Kampaukset keskikokoisille aaltoileville hiuksille: 15+ nykyaikaista tyyliä

Keskipitkät aaltoilevat kampaukset ovat monien naisten suosituimpia ja halutuimpia ulkoasuja kaikista ilmeisistä syistä – ne ovat tyylikkäitä, ärtyneitä ja antavat mukavat mutta muhkeat muodot ilman vaivaa. Nämä kampaukset keskikokoisille aaltoileville hiuksille ovat lumoavia ja upeita niiden monipuolisen ulkonäön ja nykyaikaisten lausuntotyylien vuoksi.

Toimistoista ja opiskelijoista juhliin, etniseen ulkonäköön ja tapahtumiin olemme koonneet luettelon ihanista ja naisellisista keskikokoisista aaltoilevista hiuksista. Joten jos sinulla on lähes aaltoileva hiusten rakenne, seuraa meitä nähdäksesi upeimmat ulkonäöt.

Viehättävät kampaukset aaltoileville keskipitkille hiuksille:

Nämä ihanat ja upeat puolipitkät aaltoilevat hiukset näyttävät modernilta, nykyaikaiselta ja tyylikkäältä. Löysistä karvoista kerroksiin, käänteisiin ja kiharoihin on paljon tarkistettavaa. Tutkitaan näitä kampauksia tänään.

1. Tyylikäs avoimet hiukset Etsi keskipitkät hiukset:

Tyylikäs avoin tukka etsii keskipitkän hiusten pituutta

Aloitetaan tutkimalla ilmeistä mutta tyylikästä ja yhtä ajattominta kampausta, jonka olemme koskaan nähneet. Avoimet hiukset ovat nopea ja hyvä vaihtoehto useille tytöille ja naisille, eikä niiden ulkonäöstä ole epäilystäkään. Jos sinulla on luonnolliset aaltoilevat hiukset, tämä keskipitkä tyyli on erittäin monipuolinen ja jos sinulla on aaltoileva hiusten rakenne, olet edelleen siunattu. Korkeakouluista tavallisiin toimistokävijöihin tämä voi olla täydellinen.

 • Naiset, joilla on mikä tahansa kasvomuoto, voivat kokeilla tätä kampausta helposti ja epäröimättä.
 • Jos olet 20–40 -vuotiaiden ikäryhmä, kokeile tätä kampausta, ja olet hyvä mennä.

2. Tiheät aaltoilevat kiharat keskipitkille hiuksille:

Tiheät aaltoilevat kiharat keskipitkille hiuksille

Jos sinulla on ohut hiusten rakenne ja haluat näyttää hiuksen tiheyden ja paksuuden hiustyylissä, voit valita tämän. No, se ei ole aivan sileitä ja löysiä aaltoja, vaan sen sijaan kiharat aallot, jotka ovat erittäin söpöjä ja ihania. Niille, jotka etsivät naisellisuutta ja suloisinta nuorekasta ulkonäköä, tätä keskipitkän aaltoilevan hiuksen kampausta ei kannata jättää väliin.

 • Naiset, joilla on soikeat ja pyöreät kasvot, voivat kokeilla tätä helppoa kampausta.
 • Jos olet 20 -vuotiaiden ikäryhmä, tämä voi olla melko viehättävä ja nuorekas tyyli kokeilla.

3. Sotkuinen kampaus keskipitkille hiuksille:

Sotkuinen kampaus keskipitkille hiuksille

Onko sinulla sotkuinen hiusten rakenne? Mietitkö, miten hallita karvaisia ​​hiuksiasi? Älä huoli – meillä on korjaustoimenpide. Käännä sotkuinen tekstuurisi älykkäiksi kiharoiksi ja hiustyyliksi tällä tavalla. Kerrostetuilla hiuksilla leikataan ja karheat aallot häviävät, me rakastamme tätä ainutlaatuista ja luovaa olkapään pituista kampausta. Naisille, jotka etsivät myös rohkeita mutta rento ulkonäköä, tämä voi olla täydellinen. Kokeile myös lieviä hapsuja ja otsatukkaita näillä keskipitkillä aaltoilevilla hiuksilla, voit näyttää lumoavalta.

