15 yksinkertaista ja uusinta Platinum -korvakorua miehille ja naisille

Platinum -korvakorut ovat yksi naisten vaativimmista koristeista, koska ne ovat erittäin kevyitä ja ne voidaan muotoilla mihin tahansa haluamiisi asuihin. Tämäntyyppiset korvakorut sopivat täydellisesti teini -ikäisille tytöille, keski -ikäisillä naisilla on häikäisevä ja diiva -ilme. Platinum -korvakorut näyttävät muodikkailta ja trendikkäiltä milloin tahansa ja ovat ikivihreä koriste, joka ei koskaan mene muodista.

platina korvakorut

Platina -korvakorut, joissa on kuvia:

Näiden korvakorujen lumoavat mallit ovat eksoottisia ja sopivat täydellisesti kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Katsotaanpa 15 suosituinta platina -korvakorumallia:

1. Kuohuviini Whorl Platinum korvakorut:

Kuohuvat Whorl Platinum korvakorut

Whorl on minkä tahansa muotoinen pyöreä järjestely, kuten kukka tai lehti tai mikä tahansa kelan muotoinen. Tämä platinakorvakoru on erittäin taiteellisesti pyöreä kauniissa muodossa, joten se näyttää ainutlaatuiselta. Korvakorujen yläreunassa on kohokuvioituja pieniä timantteja, joten se näyttää kuninkaalliselta. Se on kooltaan pieni, mutta näyttää upealta, kun sitä käytetään ja saa sinut näyttämään muodikkaalta ja trendikkäältä.

2. 18 k kullan tähden muotoiset hapetetut samppanjanväriset platina korvakorut:

18 k kullan tähden muotoinen hapetettu samppanjanvärinen platina korvakorusta

Platinum -korvakoruja on saatavana myös hapettuneessa muodossa. Tässä sinulle jotain ainutlaatuista ja eksklusiivista korvakorua. Nämä korvakorut on valmistettu 18 karaatista kultaa ja korvakorun väliin on suunniteltu tähtimuoto, josta kuu näkyy. Kuun väri on samppanjaa, koko tämän korvakorun käsite on hämmästyttävä ja upea. Tämäntyyppiset korvakorut näyttävät viileiltä teini -ikäisiltä tai kollaasi -tytöiltä, ​​mikä antaa heille viileän ilmeen.

3. Cluster Knot Platinum Diamonds Stud -korvakorut:

Cluster Knot Platinum Diamonds Stud -korvakorut

Timantit näyttävät aina tyylikkäiltä ja kuninkaallisilta, ja niitä voidaan käyttää kaikilla elämänaloilla epäröimättä. Tässä korvakorussa on tyyli klusterisolmuja kaikilla reunoilla, joten se näyttää upealta ja erilaiselta kuin muut. Tämäntyyppiset korvakorut sopivat täydellisesti toimistokäyttöön, ja niitä voidaan käyttää myös päivittäin ilman pelkoa.

4. Yksinkertaiset lehtimuotoiset platina korvakorut:

Yksinkertaiset lehtimuotoiset platina korvakorut

Koska lehti liittyy luontoon ja symboloi elämää ja ravintoa, joka on naisen ominaisuus. Koska naiset tai naiset yhdistävät samanlaisia ​​piirteitä, ja tämän tyyppiset yksinkertaiset mutta tyylikkäät platina korvakorut näyttävät upeilta ja upeilta.

5. Platina korvakorut kanava asettaa timantteja:

Platina -korvakorut, joissa on kanavasetti timantteja

Tapa, jolla timantit kiinnitetään näihin kauniisiin muotoisiin platina korvakoruihin, kutsutaan timanttien kanava -asetuksiksi. Korvakorut ovat erittäin taiteellisesti muotoiltuja ja sopivat täydellisesti tai mihin tahansa ryhmään tai tilaisuuteen. Kuka tahansa voi kantaa näitä kauniita korvakoruja tyylikkäästi ja luoda vaikutelman toisille ja näyttää kauniilta ja viehättävältä.

6. soikea muotoinen timantti platina vanne korvakorut:

Ovaalinmuotoiset timantti -platinarengaskorvakorut

Platinarengaskorvakorut ovat hyvin yleisiä ja trendikkäitä, ja niitä löytyy monenlaisia ​​muotoja ja kokoja. Tämä korvakoru on muotoiltu soikeaksi ja monet naiset rakastavat pukeutumista kuten päivittäin. Nämä soikean muotoiset platina korvakorut näyttävät upeilta häikäisevien timanttien päällä. Korvakoruja voidaan käyttää kauniina toimistovaatteena ja ne näyttävät viileiltä myös nuorilla.

7. Sydämen muotoiset platina korvakorut tytöille:

Sydämen muotoiset platina korvakorut tytöille

Tässä tulevat tyylikkäät platina korvakorut nuorille tytöille. Korvakorut sisältävät useita sydämen muotoisia ripustimia, jotka putoavat ylhäältä loppuun asti ainutlaatuisella tavalla. Tämäntyyppiset korvakorut saavat sinut näyttämään viileältä ja trendikkäältä, ja se voidaan yhdistää minkä tahansa asun kanssa.

