9 trendikkäitä vihreitä korvakoruja

Korvakorut ovat väistämätön osa intialaisia ​​koruja. Kun valmistaudutaan mihin tahansa tapahtumaan tai perinteisiin toimintoihin, naisen olisi pitänyt tehdä täysi Shringar. Ja korvakorut vaikuttavat paljon hänen ulkonäköönsä. Se voi saada sinut näyttämään yksinkertaiselta ja tyylikkäältä samanaikaisesti. Vihreiden korvakorujen muotoilu on rajaton. Suotuisana värinä voit käyttää vihreitä korvakoruja missä tahansa tilanteessa. Täydellinen ilme luo eräänlaisen asenteen naisiin. Hän hehkuttaa itseään ja kaipaa katsojan kiitosta. Hän haluaa aina näyttää parhaalta ja oikeat korvakorut voivat saada hänet näyttämään parhaalta.

Uusimmat ja kauniit vihreät korvakorumallit kuvilla:

Katsokaamme 9 parasta vihreän väristä korvakorua.

1. Vihreä suuri silkki Jhumka:

Vihreä suuri silkki Jhumka

Nämä tummanvihreät korvakorut, jotka tunnetaan nimellä jhumkas, ovat ikivihreitä. Jhumka on kääritty vihreään silkkilankaan. Sen päällä on timantti-, vihreä- ja kultakivi. Jhumkin ylösalaisin on erilaisia ​​kivityötä, joka tehdään pyöreässä muodossa. Tämä kokonaisuus näyttää olevan etninen.

2. Vihreä korvakoru:

Vihreä korvakoru

Tämä roikkuvat smaragdinvihreät korvakorut ovat aivan mahtavia vihreän kimaltelevan kiven kanssa. Se on kultaa. Ensin siinä on pyöreä ja sitten päärynän muotoinen kivi. Kiville annetaan kultainen kansi. Kivet näyttävät peilikuvan. Kivien päällä olevat viivat näkyvät.

3. Vihreä kattokruunu korvakorusta:

Vihreä kattokruunu korvakorusta

Tämän vihreän korvakorun muoto on kattokruunu. Se sisältää kahden muodon vihreitä kiviä, eli neliön ja päärynän. Se on nastoitettu niin mukavasti, että näyttää siltä, ​​että kaunis kattokruunu roikkuu. Se on tavanomainen muotoilu, jolla on vakiintunut standardi.

4. Yksinkertainen vihreä nappikorvakoru:

Yksinkertainen vihreä nappikorvakoru

Se on vihreitä korvakoruja. Se on vain tavallinen iso pyöreä mintunvihreä kivi. Se on juuttunut nastaan, joka lävistää korvasi. Se on nuorten tyttöjen ensimmäinen valinta. Mintun väri on rauhallinen ja antaa rauhan silmillesi. Se on helppoa ja hallittavaa.

5. Green Chand Bali:

Vihreä Chand Bali

Se on puolipyöreä chand-muotoinen vihreä balis. On kullanvärinen muotoilu puolipyöreässä muodossa. Siellä on myös pieniä tummanvihreitä kiviä. Näyttää latkalaisilta. Balis tuli suosittu Deepika Padukoneen Ram Leela -elokuvassa.

6. Vihreä vanteet korvakorusta:

Vihreä vanteet korvakorusta

Tämän korvakorun muoto on puolikuu. Tämä mintunvihreä korvakoru on vanteen kuvio. Näyttää siltä, ​​että se koostuu lasista. Kun näkee tämän rauhallisen korvakorun, tuntuu miellyttävältä tuulelta. Se on ollut länsimaista kosketusta suunnittelussaan.

7. Vihreä korvakoru:

Vihreä pudota korvakorusta

Se on vaaleanvihreä korvakorut, jotka näyttävät pelottavalta. Se on pitkä ja alkaa joukolla pieniä vihreitä timantteja. Lopussa siinä on vaaleanvihreä iso päärynän muotoinen kristallikivi. Kristallikivessä on myös paljon pieniä timantteja. Kaiken kaikkiaan se sieppaa sydämesi.

8. Kolmion vihreä kivi korvakorusta:

Kolmionmuotoinen vihreä kivi korvakorusta

Se on kolmionmuotoinen vihreä kivikorvakoru, jossa on pitkät ripustimet. Kolmion muoto on suunniteltu vihreällä kivellä ja sitä jatketaan kullalla ja peilillä. Siinä on ketju, jossa on pieniä kultaisia ​​palloja epätasaisessa koossa. Ketju päättyy jälleen vihreisiin kiiltäviin palloihin.

9. Vihreä sulka korvakorusta:

Vihreä sulka korvakorusta

Se on limenvihreä korvakoru, johon on kiinnitetty höyhenet. Mustalla metallilla on valkoisia väripisaroita. Sitten siinä on höyhen kuin jouset. Tämä funky korvakoru on ainutlaatuinen ja saa nähdä harvoin kenenkään naisen kanssa. Voit asettaa uuden trendin käyttämällä sitä.

Vihreät korvakorut, joissa on niin paljon muodikkaita malleja, ovat erittäin suosittuja nuorten naisten keskuudessa. Useimmiten valitset tämän länsimaisen asun kanssa. Se näyttää upealta korvissasi ja korvasi loistavat. Sillä on niin hämmästyttävä ulkonäkö. Aiemmilla vihreillä funky -korvakoruilla ei ollut paljon kysyntää. Mutta ajan muuttuessa siitä on tullut hyväksyttävää.