9 parasta häämatkapaikkaa Intiassa helmikuussa Perfect Getawaylle!

Kaikille nuorille pariskunnille, jotka etsivät hienoja paikkoja häämatkalleen maan sisällä, olemme valinneet joitain Intian kauneimmista ja merkittävimmistä paikoista. Jokainen näistä paikoista on ainutlaatuinen ja niissä on jotain erityistä. Tässä on muutamia ehdotuksia häämatkapaikoista Intiassa helmikuussa.

Romanttiset häämatkapaikat Intiassa helmikuussa:

1. Manali:

Häämatkapaikat Intiassa helmikuussa1

 • Jos sinä ja puolisosi olette seikkailunhaluisia ja olette innokkaita kokeilemaan upeita seikkailulajeja, Manali on ihanteellinen kohde. Tässä upeassa kaupungissa, joka sijaitsee Himachal Pradeshissa, on useita historiallisia paikkoja, joissa voit vierailla, ja joitakin kauneimmista lumipeitteisistä vuorista ja laaksoista, joita näet. Täällä olevat hotellit ovat kohtuuhintaisia ​​ja keittiö on ylellistä.
 • Rohtang Pass on paikka, jos olet seikkailun ystävä, sillä se tarjoaa aktiviteetteja, kuten hiihtoa, lumikelkkailua ja varjoliitoa. Vanhassa Manalissa vierailu, Hadimban temppeli ovat loistavia ajanviettoaktiviteetteja. Sinun pitäisi myös käydä Vashist Hot Water Springsissä.
 • Bhuntar on lähin lentokenttä, joka sijaitsee 50 km: n päässä Manalista. on myös julkisia busseja eri paikoista ympäri maata. Sinun olisi kuitenkin parempi matkustaa yksityisbusseilla, koska tämä paikka on kaukana muista pääkaupungeista. Lähellä asuvat parit voivat myös ajaa ylöspäin ja nauttia innostavasta ajelusta.
 • Dham, Kadhi Chawal, Red Rice, River Trout ovat joitain paikallisia ruokia, jotka sinun on täytettävä häämatkallesi.
 • River Country Resort, Span Resort, and Spa, White Meadows Resorts ovat joitakin suosituimmista hotelleistamme lomakohteissa, joissa voit yöpyä. Sinulla on myös paljon edullisia hotelleja ja kotimajoituksia, joissa voit yöpyä.
 • Vietät 5-6 päivää tässä kauniissa ja ihanassa paikassa varmistat sen.

2. Pondicherry:

Häämatkapaikat Intiassa helmikuussa2

 • Pondicherry on loistava paikka mennä puolisosi kanssa helmikuussa; varsinkin jos suunnittelet häämatkaa. Tämän paikan historiallinen kauneus, kulttuuri ja erilaiset nähtävyydet tekevät häämatkasta hauskan, hämmästyttävän ja muiston, jota vaalit koko loppuelämäsi.
 • Entinen Ranskan siirtomaa ja liittoalue Pondicherry tunnetaan Ranskan Rivierana idässä ja todennäköisesti niin kirkoista, rannoista ja rauhallisista taustavedistä. Paradise Beach, Aurobindo Ashram, Auroville Ashram, Jeesuksen pyhän sydämen basilika, rantakatu.
 • Puducherryn lentokenttä Lawspetissa, Villupuram Railway Junction on vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat lentää tai junalla Pondicherryyn. Pondicherrystä on myös hyvät tieyhteydet muihin maan osiin. voit vuokrata kaksipyöräisen tai auton saavuttaessa Pondicherryn ja ajaa itse, tai varata ohjaamon tai käyttää uberia, jos et halua ajaa ja istua alas ja nauttia näkymistä.
 • Pondicherry on luultavasti paras paikka nauttia aitoja ranskalaisia ​​herkkuja. Siellä on myös paljon ravintoloita, joissa tarjoillaan Pohjois -Intian, Etelä -Intian ja mannertenvälistä ruokaa.
 • La Villa, Palais De Mahe, Villa Shanti ovat muutamia loistavia hotelleja, joissa voit majoittua. Valittavana on paljon mökkejä ja hallituksen lepohuoneita.
 • 4-5 päivän viettäminen riittäisi tähän paikkaan.