8. Multi Drop Platinum korvakorut:

Multi Drop Platinum korvakorut

Pitkät korvakorut antavat ulkonäölle pitkänomaisen ilmeen. Tässä platina -korvakorussa on tähtikuvioiden kerroksia, jotka on ripustettu erittäin kauniilla ja taiteellisella tavalla. Tämäntyyppiset korvakorut ovat täydellisiä, kun niitä käytetään illalla tai viileissä juhlissa. Se antaa sinulle häikäisevän ilmeen ja saa sinut puhumaan juhlista.

9. Yksinkertaiset Platinum Stud korvakorut:

Yksinkertaiset Platinum Stud korvakorut

Jotkut naiset käyttävät mieluummin yksinkertaisia ​​korvakoruja, joten tämä korvakoru on täydellinen heille. Tämäntyyppiset korvakorut näyttävät yksinkertaisilta, mutta myös tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä. Korvakoruja voivat käyttää minkä tahansa ikäiset naiset ja ne sopivat joka tilanteeseen.

10. Cross Shaped Hoop Platinum korvakorut miehille:

Cross muotoiset vanne Platinum korvakorut miehille

Miesten ulkonäkö on erittäin erityinen ja he käyttävät sellaisia ​​asioita, jotka sopivat heidän persoonalleen. Platinum -korvakorut saavat ne näyttämään houkuttelevilta. Tässä korvakorussa on kohokuvioitu pieni ristimuoto, joka antaa ainutlaatuisen ilmeen tälle vanne korvakorulle.

11. Hapettuneet kaksoispudotetut platina korvakorut teini -ikäisille:

Hapettuneet kaksoispudotetut platina korvakorut nuorille

Platinum -korvakoruja on saatavana myös hapettuneessa muodossa; ruosteinen ilme saa sen näyttämään upealta ja kauniilta. Tämäntyyppiset korvakorut näyttävät olevan erittäin tyylikkäitä ja näyttävät ja viehättävät persoonallisuutta. Nämä korvakorut näyttävät hyviltä, ​​jos niitä kuljetetaan farkkujen ja t-paitojen kanssa, ja ne näyttävät tyylikkäältä illalla.

12. Häikäisevä antiikki Platinum Jhumka helmillä:

Häikäisevä antiikki Platinum Jhumka helmillä

Jhumkat ovat hyvin perinteisiä korvakoruja ja niitä on käytetty vuosikymmeniä. Se parantaa naisen ulkonäköä ja saa hänet näyttämään houkuttelevammalta ja kauniimmalta. Jhumkat näyttävät erittäin hämmästyttäviltä, ​​jos niitä käytetään etnisen kulumisen kanssa. Tässä platina -korvakorussa timantteja on nastoitettu ympäri ja alaspäin hohtavat helmet ripustetaan, joten se näyttää jumalalliselta ja upealta.

13. Morsiamen platina korvakorut:

Morsiamen platina korvakorut

Jokaiselle naiselle hänen hääpäivänsä on tärkein päivä, koska hän aikoo aloittaa uuden elämänsä matkan, joten hän haluaa olla diva ja ainutlaatuinen muilta. Pitkät platina- ja timanttikorvakorut sopivat täydellisesti hänen päiväänsä.

14. Värikkäät Tear Drop Platinum -korvakorut:

Värikkäät Tear Drop Platinum -korvakorut

Kyynelehtiset platina korvakorut ovat kaikkein tyylikkäimpiä koristeita, mutta hyvin ainutlaatuisia ja erilaisia ​​kuin muut. Tässä platina -korvakorussa on värikkäitä kristalleja ripustettuna, joten se on jännittävin ja kaunein korvakorut nuorille tytöille. Se on erittäin helppo kuljettaa ja sitä on saatavana myös eri malleina ja kuvioina.

15. Butterfly Shaped Platinum korvakorut lapsille:

Perhon muotoiset platina korvakorut lapsille

Viimeinen mutta yleisin korvakorun muoto on tämä perhonen muotoinen platina korvakorut pienille lapsille. Miksi vanhimmat kerskailevat omalla tavallaan ja tyylillään, miksi lapset pitäisi jättää jälkeen? Perhonen parveilee paikasta toiseen ja on erittäin viaton, samoin lapset ovat samanlaisia. Siten pienet kauniit ja ylelliset korvakorut sopivat täydellisesti heidän pieniin korviinsa.

Platinum -koristeet ja jalokivet ovat yksinkertaisia, mutta kuohuviinien ja eksoottisen näköisiä. Korvakorut ovat tyylikkään näköisiä ja saavat ihmisen näyttämään viileältä ja trendikkäältä. Tämän tyyppisiä korvakoruja käyttävät sekä miehet että naiset kaikissa ikäryhmissä. Korvakorut ovat erittäin silmiinpistäviä ja voivat helposti kiinnittää muiden huomion, jolloin sinusta tulee vetovoiman keskus. Nyt voit valita korvakorut tyylisi, makusi ja houkuttelevan muodin mukaan ja luoda vaikutelman ystäviesi ja työtovereidesi edessä.