilmavan. Pieni liesituuletin, säilytyskaapit ja hyllyt kattiloille ja pannuille ovat loistava idea säästää laskutilaa. Harmaat kaapit ovat kontrastissa vihreän keskussaaren kanssa ja antavat alueelle hämmentävän ilmeen. Saari toimii säilytysalueena ja toimii samalla myös ruokailutilana. Riippuvalaisimet luovat valaistusvalaistuksen, joka valaisee koko alueen kirkkaudeksi.

3. Pienen keittiön sisustus:

Pienen keittiön sisustus

Porrastetut hyllyt ovat loistava tapa säästää tilaa pinottamalla hyllyt päällekkäin, kuten tässä näkyy. Kaikki keittiökoneet on taitavasti piilotettu yhdessä työtason kanssa, jossa on myös pesuallas ja liesitaso. Keski -saaren sisustuksessa on värejä, jotka lisäävät keittiön omituista puolta. Ripustustelineet astioiden säilyttämiseen ovat sekä toimivia että myös lisäävät hieman kontrastia kokoonpanoon. Koko tilaa kirkastaa työtason massiivisten ikkunoiden läpi virtaava valo, joka vahvistaa aluetta visuaalisesti.

4. Pienen huoneiston keittiön suunnittelu:

Pieni huoneisto Keittiön suunnittelu

Jos tällaisissa pienissä huoneistoissa ei ole tilaa syömispöydälle, asenna ruokapöytä seinän viereen säästääksesi tilaa ja lisää syöttötuoleja hohtoon. Säilytyskaapit pinotaan siististi kattoon asti, kun taas kaikki laitteet on työnnetty työtasoon ilman, että ne jäävät ulos. Vaaleanpunaiset työtasot sopivat seinän väriin, kun taas syöttötuolit lisäävät kontrastia asetukseen. Kattovalaisimet valaisevat alueen ja lisäävät hauskan elementin paikkaan.

5. Pieni nykyaikainen keittiömuotoilu:

Pieni nykyaikainen keittiön suunnittelu

Anna persoonallisuutesi keittiöön, vaikka olet vuokralainen. Tämä erittäin pieni keittiö koostuu L-muotoisesta toiminnallisesta alueesta, joka toimii myös liesi- ja ruokailutilana. Pienen liesituulettimen kummallakin puolella olevat säilytyskaapit käyttävät tilaa tehokkaasti. Moderni kattovalaisin ja valkoinen sisustus pitävät keittiön avoimena ja raikkaana, vaikka se on pakattu pieneen huoneen nurkkaan. Keittiökoneet ovat siististi työtason sisällä, tuhoavat koko alueen ja saavat sen näyttämään tyylikkäältä ja siistiltä.

6. Pieni L -muotoinen keittiö:

Pieni L -muotoinen keittiö

Siirry tämän L -muotoisen keittiöalueen ehdottomaan minimiin tilan säästämiseksi. Pienessä keittiössä on olennaiset asiat, kuten liesitaso, pesuallas ja säilytyskaapit, jotka on piilotettu siististi tiskille. Kattoon ulottuvat kaapit käyttävät maksimaalisesti tilaa. Suuri ikkuna ja puhdas valkoinen sisustus, jotka heijastavat valoa, tekevät tilasta tavallista suuremman. Tämä minimalistinen lähestymistapa auttaa vähentämään sotkua ja pitämään alueen siistinä ja tahrattomana.

7. Pieni U -muotoinen keittiömuotoilu:

Pieni U -muotoinen keittiö

Tämä pieni U -muotoinen muotoilu auttaa sinua puristamaan lisää säilytystilaa hyödyntämällä tilaa huoneen kaikilla sivuilla. Jääkaappi, pesuallas ja muut laitteet on sijoitettu siististi pois, mikä antaa sille kodikkaan ulkonäön. Valkoisen ja harmaan teeman keskeyttävät punaiset värit, kuten yllä, ja antavat sille tuoreen näkymän. Edellä esitetyt nousuputket ja mausteiden lajittelujärjestelmät auttavat maksimoimaan tallennustilan ja virtaviivaistavat ulkoasua.

9. Pieni avokeittiö:

Pieni avokeittiö

Tämä keittiön monitoiminen niemimaa tarjoaa paikan valmistella, valmistaa ja syödä työtasolla. Säilytyskaapit ja liesituuletin on kiinnitetty seinään eivätkä ne jää ulos. Kiillotettu pinta heijastaa valoa ja lisää raikkaan ja ilmavan ilmeen keittiötilaan. Tummat huonekalut antavat kontrastia sisustuksen muuten neutraaleille sävyille. Puiset viimeistelyjakkarat lisäävät alueelle väriä ja antavat sille tyylikkään ilmeen.

