20 uusinta ja muodikasta liukastumismallia

Slip-on-kengät ovat pitsittömiä ja helppokäyttöisiä. Ne sopivat täydellisesti pitkiin työaikoihin tai kävelyyn, juoksuun, lenkkeilyyn jne. Ne tarjoavat mukavuutta jaloillesi ja poistavat sinut nauhojen sitomisen vaivalta aina, kun poistat kengät. Valitse tästä luettelosta parisi mukavat liukukengät. Löydät miesten ja naisten kengät, jotka sopivat joka tilanteeseen. Valitse muodolliset mustat lippaat kengissä tai jopa valkoiset kengät, jotta saat siistimmän juhlan. Naisten luistimet kengissä menevät hieman tyylillä pidemmälle kantapäät ja matalat kengät. Valitse korkokenkiä, jotka luistavat helposti, mutta jotka on sisustettu riittävän hyvin morsiamen vaatteisiin.

liukua kengissä

Tyylikäs ja trendikäs muotoilu Slip -On -kenkiä miehille ja naisille muodissa:

Meidän on tarkasteltava tämän luettelon 20 parasta mukavaa kenkää.

1. Mokasiinit miehille:

Mokasiinit miehille

Valitse tämä pehmeä nahkainen mokkasiini, joka tarjoaa sinulle mukavuutta ja nautintoa. Yksittäinen nahkakappale, joka on ommeltu kengän pohjaan ja sivuihin, tekee siitä suuren taideteoksen. Tämän kengän helppous ja mukavuus jättää sinut haluamaan käyttää sitä koko päivän. Näiden miesten pukukenkien katsotaan olevan paras pari kestävyytensä ja mukavuutensa vuoksi.

2. Naisten ballerinat:

Ballerinat naisille

Tätä pidetään yhtenä mukavimmista kenkiä naisen pitäisi omistaa. Perusasunnot antavat naiselle helpon kävelyn ja työnteon. Ballerinat, kuten nimestä voi päätellä, ovat balettitanssijoiden käyttämiä kenkiä. Ne ovat helppoja ja taipuvia. Naisten kengät on koristeltu jousilla tai muilla tyyleillä luonteen lisäämiseksi.

3. Pump Loaferit miehille:

Pumput miehille

Oletko menossa black tie -tapahtumaan ja haluat silti jotain, joka on helppo jaloille? Miksi et kokeilisi näitä loistavasta nahasta valmistettuja pumppusuojaimia, jotka näyttävät tyylikkäältä ja kuninkaalliselta. Niitä on saatavana eri tyyleinä, mutta useimpien koristeen päällä on nauha leivän päällä. Sopii parhaiten smokkien kanssa ja antaa sinulle täydellisen rikkaan ilmeen.

4. Funky Espadrilles for Women:

Funky Espadrilles naisille

Valitse espadrillit, kun haluat tehdä muodin. Nämä viileät tuuliset kengät on muotoiltu ja otettu askel pidemmälle kenkien päällä olevilla viileillä malleilla. Mene hulluksi hahmojasi heijastavilla malleilla. Omista pari näitä mukavia espadrilleja ja haluat käyttää niitä koko ajan.

5. Miesten venekengät:

Veneiden kengät miehille

Miesten venekengät ovat vapaa -ajan kenkiä, jotka lisäävät myös muodollista ulkoasua. Nämä kengät on valmistettu nahasta, mokkasta tai muusta materiaalista. Kengän sivuilla on nauhoitus, joka erottaa sen muista vapaa -ajan kengistä. Näkyvät pitsin läpät ulkopuolella lisäävät luonnetta näihin kenkiin.

6. Terävät asunnot naisille:

Terävät asunnot naisille

Näyttää bisnekseltä näillä terävillä asunnoilla naisille. Mokkamateriaali antaa tyylikkään tunteen näille kengille. Kenkien etuosa on leikattu siten, että niissä on kääre. Valitse tämäntyyppinen kenkä mukavuuden ja tyylin saavuttamiseksi samanaikaisesti. Asunnot sopivat erinomaisesti housujen tai housujen tai jopa hameiden kanssa. Ne näyttävät tyylikkäiltä ja toimivat hyvin myös lyhyemmille naisille.

7. Deep Mouth -kengät naisille:

Syväkengät naisille

Näe jotain retroa näillä syvillä suun terävillä kengillä. Kengissä on kissanpentu korkokengät ja soljet. Ulkonäkö on hyvin muodollinen ja tyylin liukuminen on hienoa liike -elämälle. Valitse pari tummanruskeaa tai mustaa, jotta se sopii useimpiin asuihin.

8. Monk -hihnat miehille:

Munkkihihnat miehille

Muodolliset kengät, joissa on reuna, ovat mitä munkkihihnan kengät ovat. Nämä kengät sopivat erinomaisesti toimisto- ja työvaatteisiin. Ne on valmistettu italialaisesta nahasta ja näyttävät upeilta. Kengät liukuvat päälle ja niissä on hihnat yhdellä, kahdella tai kolminkertaisella tyylillä, ja sivuilla soljet. Ne ovat erittäin helppoja käyttää, koska niissä ei ole nauhoitusta.

9. Naisten pistokkeet:

Stilettot naisille

Valitse nämä morsiametyyliset stiletot häihisi ja näytät upealta elämäsi tärkeimpänä päivänä. Nämä viileät kengät sopivat täydellisesti asuusi. Näiden kenkien yksityiskohdat tekevät siitä ainutlaatuisen ja upean. Kantapäät ovat eripituisia, joten valitse sellaiset, joissa olet mukava.

