Kuinka kasvaa korkeammaksi nopeasti 13 -vuotiaana?

Kuinka voit kasvaa 13 -vuotiaana? Valitettavasti monilla 13 -vuotiailla lapsilla ei ole ihanteellista pituutta. Tämän taustalla on monia syitä, kuten geenit, huono ruokavalio tai aliravitsemus, ympäristö, liiallinen työskentely jne. Sinun pitäisi olla tietoinen siitä, että noin 20 % kasvavista kasvoista on liioiteltua harjoitusten, nukkumisen, sekä kuluttaa aikaisemmin kuin koko teini -ikäsi. Lukemalla hänen artikkelinsa voit saada monia tekniikoita, joiden avulla voit kasvaa 13 -vuotiaana.

Menetelmiä kasvaa pitemmäksi 13 -vuotiaana

21 vuoden jälkeen miehet eivät voi kasvaa pitemmiksi, kun taas 18 vuoden jälkeen naiset eivät myöskään kasva luonnollisesti pitemmiksi. Valitettavasti täydellisen korkeuden saaminen on pitkäaikaisia ​​toimenpiteitä, jotka saattavat kestää kuukausia ennen kuin vaikutukset näkyvät. Lisäksi tässä modernissa ja kiireisessä elämäntavassa kulttuuri elää aikaa on kunnia, eikä kaikki voi vastata kustannuksista.

Menetelmät kasvaa pitemmäksi 13 -vuotiaana:

Nyt tässä on luettelo parhaista menetelmistä, jotka omenalla saat paremman tuloksen. Ne ovat seuraavat;

1. Syö oikein:

Jos haluat kasvaa nopeasti, tasapainoinen ruokavalio, joka on täynnä runsaasti sopivia ravintoaineita, vaikuttaa mahdollisesti siihen, kuinka paljon kasvat.

  •  Ota kalsium mukaan ruokavalioosi, koska kalsium on tärkeä osa lihasten tai pitempien luiden kasvattamista.
  •  Vähärasvainen proteiini, kuten valkoinen siipikarjanliha, soijatuotteet, meijeri ja kala, auttavat myös lihasten saamisessa.
  •  Kuluta myös riittävä määrä D -vitamiinia, koska se auttaa sinua vahvistamaan luita ja edistämään lihasten laajentumista lapsilla.
  •  Syö sinkkiä sisältäviä elintarvikkeita, koska riskin pienentämiseksi todennäköisyys hidastaa kehitystäsi.

2. Oikea asento:

Oikealla asennolla on tärkeä rooli pituudessa. Oikea asento nostaa korkeutta nopeasti ja pitää selkärangan kunnossa sekä vahingoittumattomasta ja vaarallisesta asennosta. Joten asento suorassa linjassa olkapäiden sisään vetäytyessä ja niska liittymällä selkärankaan, voit heti lisätä muutaman senttimetrin.

3. Hyppynaru:

Tämä on valtava harjoitus jalkoillesi. Suorita tämä 5 minuutin ajan joka kerta lukuisina pieninä palasina ja lepää kunnolla jokaisen kokoonpanon kesken.

4. Juo lisää vettä:

Kasvun parantamiseksi vettä on juotava jatkuvasti. On suositeltavaa juoda noin 8 lasillista vettä joka päivä.

5. Ole varovainen lisäravinteiden suhteen:

Sinun on huolehdittava ylivoimaisista lisäravinteista, jotka lupaavat nousta pituuteen helpoimmin ja parhaalla tavalla. Monet näistä tavaroista eivät ehkä ole kliinisesti tutkittuja vahvistettuja, ja ne voivat vastustaa ihmisen luonnollista kasvua.

6. Pyöräily:

Pyöräilyn aikana yritä pitää istuimesi esillä, koska nämä seuraukset jaloissasi venyvät ylimääräisesti polkemista varten. Kiinteä sykli auttaa sinua myös pyöräilemään kotona.

7. Hyvä uni:

Hyvä uni on myös toinen vaihtoehto kasvaa pitemmäksi. On erittäin suositeltavaa, että jokainen nukkuu vähintään 6-8 tuntia. Tämä johtuu siitä, että nukkuessasi kehosi tuottaa sekä stimuloi HGH: ta tai ihmisen kasvuhormonia. HGH on erittäin hyödyllinen sinulle rakentaa lihaksia sekä todella hoitaa pitempi.

8. Pysy kaukana kasvua pysäyttävästä tekijästä:

On monia tekijöitä, kuten alkoholin nauttiminen; tupakointi, käytetty tupakointi, kiehtovat steroidit sekä painonnosto hyvin nuorena, ja tämä voi haitallisesti vaikuttaa pituuteenne. Vältä ylimääräisten kofeiinijuomien ottamista.

9. Uinti:

Uinti on paras harjoitus, joka auttaa sinua kasvamaan pitemmäksi ja pysymään uskomattomassa kunnossa. Uinnin kanssa samaan aikaan koko keho toimii, ja siksi se edistää suurinta liikkuvuutta jokaiselle osalle. Uidessa eteenpäin tai taaksepäin, venytys tapahtuu kehossasi luonnollisella tavalla.