 • Ne, joilla on soikeat, pitkänomaiset ja timanttiset kasvot, voivat kokeilla tätä kampausta.
 • Tämä hiustenmuutos voi olla täydellinen naisille 20- ja 30 -vuotiaiden ikäryhmissä.

4. Aaltoileva kampaus ohuille hiuksille:

Aaltoileva kampaus ohuille hiuksille

Vaikka sinulla on ohuet hiukset ja ihmettelet kuinka hallita hiuksiasi nopeasti, tämän aaltoilevan hiuksen höyhen- ja kerrosleikkaussekoitus voi olla paras ystäväsi. Kerrokset luovat illuusion hiusten tiheydestä helposti. Eikä vain se, se on myös ihana ja helppo ylläpitää mukavaa päivittäistä kampausta varten. Mitä mieltä olet tästä?

 • Naiset, joilla on mikä tahansa kasvomuoto, voivat kokeilla tätä ihanaa kampausta.
 • Kokeile tätä ulkoasua naisille, jotka ovat 40- ja 50 -vuotiaita

5. Lob Haircut keskikokoisilla hiuksilla:

Lob Haircut keskikokoisilla hiuksilla

Jos olet kuullut bob -leikkausten suosion, seuraava kuuluisa asia on lohko. Hieman pidemmät hiukset (eli keskipitkät hiukset) kuin bob, tämä aaltoileva ulkoasu sopii täydellisesti niille nuorille moderneille naisille, jotka rakastavat näyttää diivalta. Jännittävä ja tyylikäs ulkonäkö, viehättävä ulkonäkö ja trendikäs tyyli kantavat mukana, me rakastamme tätä uudistusta. Tämä olkapään pituinen aaltoileva bob on viime vuosien halutuimpia kampauksia.

 • Naisten, joilla on soikeat, pitkät ja pitkänomaiset kasvot, on kokeiltava tätä ulkoasua.
 • Tämä tyylikäs kampauksenmuutos voi olla ihanteellinen kaikille naisille, kunnes ikäryhmä on 40 vuotta.

6. Aaltoileva Balayage -kampaus:

Aaltoileva Balayage -kampaus

Balayage-hiukset ovat uuden sukupolven naisten ja uusien vuosituhansien rakastetuimpia ulkoasun jälkeen. Sen tarjoama ylimääräinen draama ja parantava ilme ovat melko tyylikkäitä ja ainutlaatuisia. Täällä meillä on balayage -kampaus keskipitkille ja ranta -aalloille. Emme voi lakata suuttumasta tästä – se on yksinkertainen, mutta näyttää eliitiltä, ​​tyylikkäältä ja nykyaikaiselta.

 • Kokeile tätä ihanaa hartiapituista kampauksen ulkoasua naisille, joilla on mikä tahansa kasvomuoto, koska se sopii kaikille.
 • Tämä ilme voi olla ärsyttävä ja tyylikäs 20- ja 30 -vuotiaiden naisten osalta

7. Keskipitkät vaaleat aaltoilevat hiukset:

Keskipitkät vaaleat aaltoilevat hiukset

Jos rakastat vaaleita hiuksia ja haluat kokeilla jotain uutta ja ainutlaatuista, tämä vintage- ja klassinen keskipitkä kampaus voi olla ihanteellinen. Viehättävän ulkonäön ja ihastuttavan tyylin ansiosta he, jotka haluavat lempeän mutta kuohuviin ulkonäön, eivät saa hukata tätä satunnaista aaltoilevaa hiustyyliä.

 • Naiset, joilla on soikea ja sydämen muotoinen kasvot, voivat kokeilla tätä upeaa tyyliä.
 • Jos kuulut 30 -vuotiaiden ikäryhmään, tämä voi näyttää nuorekkaalta ja tyylikkäältä.