10. Naisten kävelykengät:

Naisten kävelykengät

Nämä rento ja helposti istuvat kengät naisille ovat äärimmäisen mukavat. Kävelyä varten nämä kengät luistavat ja antavat jaloillesi tarvittavan pehmeän kosketuksen ja mukavuuden. Nämä kengät sopivat erinomaisesti aamulenkille, ja ne ovat loistava ostos. Valitse parhaista tuotemerkeistä ja anna itsellesi se ylimääräinen etu aamu- tai iltaharjoituksia tehdessäsi. Suosituimmat tuotemerkit luovat jalkoihin sopivia tuotteita, jotka eivät väsytä kantapäätä helposti. Näissä kävelykengissä luodut pehmustetut vaikutukset ovat mahtavia. Uusin tekniikka otetaan huomioon, kun luodaan nämä naisten jalkineet.

11. Espadrillit miehille:

Espadrillit miehille

Nämä miesten vapaa -ajan kengät sopivat erinomaisesti ulkoiluun. Puuvilla- tai kangaskengät ovat erittäin mukavat ja pehmeät. Juuttipohja määrittelee tämän tyyppiset kengät. Pohja on punottu juutista, jotta se saa erittäin tyypillisen ilmeen. Valitse nämä värit, joista pidät ja tunnet olosi tyylikkääksi ja nuoreksi.

12. Leveät mokkasiinit naisille:

Leveät mokkasiinit naisille

Kokeile näitä muodollisia mokkasineja liike- tai toimistokäyttöön. Leveät, värilliset lohkokengät osoittavat paljon tyyliä. Värit ovat sellaisia, jotka sopivat hyvin yhteen toimistopuvun kanssa, ja samalla värit tuovat näihin kenkiin hohtoa. Mokasiinit sopivat parhaiten työpuvun tai housujen ja hameiden kanssa.

13. Miesten tohvelikengät:

Tossukengät miehille

Valitse tämä miesten vapaa -ajan tohvelikengät nahkaa, joka antaa suuren mukavuuden tunteen. Suunnittelu on erittäin innovatiivista. Kengän takaosa on auki, mutta yleensä housut peittävät sen. Etuosa on pyöristetty ja yksinkertainen ja antaa kengille erittäin puhtaan ilmeen.

14. Naisten tupsukengät:

Tupsulohko naisille

Naisten muodin viimeisin liukastuminen on platform -kengät. Nämä leivonnaiset, joissa on tupsut ja jotka on valmistettu sähköväristä, ovat juuri sitä, mitä tarvitset muoti -äänen lisäämiseen. Ne ovat upeita yhdistettynä rentoihin t -paitoihin ja farkkuihin. Ne tukevat jalkoja ja näyttävät viileiltä ja tyylikkäiltä.

15. Naisten kantapääkengät:

Naisten kantapääkengät

Nämä klassiset naisten kantapääkengät ovat paras liukukenkä. Lohko kissanpentu kantapää kengät tarjoavat mukavuutta pitkiä seisokkeja. Kengät on koristeltu helmillä tai muilla koristeilla, jotka lisäävät tyyliä. Käytä niitä juhlissa tai jopa toimistossa.

16. Penny Loaferit miehille:

Penny -kengät miehille

Penny -kengät ovat helpoin omistamasi kenkäpari. Näissä leivonnaisissa on viileää nahkaa tai mokkaa. Ne voidaan koristaa tupsulla tai soljella. Useimmat niistä ovat tavallisia ja yksinkertaisia, joten niitä voidaan käyttää myös toimistoon. Pidä se yksinkertaisena yhdistämällä se suosikki puolihousuihin ja työasuihin.

17. Canvas -kengät naisille:

Kangaskengät naisille

Tule kesä ja kuuma sää saa meidät käyttämään löysiä asujamme. Näiden kesävaatteiden kanssa yhdistetään nämä upean näköiset kangaskengät. Niitä voidaan käyttää ilman sukkia, jotta ne saavat erittäin tyylikkään ilmeen. Kukkakuviot kengissä antavat sille erittäin tyttömäisen ulkonäön. Värit ovat pastellivärejä ja niitit lisäävät viehätystä.

18. Miesten jazzkengät:

Jazz kengät miehille

Valitse tämä erittäin mukava liuku nahkaisissa kengissä, joissa on halkaistu kumipohja. Kengät on tarkoitettu taitettaviksi ja helposti jalkaan. Ne sopivat erinomaisesti tanssimiseen ja ovat siksi taipuvia luomatta kengän repeämiä tai halkeamia.

19. Naisten lenkkarit:

Naisten lenkkarit

Haluatko jotain, joka on ihanteellinen kävelyyn, lenkkeilyyn tai jopa juoksuun? Valitse sitten tämä kenkäpari mukavaan juoksuun. Nämä lenkkarit ovat eri värejä ja malleja. Voit jopa DIY lenkkarit sopimaan tyyliisi parhaiten.

20. Miesten kuljettajakengät:

Kuljettajan kengät miehille

Nämä runsaan näköiset vapaa -ajan kengät ovat miesten kuljettajakengät. Ne on tarkoitettu ajamiseen eikä kävelemään pitkiä matkoja. Kengät ovat rentoja mokkasineja, joiden kantapäissä ja pohjassa on kumiliuskat. Ne ovat erittäin tyylikkäitä ja paksuja tyynyjä pohjassa, mikä helpottaa ajo -olosuhteita.

Miesten ja naisten kenkiä on saatavana eri tyyleissä ja väreissä. Valitse yksi tekemäsi työn ja tilaisuuden mukaan. Jokaiseen tilaisuuteen on tyyliä, ja rentojen, osittain rentojen ja muodollisten liukastumisten valikoima on todella valtava. Naisten tyylit voivat olla asunnot tai korkokengät. Jokainen niistä voidaan sisustaa tai pitää riittävän yksinkertaisina päivittäiseen käyttöön.