Designa ett funktionellt rum med ett apoteksskåp för köket

apoteksskåp för kök vertikala förvaringsskåp-lådor-utdragbara-kylskåp-spis-mikrovågsugn

Köket är ett rum i hemmet där ett stort antal olika saker måste rymmas. Du kan aldrig ha tillräckligt med förvaringsutrymme, och särskilt i köket är tillräckligt med utrymme för förvaring och stuvning mycket värdefullt. I den här artikeln kommer vi att presentera dig för Apotekskåp för kök som enkelt rymmer nästan alla köksredskap och många livsmedel.

Apotekskåp för kök – stuva vertikalt

Apoteksskåp för köksförvaringsutrymme-skafferi-mat-köksskåp-parkettgolv-kvinna-tallrikar

Kökslådor behöver inte nödvändigtvis byggas horisontellt som vanligt. Vertikala lådor eller utdrag för larders har blivit oumbärliga i dagens moderna kök. Ett sådant skåpsystem erbjuder inte bara stort lagringsutrymme utan är också en bekväm förvaringslösning.

Apotekskåp för köket möjliggör optimal användning av förvaringsutrymme

apoteksskåp för köksförvaringsutrymme-leveranser-högt skåp-tydligt ordnat-utdragbart tillgängligt

Trots sin platsbesparande installation är apotekskåpet för köket ett verkligt förvaringsunderverk. Den använder hela köksdjupets djup utan problem och är också mycket varierande i höjd och bredd. Du kan integrera den här typen av utdragbart skåp som bas- eller väggskåp eller, som här, som ett högt skåp. Apotekskåpet är särskilt lämpligt för förvaring av mat.

Skåp för att hjälpa dig att hålla sakerna organiserade

apoteksskåp för kök öppna-sida-smala-lådor-mat-leveranser-köksredskap

Apoteksskåpet för köket har också fördelen att du bara ser de vackra köksfronterna utifrån och de många våningarna med produkter förblir dolda. Med ett skafferi blir det lätt för dig att hålla reda på saker så att du snart kan använda mat med utgångsdatum eller för att skaffa fler förnödenheter.

Apotekskåp för köket med praktisk inredning

Apoteksskåp för köksutdragbart högt skåp-sil-skål-grytblandare-saltskakare-pepparskakare

Förutom mat som ständigt används kan du också förvara köksredskap som salt- och peppar, förvaringslådor eller till och med små elektriska apparater i ett apoteksskåp för köket, så att arbetsytan ser snygg och städad ut.

Bygg ditt utdragbara skåp själv

Apoteksskåp-kök-inbyggda-i-hyllor-tallrikar-koppar-tallrikar-köksskåp-handtag

Varför inte förvara disken i apotekets skåp? På detta sätt är koppar, tallrikar eller termokoppar lätt åtkomliga för dig. För övrigt kan du också bygga detta apotekskåp själv från lämpliga brädor och metallvalsar och placera det där det finns en tom nisch i ditt kök. Här utnyttjades till exempel utrymmet mellan kylskåpet och väggen optimalt.

Funktionalitet och ergonomi i ett

Apoteksskåp-kök-höga skåp-lådor-utdragbart-skåp-förvaringsförvaring

När du planerar köket måste du inte bara ta hänsyn till funktionalitet och design, god ergonomi ska inte heller underskattas och känneteckna ett bekvämt kök. Köksskåp som apoteksskåpet har ergonomisk mening i denna mening. Förvara de saker som sällan används överst eller längst ner och de föremål som ofta används inom räckhåll.

Kokkärl redo för hand och platsbesparande

apoteksskåp-köks-grytor-kokkärl-sil-köksredskap-hängande-fram-vit

Har det någonsin hänt dig att du måste krypa halvt in i skåpet för att nå pannan längst till höger? Med apoteksskåpet i ditt kök är dessa tider förbi, de stuvade grytorna eller stekpannorna presenteras för dig bekvämt och tydligt. Installera en partition i mitten av den vertikala lådan och häng helt enkelt upp krukor och kastruller.

Förvara förnödenheter i apotekskåpet

apotek-skåp-kök-burkar-diverse-lagringsutrymme-spis-bas-skåp-skafferi

Förvaring kan låta lite gammaldags och tråkigt, men ett så välsorterat skafferi med burkar gör att du kan laga goda och snabba måltider om du har ett överraskningsbesök eller om du inte har hunnit handla.

Praktiskt och dekorativt på samma gång

apotek-kök-funktionell-förvaring-burkar-mat-kök-skåp-lådor

Ett sådant hyllutdrag med två förvaringselement är inte bara praktiskt och bekvämt, utan skapar också ett snyggt och snyggt utseende. Förvaringsburkar i olika storlekar med torrfoder som mjöl, kakao eller kaffe är till och med på något sätt dekorativa.

