Den innovativa och skulpturala moderna köksdesignen

Utställd av LG Hausys på designmässan i Milano i veckan 2012

 modern köksdesign - innovativ form

Som en del av designmässan 2012 i Milano, visade LG Hauszs ett kök helt och hållet tillverkat av HI-MACS®-materialet. Fokus är på den moderna, innovativa köksdesignen. Den där modern köksdesign är dramatisk och vacker. Kärnkomponenterna i det traditionella köket har bevarats, men deras form är mycket avancerad. Den vita färgen gör att köksmöblernas skulpturala egenskaper kan komma till sin rätt. Den horisontellt korrugerade ytan är designens huvudkarakteristik – den understryker den spännande kurvformade volymen. Samspelet mellan ljus och skugga är dramatiskt och formerna smälter samman till en dynamisk, ger oändlighet.

Innovativ och skulpturell modern köksdesign

modern köksdesign - nytt material

snygg köksdesign - ny form

Det stora och generöst upplysta utställningsrummet säkerställer det den moderna köksdesignen visas bäst. Intrycket är av en organisk, men samtidigt futuristisk design med flytande linjer och former, vilket skapar en helt annan köksutrymme.

Den moderna köksdesignen

innovativt kök av nytt material

Det avancerade materialet från vilket detta innovativa och skulpturala kök gjordes gjorde att denna unika design kunde utvecklas. HI-MACS® beskrivs som den ”nya generationen” av fasta material, med avgörande fördelar jämfört med traditionella byggmaterial för köket. Den finns i många olika färger och erbjuder många möjligheter. Det kan enkelt formas om utan synliga leder. Det är väldigt hårt och hygieniskt, så det är perfekt för köksarbete. Om det flexibla materialet är skadat är reparationen mycket enkel.

modern köksdesign från Milano

skulpturell köksdesign

Den där skulpturell modern köksdesign  var uppenbarligen utformad för denna show, men utställningen visar potentialen att aspekter av denna design framgångsrikt kan införlivas i modern inredning. Tack vare materialets flexibilitet skulle det vara möjligt att erbjuda skräddarsydda kök enligt det utrymme som finns i varje hus / lägenhet. Det ser ut som att former och färger kan ändras för att passa alla smaker.

Mässan visade en trend inom modern köksdesign för människor som vill ha en spektakulär inredning i sitt hem.

av Jaz

modern köksdesign - mässa i Milano 2012

Modern-tårta-design-vit-form-krökt-rib-lager-bänkskiva-mörk

modern-kök-design-form-ekologisk-bänkskiva-mörk

pall-bord-organisk-form-vit-rundad-topp-mörk

pall-bord-moduler-organiska-från-vit-yta-mörk

modern-kök-design-vit-krökt-minimalistisk-organisk-former

modern-kök-design-vit-minimalistisk-organisk-former-revben