Färgtrender i köket för 2012 – några tips

Färgtrender-kök-2012-färgglada-kaklade-spegel-ädelträ

Färgen är en känsla och den finns i många nyanser. Njut av bekvämligheten i ditt kök genom att följa det Färgtrender i köket 2012 dekorera. Det handlar om gult, grönt, rött, orange, lila och deras varianter. Välj den färg som passar stilen i ditt hem och självklart trivs du bäst. Naturligtvis, när du väljer färgkombinationer för ditt kök, bör du vara medveten om vad dina mål är. Vad förväntar du dig av färgen på ditt kök? För att trösta dig, ge dig humör eller bara imponera på dina besökare? Det spelar ingen roll vad syftet skulle vara, men vi kan hjälpa dig med några tips.

Färgtrender i köket för 2012 – Urvalet

white-kitchen-color play Färgtrender i köket för 2012

Psykologer tror att färgen på inredningen bör väljas av dig, utan att söka råd från andra. När vi tar hänsyn till det faktum att det är genom inredningen i ditt hem som människor uttrycker sig, låter det uttalandet logiskt. Välj först en basfärg som fungerar bäst för dig. Sedan kan du sammanställa ett komplett färgschema baserat på den färgen. Sedan kan du berika detta färgschema i enlighet med det mål du vill ha.

Färgtrender i köket för 2012 – kontraster

ljusgrön-ljusblå-kombination-vit-kök

Du kan lita på kontrast, vilket kan vara mycket effektivt som en detalj i köksinredningen. Till exempel kommer ett gult bord att se bra ut i ditt gröna kök. Sådana kombinationer kan ge dig positiv energi. Välj bara kontrasterande färger. Det här är färgerna som blir svarta i sina kluster. Här är två bra alternativ: framgångsrik kombination av den gröna färgen med rött, eller den gula färgen med till exempel lila.

Färgtrender i köket för 2012 – använd olika nyanser

mörkröd-kök-skåp-vit-matsal-möbler

Blandningen av olika nyanser ser mycket imponerande ut i interiören. Monokromatiska färger eller nyanser är en kombination av ljushet och mättnad i bara en färg. Dra nytta av dessa effekter. Ett sådant arrangemang i rummet skapar en avslappnad atmosfär. Detta kan hjälpa dig att skapa ett riktigt fint kök.

blågröna och röda sittplatser

Färgtrender-kök-2012-kricka-blå-röda-säten

färgglada köksskåp och diskar

Färgtrender-kök-2012-färgglada-kök-skåp-räknare

lila accent vägg kök

lila-lila accent vägg kök

turkosblått dyrbart trä

Färgtrender-kök-2012-turkos-blå-ädelträ

Pastellrosa orange

Färgtrender-kök-2012-pastell-rosa-orange  Färgtrender-kök-2012-kombination-grön-blå

energisk-färg-kök

modern kakel spegel

Färgtrender-kök-2012-modern-kakel-spegel  grönt-kök-ö-vitt-kök-skåp

Färgtrender-kök-2012-kombination-ljusblå-vit