8 parasta öljytöntä kosteusvoidetta Intiassa

Tässä artikkelissa olemme tänään rikkomassa yleisiä väärinkäsityksiä siitä, kuinka kosteusvoide ei aina paina ihoa. tämä pätee sekä kuivalle että rasvaiselle iholle, jossa rasvainen iho luonnollisesti öljyy ja loistaa muutaman sekunnin kuluttua levittämisestä, ja kuiva iho yksinkertaisesti lisää kosteusvoidetta pitääkseen ihon pehmeänä ja lämpimänä välillisesti osallistuen rasvaiseen kosteuteen.

Jonkin ajan kuluttua iho alkaa himmentyä ja tummua aiheuttaen kuolleen painon kasvoillesi. Siksi tässä artikkelissa puhumme koko ajan kosteusvoiteesta tai auttaa sinua saamaan ihosi joustavaksi, mutta ei paina sinua. Tätä rotua kutsutaan öljyttömiksi kosteusvoiteiksi, ja alla on luettelo, josta voit valita lukemattomien tuotteiden joukosta.

Suositut öljyttömät kosteusvoiteet Intiassa:

Meidän on tarkasteltava ylimääräistä öljytöntä kosteusvoidetta.

1. Neutrogena Oil Free Anti -Akne kosteusvoide:

öljytön kosteusvoide

Anti -akne kosteusvoide tietää parhaiten milloin hallita ja säätää ihon talintuotantoa työskentelemällä huokosiin, jotka mahdollistavat luonnollisten öljyjen imeytymisen. Täydennetty aknehoitolääkkeellä, tämä ei -rasvainen kosteusvoide pitää ihon mattaisena ja kiillotettuna, mutta myös torjuu samanaikaisesti kovaa aknea.

2. Neutrogena Silminnäkyvästi kirkas öljytön kosteusvoide:

Öljytön kosteusvoide 2

Tämä dermatologian testattu öljytön kosteusvoide vaikuttaa kasvojen ylimääräiseen öljyyn kertymällä öljyyn ja likaan öljytaskujen alapuolelta ja pyrkien samalla ihon värimuutoksiin ja epätasaiseen laikkuun, uudistamaan ja elvyttämään ihon terveelliseksi ja joustavammaksi.

3. Nivea For Men Oil Control kosteusvoide:

Öljytön kosteusvoide 3

Miesten ihon rakenne on joka päivä kovempi ja itsepäisempi kuin naisilla, joten karkean kuivan ihon muuttaminen pehmeäksi ja terveeksi vaatii tiukkaa työtä. Tämä Nivean öljyä säätelevä kosteusvoide käsittelee ihon valkaisua ja kosteuden lukitusta ja pitää ihon öljynä vapaana ja raikkaana 7 iho -ongelmaan saakka..

4. Origins Zero Oil-Oil Free kosteusvoide:

Öljytön kosteusvoide 4

Nollaöljyinen kosteusvoide ylläpitää ja säätelee öljyntuotantoa ja kosteuttaa ja kosteuttaa ihoa mintun, laventeliöljyn ja glyseriiniuutteilla. Sitruunaöljyesanssi, saha Palmetto ja salisyylihappo vaikuttavat ihon soluihin keventämään ja kirkastamaan sitä.

5. Puhdas ja kirkas ihon tasapainottava kosteusvoide:

Öljytön kosteusvoide 5

Ihoa tasapainottava kosteusvoide on loistava tuote sekaiholle, jossa on rasvaiset T-alueet ja kuivat posket. Tämä kosteusvoide aistii ja havaitsee rasvaisuuden ja kuivuuden ja toimii sen mukaisesti antamalla sinulle runsaasti ravintoaineita pitäen ihon matta- ja öljyttömänä.

6. Kiehl’S Ultra Facial Oil Free Gel Cream -kosteusvoide:

Öljytön kosteusvoide 6

Pohja ei ole öljyä tai kermaa, vaan puhdasta geeliä, mikä tekee siitä helpotuksen rasvaiselle ja normaalille iholle. tämä on unisex -tuote, eikä se ole ankara herkälle ihollesi, koska se täydentää karkeita osia kasvoillesi, kun taas geelipohja lukitsee huokoset estäen ylimääräisen öljyntuotannon. Siinä olevat kurkku- ja hedelmäuutteet rauhoittavat ja rauhoittavat ihoa.

7. Stila Sheer Color sävytetty öljytön kosteusvoide:

Öljytön kosteusvoide 7

Veden- ja hikeensuoja, jossa on hieman sävyä kosteusvoiteeseen, Stila tuo sinulle yhden hienoimmista ihonhoitotuotteista, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa syvältä ja korostaa ihon sävyä..

8. Peter Thomas Roth öljytön kosteusvoide:

Öljytön kosteusvoide 8

Aloe on perustuote, joka pehmentää, tasoittaa ja ravitsee ihoa, kun taas A- ja E -vitamiini lukitsevat kosteuden ja lievittävät välittömästi ihon kuivuutta ja hilseilyä. Tämän tuotteen pohja on geeli, joka tekee siitä sopivan jopa rasvaiselle ja normaalille ihotyypille.