De supersnygga köken från Mobalpa

grön-orange-super-cool-kök

Numera är de moderna husen praktiska, inbjudande och elegant inredda, så att interiören utstrålar en riktig joie de vivre och skapar en mysig atmosfär. de superfina kök från Mobalpa har en attraktiv design – du är redo för ny inspiration?

Mobalpa – mästarna i supercoola kökinredningsidéer

Australien köksdesign

Om du fortfarande inte har hört talas om det franska möbelföretaget Mobalpa, är det dags att få ett intryck av deras kataloger och produkter. Det begåvade designerteamet bakom varumärket gjorde ett utmärkt jobb med att omvandla det vanliga, till och med tråkiga, köket helt. Dessa superfina kök erbjuder en atmosfär där hela familjen kan laga mat, äta och tillbringa kvalitetstid tillsammans. Mobalpa är specialiserade på att skapa ett utrymme fullt av positiva känslor utan att stilen finns kvar i bakgrunden.

De supersnygga köksidéerna för hela familjen

rustikt-hörn-kök-klassisk-stil

Om du bläddrar i en Mobalpa -katalog kommer du säkert att bli imponerad av de blanka ytorna och de perfekta konstruktionerna i modulköken. Kombinationen mellan komfort och mysighet, lyxelementen och den mångsidiga användningen av köksskåpen gör livet mycket enklare.

Köksdesign kombinerar mys och komfort

ljus lila köksdesign

Och inte bara det – de superhäftiga köken från Mobalpa är rymliga och bekväma. Bra organisation av det tillgängliga utrymmet och de många möjligheterna att göra om de enskilda panelerna beroende på rumsmöbler präglar de superhäftiga köken från Mobalpa. Även hörnköket har gjorts om.

Färgscheman och materialval

Moderna-kök-mönster-Mobalpa

de superfina kök från Mobalpa erbjuder många färgalternativ som kunderna kan välja mellan. Mjuka nyanser är definitivt att föredra av designers. Materialen som används skiljer sig också åt beroende på stil – du kan välja ett helt vitt blankt minimalistiskt kök samt ett rustikt träkök. Eklektisk dekoration, innovativa ljuskronor och möbler i rostfritt stål kompletterar köken.

Extraordinärt, vågat och intressant – de superhäftiga köken från Mobalpa

Mysig-Perinne-kök-blå-duk

Mobalpa är ett franskt möbelföretag som har gjort om köket. Det erbjuder ett stort antal exklusiva kökinredningstips gjorda av högkvalitativa material som plast, ek, rostfritt stål och med en vacker finish.

Från Abigail

Vitt och grönt Niobe -kök

vitt-grönt-Niobe kök

Super coolt kök vitt

super-cool-kök-vit

Praktisk köksinredning i trä

praktisk köksinredning i trä

Glänsande grå köksskåp

glänsande-grå-köksskåp

minimalistiskt panelkök med svarta barstolar

minimalistisk-panel-kök-svart-bar-pallar

Intressant hängande lampa ovanför köksbänken

intressant-hängande-ljus-kök-bar

Mörka kontraster i köket

Kök i trä-ek-mörka kontraster

Elios modernt kök

Elios-moderna-kök-mörka-kök-räknare