Förvara drycker i utdragbart underskåp

apoteksskåp-kök-pentry-botten-skåp-leveranser-burkar-drycker-tebox

Ett apoteksskåp ger dig en direkt överblick och enkel åtkomst till din dryckesförsörjning. Med mycket lastkapacitet är det ganska smala apotekskåpet för köket särskilt lämpligt för daglig användning och är också lämpligt för större och svårförvarade föremål.

Variabel i bredd – mini -apotekskåpet

apotek-skåp-kök-botten-skåp-utdragbara-smala-hyllor-kryddburkar-lådor

När man monterar och sätter upp köksmöblerna finns det ibland små luckor. Denna utdragbara hylla utnyttjar det minsta mellanrummet mellan två basenheter optimalt. Apotekskåpet för köket är ett idealiskt alternativ för förvaring av kryddor. Vid behov är de små kryddburkarna inom räckhåll utan krångel att rota runt. Hanterbar och tillgänglig från båda sidor, den här vertikala lådan kommer att göra matlagningen trevligare.

Förvara knivar utom räckhåll för barn

apotek-kök-smalt-utdragbart-underskåp-kniv-block-kniv-låda-spis

Även i köket gör städningen vår vardag enklare. Allt som behöver stuvas hittar sin rätta plats i apotekskåpet. Med en smal, utdragbar låda kan du till exempel stuva knivblocket och hålla vassa knivar säkert borta från dina barn.

Litet kök med gott om förvaringsutrymme med apotekskåpet för köket

Apoteksskåp-köksredskap-metallbehållare-träsked-kniv-murbruk-burköppnare

I det här lilla köket var praktiskt taget olika kökstillbehör inrymda i ett apoteksskåp. På så sätt förblir mer utrymme fritt på bänkskivan och redskap som träskedar eller murbruk skyddas från damm och stänk av fett. Den inbyggda aluminiumbehållaren gör att besticken kan sorteras tydligt och förhindrar att innehållet i skåpet glider när apoteksskåpet öppnas och stängs.

Använd små utrymmen effektivt

apoteksskåp-kök-köksskåp-arbetsyta-vertikalt utdragbara-lådor-kryddor

En kreativ idé implementerades i det här köket, vilket tydligt bevisar att du kan använda även de minsta lagringsutrymmena effektivt. Två smala apotekskåp har installerats på båda sidor av ugnen, där passionen för en matlagare älskar sig.

Kryddor inom räckhåll

Apoteksskåp-kök-kryddställ-smala-kryddburkar-utdragbar huva-skål-citroner

Här är apotekskåpet dolt mellan väggskåpet och fläkten. Detta höga utdragbara skåp använder faktiskt ett ovanligt utrymme på väggen som annars skulle förbli oanvänd. Praktiskt bara för att nå upp under tillagningen och ha alla nödvändiga kryddor nära till hands, eller?

Köksö med apotekskåp

apoteksskåp-kök-kök ö-utdragbart förvaringsskåp-underskåp-barstol-kylskåp

En matlagningsö med bänk är en stor höjdpunkt i köket och erbjuder allroundplats för många aktiviteter. Det ger tillräckligt med utrymme för att laga mat tillsammans, ansluter ofta mat- och vardagsrummet och möjliggör trevliga samtal medan du lagar mat. En matlagningsö med ett apotekskåp förkortar gångavstånden till skafferiet i större rum och förenklar arbetsprocesser.

Smalt apotekskåp för vävnader

apotek-skåp-kök-vertikal-borste-svamp-vätska-tvål-handduk-utdragbart underskåp

De små sakerna garanterar ofta mer ordning och bekvämlighet i köket. Du kan hålla dina handdukar eller kökshanddukar snygga och städade i ett apoteksskåp för köket. Den flytande tvålen och en borste förvaras på ytterligare två separata förvaringsytor i detta utdragbara skåp.

Skåp i det öppna köket

apotek-skåp-kök-öppna-utdrag-ut-dolda-förnödenheter-skiljevägg-arbetsyta-blomma-vas

Ett öppet kök förbinder köket med vardagsrummet, har utan tvekan ett modernt utseende och möjliggör umgänge. Här får rummet en speciell accent, där ett apoteksskåp byggdes vertikalt i dörrkarmen. Utan tvekan är detta en kreativ och praktisk idé för att förvara mat på en extraordinär plats

Utdragbar garderob för skor

Apoteksskåp-kök-garderob-rum-kostymer-skjortor-utdragbara-herrskor

Ett högt skåp med utdrag är inte bara avsett för förvaring i köket. Du kan också utrusta din garderob med en utdragbar hylla för skor. Det kommer att säkerställa bekväm hantering och ser också helt elegant ut.