3. Srinagar:

Häämatkapaikat Intiassa helmikuussa3

 • Srinagar tunnetaan muinaisista siirtokunnistaan, keittiöstä, ylellisistä hotelleista ja luonnonkauneudesta. Vilkkaat asuntoveneet, kauniit järvet ja koskemattomat vedet tekevät varmasti häämatkallesi ihanteellisen. On olemassa lukuisia museoita, joissa haluaisit käydä, ja sitä on todella pidetty kaikkien häämatkailijoiden unelmakohteena.
 • Srinagarilla on oma lentokenttä nimeltä Srinagarin kansainvälinen lentokenttä, Jammu Tawain rautatieasema, ja se on hyvin yhdistetty maan muihin osiin tiejärjestelmänsä ansiosta.
 • Srinagarilla on paljon puutarhoja, ja järvet ja paikallisten ihmisten elämä pyörivät tämän ympärillä. Dal -järvi ja sen Shikara -ratsastus ovat epäilemättä Srinagarin tärkein nähtävyys. rauhallista aikaa paremman puoliskonsa kanssa.
 • Kashmirin kebabit, TabakMazz, Gushtaba, Yakhni ovat muutamia paikallisia ruokia, jotka ovat ainutlaatuisia Srinagarille ja joista on tullut suosittuja ympäri maailmaa. Vain nauttimalla Srinagarin paikallista ruokaa voit nauttia maasta täysimääräisesti.
 • Ensimmäinen vaihtoehto kaikille Srinagarissa vieraileville on vuokrata asuntolaiva ja pysyä pinnalla Dal -järvellä. Muut vaihtoehdot, kuten Vivanta Dal View Srinagar, Four Points by Sheraton Srinagar, The Lalit Grand Palace Srinagar ovat joitakin parhaista hotelleista ja lomakeskuksista kohteessa Srinagar.
 • Srinagarissa on paljon nähtävää, nauttimista ja kokemusta, ja viikon viettäminen olisi hienoa vastasyntyneille.

4. Mahabaleshwar:

Häämatkapaikat Intiassa helmikuussa4

 • Mahabaleshwar on yksi Maharashtran suosituista kukkula -asemista, ja se tunnetaan kauniista ilmapiiristään ja ympäristöstään. Tämän paikan luonnonkaunis kauneus on upea ja luo varmasti romanttisen tunnelman, jota jokainen pari odottaa häämatkallaan. Kaunis Venna -järvi on ehdottomasti vierailtava, koska tämä on loistava paikka kalastukseen, veneilyyn ja ponin ratsastukseen.
 • Länsi -Ghatissa sijaitseva Mahabaleshwar on kukkula -asema Maharashtran osavaltiossa, joka on siunattu jokilla ja huipuilla. Elephant’s Head -pisteen vierailu, Chinamanin putoukset, Dhobi -vesiputous, veneretki Venna -järvellä, itsemurhapiste, joka tunnetaan Arthurin istuimena, vaellus Pratapgadissa ovat kaikki lumoavia paikkoja.
 • Mahabaleshwar by Flight olisi nopein vaihtoehto, ja Punen kansainvälinen lentokenttä olisi keskus, josta voit vuokrata taksin määränpäähän. Rautateiden kautta Wathar on lähin rautatieasemasi, kun saavut, voit vuokrata taksin. Mahabaleshwarista on hyvät yhteydet maan muihin osiin maantiellä.
 • Tuoreita mansikoita, maissia, mulperia ja näistä valmistettua jäätelöä on saatavilla kaikkialla. Vada Paav ja Chikki ovat suosituimpia katuruokaa. Mapro Garden -ravintola on yksi paikka, jossa pizza ja brownie ovat suosittuja.
 • Mahabaleshwarissa on paikka vetäytyä mihin tahansa budjettiin. Le Meridien Mahabaleshwar Resort & Kylpylä, Bright Land Resort & Kylpylä, Ever shine Keys Prima Resort, ovat joitakin parhaista huippuluokan lomakohteista ja hotelleista. Nirvana Inn, Jungle Valley Resort ovat joitakin budjettiystävällisiä hotelleja.
 • Vastasyntyneet voivat viettää hyvä 3-4 päivää tässä paikassa ja vetäytyä takaisin uuteen elämäänsä mukavilla muistoilla ja kaipaamalla tulla takaisin.