8. Retro Vibes:

Retro Vibes

Retrotunnelmat ja niihin liittyvä virkistävä kiillotettu ulkonäkö eivät voi koskaan olla tylsää. Täällä meillä on kampaus, jossa on kirkas väritys. Aaltoilevan keskikokoisen yksinkertaisen leikkauksen ja bandanan lisääminen siihen voi antaa tyylikkään ja uuden ilmeen myös rentoääniseen tyyliin. Jos sinulla on juhlia ja kokoontumisia, tämä kampaukset hartioiden pituisille aaltoileville hiuksille voivat olla melko ärsyttäviä.

 • Naiset, joilla on sydän, soikeat ja pitkänomaiset kasvot, voivat kokeilla tätä kampausta
 • Tämä ilme voi olla hyvä valinta kaikille 20 -vuotiaiden naisten ryhmille.

9. Paksut kiharat aallot keskipitkille hiuksille:

Paksut kiharat aallot keskipitkille hiuksille

Jos sinulla on olkapäähän ulottuvat hiukset ja rakastat kiharoita, voit myös muuttaa aallot tiheiksi kiharoiksi. Kevyillä kerroksilla tämä keskipitkän hiuksen ilme voi heti lisätä tuota väriä ja viehätystä ja näyttää upealta. Kiharat eivät voi koskaan mennä pieleen ja ne ovat aina täydellisiä nuorille naisille, jotka etsivät yksinkertaista tyyliä yleisen muodon kirkastamiseksi. Älä missaa tätä aaltoilevaa kiharaa kerrostettua aliarvostusta, jos sinulla on paksut hiukset ja aaltoilevat hiukset.

 • Ne, joilla on soikea, pitkänomainen ja timanttinen kasvomuoto, voivat kokeilla tätä kampausta.
 • Jos olet 20–30 -vuotiaiden ikäryhmän lopussa, tämä kampaus voi olla täydellinen.

10. Vaaleanpunainen Ombre Olkapään pituus Aaltoilevat hiukset:

Vaaleanpunainen Ombre Olkapään pituus Aaltoilevat hiukset

Rakastatko funky ja kirkas, elinvoimainen ulkonäkö? Oletko kyllästynyt rentoihin arjen tyyleihin? Miksi et siis kokeilisi ihanaa ombre -hiusväriä? Nämä viehättävät vaaleanpunaiset ombre -hiukset, joissa on aaltoilevat keskipitkät hiukset, ovat hämmästyttäviä. Juhliin ja villiin illanviettoon ystävien kanssa tämä kampaus voi lisätä tyyliisi upean elementin.

 • Kaikki kasvojen muodot ja kasvojen piirteet voivat mennä hyvin tähän kampaukseen helposti.
 • Ne naiset, jotka ovat 30-luvun puolivälin ikäryhmään asti, voivat valita tämän tyylin.

11. Bob:Kampaukset keskikokoisille aaltoileville hiuksille 1

Bob on klassikko, joka sopii mihin tahansa hiusten suuntaukseen. Bob toimii loistavasti keskipitkillä aaltoilevilla hiuksilla, koska se lisää siihen ylimääräistä pomppimista. Ja tiedät nyrkkisäännön Bobille – Käytä aina pyöreää harjaa puhalluskuivauksen aikana.

12. Spiraalit:

Spiraalit hiukset

Spiralien tavoitteena on saada hiuksesi näyttämään suuremmilta, ja se tekee niin tyylikkäästi. Sinun tarvitsee vain pitää curling -rautaa pystysuunnassa vaakasuoran sijasta samalla, kun käärit hiusten alimmat osat sen ympärille.