10. Idea pienestä maalaistalon keittiöstä:

Pienet maalaistalon keittiöideat

Tämä tyylikäs maalaistalon keittiö yhdistää laitteistot, säilytyskaapit ja laitteet seiniin. Pienikokoinen keittiötila virtaa keskisaarelle, jossa vastaava valkoinen pöytä toimii myös ruokailutilana ja säilytysvaihtoehtona. Sisustus kestää selvästi vaaleaa taustaa ja kiillotettua puulattiaa. Tällainen pieni keittiömuotoilu säästää paljon tilaa säilyttäen samalla tilan tuoreuden ja avoimuuden.

11. Pieni harmaa keittiöidea:

Pieniä harmaita keittiöideoita

Vähemmän on enemmän pienen tilan suunnittelussa. Harmaa sisustus eri sävyissä tarjoaa tarpeeksi lausuntoa, samalla kun se on minimalistinen ja hillitty. Tässä kompaktissa suunnittelussa on utilitaristinen alue, jossa on liesitaso ja säilytyskaapit, sekä keskussaari, jossa on pesuallas ja ruokailutila. Korkeat jakkarat sopivat lattiaan ja antavat alueelle tyylikkään tunnelman. Tumma viitta ja kukat lisäävät värillisyyttä muuten yksiväriseen keittiöalueeseen ja luovat tyylikkään keittiöalueen.

12. Pieni amerikkalainen keittiömuotoilu:

Pieni amerikkalainen keittiömuotoilu

Tämä kompakti muotoilu sisältää storge, keittoalueen ja kodikkaasti seiniin rakennetut ja järjestetyt laitteet. Keski -alueella on tumman puun aksentteja, jotka rajaavat ruokailutilan keittopinnalta. Korkeat valkoiset tuolit huokuvat eleganssia, ja oranssit kattovalaisimet lisäävät väriä keittiön seinien ja lattian neutraaleihin sävyihin.

13. Idea pienestä kulma -keittiöstä:

Ideoita pieniin kulmakeittiöihin

Vain siksi, että sinulla on pieni keittiö, se ei tarkoita, että sillä ei voisi olla kaikkia mukavuuksia, joista olet haaveillut keittiöösi! Tämä minimalistinen keittiö sisältää säilytystilat ja keittopinnat yhdeksi. Yksivärinen kokoonpano tuntuu kirkkaalta ja ilmavalta sisustuksen valkoisen taustan ja virtaviivaisen suunnittelun ansiosta. Se on oma viihtyisä nurkka huoneen toisessa kulmassa, silti tilava ja puhdas.

14. Pieni minimalistinen keittiö:

Pieni minimalistinen keittiö

Kermainen väripaletti heijastaa valoa ja saa pienen keittiön tilan näyttämään täyteläisemmältä. Tässä säilytyskaappien pinottaminen pesualtaan ja keittoalueen päälle on maksimoinut tilankäytön. Keittiökoneet ja ylimääräinen säilytystila on piilotettu siististi seinän toiselle puolelle. Keskussaarella on myös säilytysmahdollisuuksia, ja se toimii ruokailutilana. Ylelliset syöttötuolit tuovat valkoiseen keittiöön väriä ja eleganssia. Keittoalueen ja säilytysalueen taustalla on tummat puun aksentit ja ne antavat ylellisen tunnelman.

15. Japanilainen keittiösuunnittelu pieneen tilaan:

Japanilainen keittiösuunnittelu pieneen tilaan

Tässä japanilaisessa keittiömallissa keittiökoneet ja säilytyskaapit rullataan yhteen seinään tilan optimaalisen hyödyntämisen vuoksi. Syötävässä pöydässä on vaaleanpunaisia ​​tuoleja, ja vaaleanpunainen maalaus seinällä lisää väriä ja kontrastia yksiväriseen asetukseen. Tämä nerokas konsepti haluat ehdottomasti varastaa, etenkin jos sinulla on vähän tilaa laskurille.

16. Pieni eurooppalainen keittiömuotoilu:

Pieni eurooppalainen keittiömuotoilu

Suuri lattiasta kattoon ulottuva ikkuna, jossa vaaleanpunainen valo on ripustettu kattoon, lisää unenomaista, eteeristä kosketusta keittiöön. Molemmat sivut on vuorattu laskureilla ja pesualtaiden päällä säilytysmahdollisuuksien maksimoimiseksi. Kirkas valkoinen maali edistää avoimuuden tunnetta ja antaa tyylikkään, raikkaan ilmeen koko kokoonpanolle. Valkoisesta marmorista valmistetut työtasot, loistevalaistus saavat keittiön näyttämään tilavalta ja ilmavalta.