5. Udaipur:

Häämatkapaikat Intiassa helmikuussa5

 • Udaipur on yksi Intian keisarillisimmista ja arvostetuimmista kohteista. Tämä paikka on historiallisesti merkityksellinen ja sillä on hienoja monumentteja ja linnoituksia, joissa haluaisit vierailla. Erilaiset museot ja järvet tarjoavat varmasti häämatkallesi romanttista tunnelmaa ja tekevät siitä muistamisen arvoisen kokemuksen.
 • Udaipur tunnetaan järvien maana, ja aivan oikein. Ja suurin osa matkailukohteista ja aktiviteeteista keskittyy näiden järvien ympärille. Pichola -järvi, Fateh Sagar -järvi, ovat joitain järviä, joissa voit nauttia upeasta veneretkestä. Historialliset monumentit, kuten Kaupungin palatsi, Sajjangarhin palatsi ja Jag Mandirin palatsi, jotka sijaitsevat keskellä Pichola -järveä, ovat avoinna matkailijoille, jotta he voivat katsoa taaksepäin historiaa ja menneisyyden upeaa arkkitehtuuria. Vintage -automuseo, Jagdish -temppeli, Doodh Talai Musical Garden ja Gulabh Bagh ja eläintarha ovat muutamia muita matkailijoiden kiinnostavia paikkoja.
 • Udaipur on yksi niistä Intian kaupungeista, joilla on paljon yhteyksiä muihin maan osiin. Maharana Pratapin lentokenttä on vain 24 km: n päässä Udaipurista, kaupungin päärautatieasema on Udaipur Cityn rautatieasema ja Rana Pratap Nagarin rautatieasema. Ohjaamon käyttäminen kaupunkiajelulle on järkevää.
 • Paikan tavoin myös paikan ruoka on rikas sen vilkkaudesta ja perinnöstä. Lavang Lat, Kusli, Jalebi, Cashew Barfi, Sabudana Khichdi, Moong Dal Halwa, Korma, Rogan Josh, Chicken Biryani, Kheema, Lambon Kababs ovat ruokia, jotka ovat suosittuja, ja kokeilla olisi hienoa täydentää kokemuksesi kaupungista.
 • Udaipur toivottaa tervetulleeksi paljon turisteja, ja siksi sillä on paljon majoituspaikkoja. Voit valita monista hotelleista, lomakohteista, mökeistä, jotka sopivat budjettiin ja makuun.
 • Voit viettää viikon 8 päivään Udaipurissa ja kattaa suurimman osan kaupunkia ja sitä ympäröiviä paikkoja.