13. Bohemian punokset:

Boheemi punokset hiukset

Haluatko kokeilla jotain uutta tällä kaudella? Miksi et mene boheemiksi? Suorista hiuksesi alussa, jotta niiden kanssa on helpompi työskennellä. Nyt, noin kahden tuuman päässä pään keskiviivasta toisella puolella, ota kaksi suurta hiuslankaa ja poimi ja kierrä ne punoksessa, kunnes pääsi taakse. Tee sama toisella puolella. Yhdistä nyt kaksi punosta kuminauhalla tai pienellä leikkeellä ja ulkonäkösi pitäisi olla täydellinen!

14. Löysät aallot:

Loose Waves kampaus 4

Aaltojen ei tarvitse koskaan olla täydellisiä, ja siksi ne on niin helppo vetää pois aplodilla! Jaa hiukset kahteen osaan. Sido ulompi osa ylös ja aloita kiharat ilmaiset tressisi. Kun olet valmis, irrota hiukset. Jatka curlingia. Kiharoiden ei tarvitse olla täydellisiä – mitä rennompi / sotkuisempi, sitä parempi. Lopeta kevyellä hiuslakalla ja hiukan hierovalla.

15. Kuvioitu:

kuvioitu

Älä pelkää tämän kampauksen nimeä. Ei todellakaan ole niin vaikeaa! Erota hiuksesi suhteellisen pieniksi osiksi ja sido ne yhteen. Irrota nyt jokainen osa ja aloita hiusten kiertäminen juurista latvoihin. Jos tiedät, että hiuksesi kestävät tiettyä tyyliä, voit levittää hiustyylivaahtoa (hyvin vähän) jokaiseen osaan, kun irrotat ne. Tasoita kiharat hieman melaharjalla ja kuvioitujen aaltojen pitäisi olla täydellisiä!

16. Aallot ja otsatukka:

Aallot ja otsatukka

Tässä tapauksessa, jos hiuksesi ovat luonnollisesti aaltoilevia, sinun ei tarvitse tehdä paljon! Leikkaa otsatukka tarpeeksi kauan peittääksesi silmäsi ja pyyhi ne toiselle puolelle. Kierrä kiharrusraudalla hiuksesi alemmat osat ja viimeistele sitten kevyellä hiuslakalla ja pyöreällä harjalla.

17. The Poofy Ponytail:

kuusi

Ponytails voidaan tehdä monella tavalla, mutta tämä on hieman erikoinen. Sido aluksi kaikki hiuksesi takaisin poninhäntäyn. Erota nyt poninhäntäsi isoiksi säikeiksi ja käpristä jokainen lanka erikseen. Kampaa koko poninhäntä melaharjalla tasoittaaksesi aaltoja. Mitä tulee otsatukkaasi, voit joko pitää ne samanpituisina kuin muut hiuksesi ja sitoa ne takaisin poninhäntällä tai ylimääräisen ” oomph ”: n avulla voit pitää ne tarpeeksi kauan peittääksesi silmäsi, käpristää ne säikeiksi, tasoittaa kaikki säikeet yksittäisiksi käyriksi ja pyyhkäistä sivuille.

18. Ateenan punokset:

Ateenan punokset

Ateenan punosten luomismenetelmä on hyvin samanlainen kuin Bohemian punokset. Suorista ensin kaikki hiukset. Kierrä samalla tavalla kuin Bohemian Braids, ota sitten samanlaiset hiuslangat sivuilta ja vie ne jokaisen vaihtoehtoisen kierteen läpi. Sido lopuksi punokset yhteen pään takaosaan. Tämä tyyli tekee hiuksistasi pohjimmiltaan hieman samanlaisia ​​kuin Ateenan temppeli, mutta paljon regal tavalla.

Toivomme, että pidit näistä ihanista ja nykyaikaisista kampauksista keskipitkille hiuksille. Ne ovat aivan uskomattomia ja ihania, voivat olla ihanteellisia kaikille siellä oleville naisille. Kokeile näitä ja voit näyttää vähintään fashionistalta ja tähdeltä. Mitä mieltä olette näistä?