Futuristisk köksdesign av Splinterworks från England

Fascinerande futuristisk köksdesign

Dessa spännande och innovativa köksaggregat skrattade inför konventet och skapades av designföretaget “Splinterworks ‘ skapad från England. Det unga företaget grundades bara för cirka två år sedan och finns redan på den globala marknaden. Det är inte förvånande med så fascinerande produkter som deras futuristiska Köksdesigner.

Dessa supersnygga enheter har designats av konstnärer och hantverkare för att kombinera kraftfull estetik med utmärkt funktionalitet. Trött på de konventionella köksutrustningsledningarna ‘Splinterworks’ med din futuristisk design lägg till en ny dimension i denna arbetsmiljö. Detta är typiskt för deras arbete “Brytpunkten “- Projekt som skapar ett exceptionellt vackert utrymme som mer ser ut som en konsthallens foajé snarare än ett enkelt kök.

Splinterworks  futuristisk köksdesign

futuristiska kök från Splinterworks

De enheter som beskrivs här är de ultimata futuristisk köksdesign och liknar mer modern skulptur än funktionella räknare och apparater. ‘Splinterworks’ det har dock varit mycket fokuserat på praktiska och ingenting i dessa mönster är nyckfullt och utan något användbart syfte. Golvaggregaternas fristående former är både vinklade och kurviga beroende på synvinkeln. Bänkskivorna bildar en bred båge och enheterna vilar på en otroligt smal baslinje. Denna inåtlutning av bänkskivorna skapar maximalt utrymme och benutrymme så att maten kan ätas i futuristiskt kök är en mycket trevlig upplevelse. Kurvan är idealisk för arbete där alla områden är lättare att nå. Denna design är konfigurerad som en futuristisk arena för matlagning, matlagning, ätning och slutligen disk. Alla aktiviteter som du kan utföra i vilket vanligt kök som helst görs också här med stil.

futuristiska Kök design – Arena för matlagning

Den futuristiska köksdesignen erbjuder också en ny metod för förvaring. För detta tillfälle har skåpen enkla halvklotformar. De fästs på väggen med ett sinnrikt system av överlappande segment som man tror har inspirerats av formen på en apelsin. Dessa innovativa skåp, när de öppnas, blir attraktiva displayhyllor i futuristiskt kök och när den är stängd – underbara skulpturella föremål.  ‘Splinterworks’ Var avsedd för deras futuristiska köksdesign,

“… .. en fullt fungerande men också själslig plats som kan uppskattas både i sociala engagemang och i dagliga rutinuppgifter.”

Du har verkligen uppnått det målet och mycket mer.

Futuristisk köksdesign – skåp med halvklotform

av Jaz

Designer: Splinterworks

“>