6. Jaisalmer:

Häämatkapaikat Intiassa helmikuussa6

 • Rajasthanin Jaisalmer on loistava paikka vierailla helmikuussa rakkaasi kanssa. Se on useita temppeleitä ja havelis voit vierailla, mutta paras asia löydät täältä on kameli ratsastaa. Se inspiroi suurta romantiikkaa ja saa melkein sadun elämään.
 • Kiertoajelut kultaisessa kaupungissa, purjelautailua Thar -autiomaassa, nähtävyydet ja veneily Gadisar -järvellä ovat muutamia niistä suurista aktiviteeteista, joita parit voivat nauttia.
 • Nopein vaihtoehto olisi matkustaa rautateitse tai lentäen. Tarjolla on myös valtioiden välisiä bussimatkoja. Maantieliikenteen tulisi valita vain parit, jotka nauttivat pitkistä ajoista ja voivat olla uuvuttavia.
 • Jaisalmer on suosittu matkailukohde, ja siksi sillä on hotelleja, lomakohteita ja mökkejä ympäri kaupunkia.
 • Paikallinen lassi, bhang ja ghotul ovat pakollisia elintarvikkeita, joita jokaisella pariskunnalla on oltava kerran Jaisalmerissa.
 • Parit voivat sijoittaa häämatkaansa yhteensä 5 päivää.

7. Varkala:

Häämatkapaikat Intiassa helmikuussa7

 • Yksi Intian hienoimmista häämatkakohteista on Keralan Varkalan ranta. Rannan kallioita vastaan ​​kaatuvissa sinisissä aalloissa on jotain hyvin romanttista, kauniita auringonlaskuja, suolaista ilmaa, joka harjaa jatkuvasti ihoasi ja merkittäviä mereneläviä. Tämä paikka on hyvä pariskunnille, jotka etsivät rauhan, rentoutumisen ja nautinnon aikaa.
 • Tämä rannikkokaupunki Trivandrumin alueella on vähitellen nousemassa matkailukohteen hotspotiksi, ja aivan oikein. Varkalan kallio ja sen vieressä oleva ranta on upea näky sinänsä. Rannalla on myös valikoima vesiurheilulajeja, kuten purjelautailua, jotta seikkailukarkit pysyvät tyytyväisinä. Edava Beach, Varkalan majakka, Janardhanaswamyn temppeli, Anjengon linnoitus ovat joitakin Varkalan matkailukohteista..
 • Varkalalla, joka sijaitsee Keralan pääkaupunkiseudulla, on hyvin rakennetut ja yhdistetyt tiet, rautatiejärjestelmä ja oma lentokenttä. Trivandrumin kotimaan ja kansainvälinen lentokenttä ovat vain 40 km: n päässä. Voit vuokrata taksin lentokentältä suoraan määränpäähäsi tai päästä rautatieasemalle ja saada junan Varkalaan.
 • Meren antimet ovat alueen näkyvin ruokalaji, ja jotkut hotellit ja ravintolat tarjoavat muita osavaltion suosittuja ei-vihanneksia ja kasvisruokaa
 • Hotellit, lomakohteet ja mökit ovat perustaneet yrityksensä läheisyyteen ja tarjoavat erinomaista palvelua. hinnat voivat olla korkeita tai matalia vuodenajasta riippuen.
 • Tämä on pieni paikka verrattuna useimpiin tässä luettelossa, joten 3-4 päivän viettäminen riittää rakastumaan tähän paikkaan.

8. Bangalore:

Häämatkapaikat Intiassa helmikuussa8

 • Paras paikka vierailla Bangaloressa puolisosi kanssa on helmikuu. Sää on leuto tähän aikaan vuodesta ja paikat täällä ovat yhtä kauniita kuin koskaan. Siinä on upeita temppeleitä, puistoja ja vaikuttavia rakennuksia, jotka varmasti räjäyttävät mielesi. Vierailu tässä paikassa häämatkallesi on varmasti hienoa.
 • Intian puutarhakaupunki on myös yksi Intian suurimmista kaupungeista. Bangalore on kaupunki, jossa on sekoitus historiaa ja tulevaisuutta. Bangaloren palatsi, Cubbon -puisto, Bannerghatta -kansallispuisto, Lal Bagh, Ulsoor -järvi huutaa kaupungin pyrkimyksiä säilyttää sen historia, luonnon kauneus ja villieläimet. MG Road, Wonder La -vesipuisto, Innovatiivinen elokuvakaupunki, ISKCON -temppeli ovat valtioita, joiden mukaan kaupunki on tulevaisuuden paikka.
 • Bangalore on suurkaupunki, jossa on hyvin rakennetut tiet, lentokentät ja rautatiejärjestelmä, joka yhdistää koko maan kaupunkiin. Liikenne tässä paikassa on vilkasta ja siksi vuokrata taksi tai UBER olisi parempi matkailijoille, jotka eivät tunne paikkaa.
 • Useimpien maiden ruokia on saatavilla eri puolilla kaupunkia. Jos kaipaat ruokaa, se on todennäköisesti saatavilla kaupungissa.
 • Aivan kuten ruoka, paikat, on paljon yöpymispaikkoja kaupungissa ja sen ympäristössä pariskunnille yöpymään. Hotelleja, lomakohteita, mökkejä ja kotimajoitusta on saatavilla mihin tahansa budjettikohtaan.
 • Viikon kestävä hyvin suunniteltu loma sopii erinomaisesti pariskunnille rakastumaan tähän kaupunkiin.

