Solen skiner året runt i ett gult kök

modernt-grått-gult-kök

Ta med sol i ditt liv varje dag på året ett glatt gult kök. Även på de gråaste dagarna kommer ditt gula kök att se ljust och inbjudande ut. Gult är vårens och sommarens färg. En stimulerande färg perfekt för en glad atmosfär. Gula kök blir alltmer populära, ofta förknippade med traditionell stil. Mer sur gul är också perfekt för en djärv färg och energiboost i ett modernt kök. Gult kan variera allt från en subtil grädde till mjuka cowslip -toner till en mycket djärvare citrusfärg. Ljusgult är ett utmärkt färgval för ett litet eller mörkt kök. Det förstärker känslan av rymd och piggar upp en dyster interiör. Gult kan introduceras på olika sätt, vilket visas av detta inspirerande urval av gula kök.

Energiboost i det glada gula köket

gula hyllor-tillbehör-vitt-kök

Om subtil inte beskriver dina designpreferenser, välj ett kraftfullt gröngult kök och för extrem kontrast, kombinera det med funktioner i en djärv lila. Gult och lila bildar ett kompletterande par på färghjulet och ger tillsammans det mest spännande visuella förhållandet som möjligt ett modernt gult kök. Om du följer detta tips blir effekterna häpnadsväckande.

mörkt trä kontrasterar mot det gula köket

mörkt trä-gult-kök

Ett gult kök i ett lanthus eller stuga ser fantastiskt ut. Det friska ljuset i en lantlig miljö kommer att flöda genom fönstren och bada rummet i uppfriskande naturlig belysning. Gul färg ser bra ut på accentväggar och även på skåp i vilken stil som helst. Om du vill injicera nytt liv i ditt kök måla det med ett lager gul färg. Vitt ser bra ut i ett gult kök för den lättaste, luftigaste färgkombinationen. Alternativt ger svarta räknare, svarta plattor och andra tillbehör ett sofistikerat och superchic utseende.

gult soligt kök

gult-soligt-kök

Gult framstår som en upplyftande färg i spektrumet, så för ett lyckligt kök, gå till den här soliga färgen.

Från Jaz

gul accent i det vita köket

gul-accent-vit-kök

gula köksskåp och svarta kontrastelement

gula-kök-skåp-svart-kontrast-element

snyggt-runt-gult-kök

högglansigt gult kök

svart-vitt-kök-gult-accenter

gula-kök-skåp-vackra-taklampor

gul-vit-kombination-kök

gult handfat kök