Allt för att hålla Bulthaup -köket städat

Beställ-kök-för-Bulthaup-kök-skåp-redskap

Lyxiga kök är mycket sällsynta, särskilt de som är särskilt unika och vackra, och är skapade för att göra våra kök inte bara funktionella utan också härliga. Bulthaup -köket är en önskvärd boendemiljö.

Bulthaup kök – snygga köksredskap

Städat-kök-av-Bulthaup-köksredskap

Huvudmålet med Bulthaup är att skapa enkla men vackra köksdesigner med skulpturala element och vackra frontlinjer. Företaget kombinerar elegans med funktionalitet för att komplettera estetisk, exakt och naturligtvis praktisk design i alla kök.

Bulthaup -kök erbjuder gott om lagringsutrymme

Snyggt-kök-från-Bulthaup-förråd-rum-idé

Bulthaup är känd över hela världen för sina vackra kök och förrådsidéer som inte kan beskrivas med enkla ord. Med sin innovation och precision är designerna magnifika konstverk. Det är mycket sällsynt att så djupt hantverk och passion skapas i ett inre utrymme. Köket från Bulthaup har elegans och praktiska egenskaper som inget annat företag har visat på detta sätt. Bulthaup är definitivt en av de största samtida, lyxiga köksformgivarna i världen. Företaget arbetar, fascinerar och inspirerar många begåvade sinnen runt om i världen med sin perfektionism och innovativa styrka.

Skärbräda

Snyggt-kök-av-Bulthaup-skärbräda

Bulthaup grundades i Bodenkirchen 1949 av Martin Bulthaup, som gjorde en gammal kvarn till en möbelfabrik. Två år senare började han tillverka köksskåp med material av hög kvalitet och innovativt hantverk. Skåpen blev mycket populära i först Tyskland och senare över hela Västeuropa. Under ett par decennier började företaget experimentera och utveckla några av sina finaste köksdesigner. De skapar en ny trend när det gäller köksdesign som används av andra designers runt om i världen än idag.

stor köksö

Beställ-kök-av-Bulthaup-stor-kök-ö

Några av de mest minnesvärda verken av Bulthaup är “Framtidens kök”, designat 1970, det eleganta men samtidigt moderna “Contur” 1978 och “System b”. Det sista är designat 1982 och är utan tvekan det mest innovativa arbete det utfördes vid den tiden. Bulthaups kök är bokstavligen gjort för matlagning och ser till och med ut som ett intressant laboratorium. Det är mycket välbyggt och mycket funktionellt. Med sin stora ö i mitten separeras arbetsytan av små stigar. Detta kök blev modellen i decennier efteråt. Vi kan definitivt kalla Balthaup för en pionjär och mästare i naturliga former och funktioner.

Kryddburkar

Beställ-kök-från-Bulthaup-kryddor

Beställ-kök-av-Bulthaup-knivar

Bulthaup B3

Modernt-kök-Bulthaup-b3

Bulthaup vet

Beställ-kök-av-Bulthaup-vit

vit och minimalistisk

Städat-kök-av-Bulthaup-vit-minimalistisk

Bulthaup kök med gott om förvaringsutrymme

Beställ-kök-av-Bulthaup-trä-skåp

Ordning och minimalism

Beställ-minimalistisk-kök-av-Bulthaup

 Beställ i Bulthaup -köket

Beställ-kök-för-Bulthaup-lagringsutrymme

Beställ-kök-av-Bulthaup

Kök i trä

Beställ-kök-av-Bulthaup-trä-design

Beställ-kök-av-Bulthaup-kryddburkar

Beställ-kök-av-Bulthaup-redskap   Snyggt-kök-av-Bulthaup-inbäddade apparater

hyfsat kök från Bulthaup

Beställ-kök-av-Bulthaup-trä-front