9. Khajuraho:

Häämatkapaikat Intiassa helmikuussa9

 • Vaikka Khajurahoa pidetään temppeleiden kaupunkina, se on ehdottomasti kaukana uskonnosta ja jumalien ja jumalattarien palvonnasta. Jokainen veistos tuo esiin eroottisuutta ja aistillisuutta ja on erittäin romanttinen kohde äskettäin vihittyihin temppeleihin. Siellä olevat hotellit ovat kohtuuhintaisia ​​ja tämä paikka tarjoaa monia kauniita nähtävyyksiä. Tähän paikkaan menemisen ei pitäisi koskaan aiheuttaa katumusta.
 • Tämän paikan tärkein nähtävyys olisi muinaiset hindu- ja jain -temppelit, jotka kestävät ajan ja ovat tunnettuja ainutlaatuisesta arkkitehtuuristaan. Kandariya Mahadevin temppeli, Lakshmanin temppeli, Dulhadevin temppeli ovat muutamia temppeleistä, joissa pariskuntien on käytävä. Khajuraho -tanssifestivaali järjestetään helmikuussa tai maaliskuussa, mikä tekee ajoituksesta täydellisen pariskunnille vierailemaan tässä paikassa.
 • Khajuraholla on kaikki mahdollisuudet matkustaa, sillä kaupungilla on oma lentokenttä, rautatieasema ja tiet, jotka ovat hyvin yhteydessä muuhun maahan, mikä tekee matkustamisesta helppoa.
 • Rogan Josh, Korma, lampaankebabit, Lavang Lata, Kheema, Moong Dal Halwa, Jalebi, Cashew Barfi, Kusli, Chicken Biryani, Sabudana Khichdi ovat joitain paikan herkkuja.
 • Vastasyntyneille on tarjolla hotelleja, ravintoloita, kotimajoituksia ja valtion lepohuoneita.
 • Jos haluat ymmärtää Khajurahon koko kauneuden, sinun on vietettävä noin viikko tässä paikassa.

Manali, Bangalore, Varkala jne. Ovat aina matkailijoiden suosikkeja. Nuoret parit voivat valita helmikuussa yhdeksästä Intian parhaasta häämatkapaikasta ja lähteä odottamaan matkaa häiden jälkeen! Jaa ehdotuksesi Haluamme myös kuulla sinusta kokemuksistasi häämatkalla.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset:

1. Onko Mahabaleshwarissa hyviä oppaita??

Kaupungissa on hienoja kiertoajelu- ja matkatoimistoja, jotka auttavat sinua oppaan kanssa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä sivun biossa olevan sähköpostiosoitteen kautta.

2. Mitkä ovat muut nähtävyydet Khajurahossa?

Ainoa muu kiinnostava asia on ääni- ja valoshow, joka kuvaa Chandela Kingsin elämää. Suurin osa muista nähtävyyksistä on monumentteja.

3. Onko Varkalan ranta turvallinen ei-uimareille?

Varkalan rannalla on alueita, joilla on täysin turvallista nauttia ilman hukkumisriskiä.