17. Pieni italialainen keittiömuotoilu:

Pieni italialainen keittiömuotoilu

Tässä avoimessa keittiössä on korkeat säilytyskaapit kattoon asti. Suuret ikkunat luovat illuusion avaruudesta ja valaisevat koko alueen. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet kiinnittävät huomiota, kun taas sisustus on tehty kokonaan valkoiseksi, jotta se pysyy raikkaana ja kirkkaana. Työtasossa on säilytystilaa, pesuallas ja liesitaso, ja se käyttää tilaa tehokkaasti. Upotetut kattovalaisimet lisäävät glamouria keittiötilaan.

18. Pieni suorakulmainen keittiömuotoilu:

Pienet suorakulmaiset keittiömallit

Tämä pieni keittiömuotoilu on melko taiteellinen ja vaikuttava, koska se sisältää erilaisia ​​elementtejä tyylikkään ilmeen luomiseksi. Työtaso ja laitteet on tehty pimeässä, kun taas muu sisustus on valkoinen kontrastin vuoksi. Ruokailutilan tyylikäs pöytä luo kodikkaan nurkan, jossa voit jutella syömisen aikana. Kukka -taustakuva lisää huoneen eleganssia, kun taas ainutlaatuinen riippuvalaisin parantaa alueen kirkkautta. Tämä keittiö kattaa ylellisyyden vision olematta liian täynnä ja kiiltävä.

19. Skandinaavinen pieni keittiö:

Skandinaavinen pieni keittiö

Tämä moderni skandinaavinen keittiö on klassinen esimerkki vanhentuneesta toimivasta keittiöstä. Sen oikealla puolella on keittoalue, jonka keskellä on pieni pöytä syötäväksi. Ripustuskorit ja seinälle kiinnitetyt säilytyskaapit maksimoivat tilankäytön ja tukahduttavat tilan varsin tehokkaasti. Sisustus on tehty eri puun sävyistä ja antaa keittiölle ajattoman, klassisen vetoomuksen. Väripumput lisäävät mielenkiintoa ja visuaalista tilaa pieneen tilaan.

20. Pienen keittiön sisustus:

Pieni keittiön sisustus

Tässä kauniissa keittiössä on kaapit ja laskurit, jotka on lakattu kauniilla sinisellä sävyllä. Tapetti on suunniteltu saman jäänsinisen sävyn geometrisella kuviolla ja lisää huoneen viehätystä. Ikkunan kaihtimet ja katosta ripustetut kuparitaidet lisäävät nuorekkaan tunnelman koko huoneeseen ja sisään virtaava auringonvalo lisää keittiön kirkkautta. Yhdistelmä kauniista taiteellisista taustakuvista ja kevyestä backsplashista yhdistettynä valkoisiin laskureihin ja teräslaitteisiin avaa alueen.

Ideoita pieneen keittiön remonttiin:

 • Voit aina jazzata vanhan keittiön lisäämällä tilkka väriä joko koristeilla tai vaihtamalla laattoja tai seinän väriä.
 • Maksimoi penkitila ja tehosta laitteistoa visuaalisesti.
 • Lisää ylellisiä viimeistelyjä ja lisää hienostuneisuutta.
 • Asenna huomiota herättävä keskikappale häiritäksesi rajoitettua tilaa.
 • Riittävä valaistus voi tehdä ihmeitä pienen keittiön visuaaliseen vetovoimaan.
 • Ole luova istumajärjestelyillä, jotka voidaan työntää tehokkaasti pöydän alle tilan hyödyntämiseksi.
 • Pari huippuluokan lisäosaa, kuten upotetut kattovalaisimet tai värikkäät roikkuvat istutusalustat, voivat lisätä pieneen keittiöön tyylikkään tunnelman.
 • Valitse pienet kodinkoneet, jotka voidaan asentaa seinälle.
 • Käytä hienostuneita, kauniita kuvioita lattiassa tai seinässä parantaaksesi keittiön eleganssia.
 • Hyödynnä jokainen nurkka ja kaari, ripusta mukit, lisää kattilahyllyt ja käytä kaapin kaikki tuumat.

Suunnitteletko keittiön kunnostamista tai rakentamista tyhjästä, mutta pidättäydytessäsi tilan puutteesta? Älä odota enempää ja muuta pieni keittiötila unelmiesi keittotilaksi. Esittele taiteellinen lahjakkuutesi ja tyylisi suunnittelemalla rajallinen alue kauniiksi, toimivaksi alueeksi, jossa on mieleenpainuva estetiikka. Piditkö fiksuista pienistä keittiömuotoiluhakoistamme? Kerro meille, mikä auttoi sinua eniten alla olevissa kommenteissa!