Zumba -kläder – Färgglada fitnesskläder som rör sig med dig

zumba kläder-kollektion-kvinnor-män-sommar-2013

Hela världen dansar redan Zumba! Konditionssporten som kombinerar pigg musik och rytmiska rörelser för ett trevligt träningspass i hela kroppen. Sportkläder bör inte begränsa rörelsen, vilket är mycket viktigt i Zumba. Zumba kallas ett fitnesspass snarare än en ren dansstil. Den typiska dräkten för ett Zumba -träningspass bör vara färgstark och kreativ, eftersom Zumba helt enkelt betyder att ha roligt med rörelse. Det finns inga strikta regler om vad som är tillåtet och vad som inte är tillåtet, men när du blir kär i Zumba får du direkt en lust att njuta mycket Zumba kläder att få.

Zumbakläder – Bär rytmen!

zumba-kläder-2014-bär-rytmen-kvinnor

Färgerna är så fräscha, variationen av mönster – bra. Uppkopplad hittar du ett stort urval av leggings, cargobyxor, bustiers och linnen i ljusa färger som gult, rosa, turkos och grönt. Det finns också tillbehör som svettband och armband som kryddar Zumba -outfiten. Eftersom Zumba -uppfinnaren faktiskt är en man – Beto Perez – är Zumba -kläder för män lika mångsidiga och färgstarka. Kolla in de senaste kollektionerna nedan, men var försiktig så att du inte överfyller din kundvagn!

Zumbakläder för alla!

zumba-kläder-samling-2014-bär-rytmen

Zumba -kläder väcker inte bara uppmärksamhet med sina funky, fräscha färger, utan också med sin lätthet. Det är löst, men betonar samtidigt kroppen. Innan du får kläderna, tänk på att Zumba -kläderna är relativt små och eventuellt kan krympa lite i tvätten.

zumba klädkollektion-2014-damer-outfit

Kläderna har en smal och attraktiv design och ser bara bra ut. Materialen andas och är bekväma att bära. De enskilda bitarna har en utmärkt passform, vilket uppnås genom en hög andel elast. Om du vill sätta ihop din egen Zumba -outfit är det viktigt att du har lämpliga skor och kläder. När allt kommer omkring borde du vara riktigt bekväm att spela Zumba.

Färgglada sportkläder för kvinnor

zumba-kläder-samling-2014-harem-stil-byxor

Kanske börja med skoval. När du rör dig under de snabba latinamerikanska rytmerna är dina fötter mest stressade. De sparkar, hoppar och snurrar. Rätt skor kan dämpa hoppen och dämpa dina steg. Aeroba skor är också lämpliga, som till skillnad från löparskor har en slät sula utan profil. Du kan också bära speciella skor med en svängpunkt som också hjälper dig med svängarna. Dessutom ska dina dansskor vara en idé större än dina vanliga skor så att de inte klämmer någonstans och känns lätta som en fjäder.

Byxor i haremsstil och V-behå

zumba-kläder-kvinnor-topp-leggings-axelväska-sneakers-sommarkänsla

Dansskor är också mycket lämpliga som en del av din outfit. Om det är värt att köpa dessa speciella tvådelade sulor för dig beror främst på golvet i dansstudion. Dessa skor är instabila på parkett och kan glida, vilket naturligtvis kan leda till skador. Dansskor är väl lämpade för studior med dansgolv. Sådana skor tillverkas av de märken som erbjuder produkter för balett- och dansscenen.

Perfekt Zumba -outfit för sommaren

zumba-kläder-last-byxor-knä-neon-grön-blå-typsnitt

Om du redan har bestämt dig för rätt skor kan du välja en matchande topp och bekväma byxor. Byxorna får under inga omständigheter klämmas och din topp ska sitta ordentligt och inte glida. Tyvärr kan det roliga lätt gå förbi med obekväma kläder. Av den anledningen, gå inte på kompromiss med komforten. Materialet bör ha en hög andel bomull och viskos. Annars är kombinationer med elastan, blandade tyger, polyester och polyamid möjliga. Det är bäst att alltid prova på dina Zumba -kläder innan du köper. När det gäller val av färg och mönster är det naturligtvis en smaksak. Allt som behagar dig och gör dig på gott humör är tillåtet. Det är helt upp till dig om du väljer enfärgade delar eller ovanliga teckensnitt och mönster.

 Gröna lastbyxor

zumba-fitness-kläder-tri-me-collection-2014-bustier-huva-blå-geometriska-mönster

När det gäller toppar kan du välja mellan linnen, spaghetti, racerback och V-tops. Det finns naturligtvis lämpliga t-shirts i fantastiska färger för passionerade t-shirts. I grund och botten kan du visa din hud i Zumba -fitness. Om du har gamla t-shirts hemma kan du använda sax och lite fantasi för att klippa in tyget och skapa fantastiska, anpassade Zumba-kläder.

Den senaste Tri-Me-kollektionen 2014

zumba-fitness-kläder-tri-me-collection-2014-bustier-hood-leggings

Det är avgörande med byxorna att du kan röra dig fritt och att du kan springa åt sidan, framåt eller bakåt utan att dina lår blir trånga. Byxor som är för stora och glida är inte heller en bra idé. När det gäller byxor kan du välja mellan baggy, cargo eller harem byxor. Franska frottépannor och svettbyxor är också lämpliga Zumba -plagg.

Bra geometriska mönster

zumba-fitness-kläder-tri-me-collection-2014-blå-jersey-byxor-kvinnor

Om du redan har hittat din Zumba -outfit står ingenting i vägen för dansglädje. Zumba är också roligt och hälsosamt. Det får igång ditt cirkulationssystem och kan ersätta uthållighetsträning. På detta trevliga sätt kan du specifikt träna vissa muskelgrupper och förbättra din koordination genom de olika rörelserna. Under en diet kan du ha ett positivt inflytande på viktminskningen genom danspasset.

Jerseybyxor för kvinnor

zumba-fitness-kläder-män-2014-t-shirt-röd

Zumba t-shirts för män

zumba-fitness-kläder-herrar-2014-sweatpants-blå

Blå sweatpants för män

zumba-fitness-kläder-herrar-2014-shorts-blå

zumba-fitness-kläder-kvinnor-2014-Tri-Me-T-shirt-neongul

zumba-fitness-kläder-kvinnor-2014-Tri-Me-Racerback

zumba-fitness-kläder-kvinnor-2014-Tri-Me-Bubble-Tank

zumba-fitness-kläder-kvinnor-2014-Tri-Me-Boxy-Top

zumba-fitness-kläder-kvinnor-2014-leggings-rosa-lila-mönstrade

zumba-fitness-kläder-kvinnor-2014-leggings-lila

zumba-fitness-kläder-kvinnor-2014-lång-tanktopp

zumba-fitness-kläder-kvinnor-2014-hoodie-huva-svart