15 Viimeisintä Lehenga Kurta -mallia Intiassa

Näytä upealta seuraavaa tilaisuuttasi tai häitä varten upeassa kurta lehengassa. Tämä toppi ja hame setti on perinteinen ja näyttää hengittävältä. Muodikas kurta lehenga kiinnittää huomion väkijoukon keskellä, tämäntyyppisessä kuvassa on eri tyyli ja väri. Alhainen tai korkea budjetti lehenga kurta antaa perinteisen kosketuksen mihin tahansa toimintoon tai juhlaan.

Parhaat ja uusimmat Lehenga Kurta -mallit:

Tässä on top 15 kurta lehenga, joka on hyvä valinta seuraavaan kokeiluusi,

1. Silkki Kurta Lehenga:

Silkki Kurta Lehenga

Tämä persikan silkki lehenga kurta on upea puku, jota voidaan käyttää tilaisuuksiin. Persikan lehenga levenee hyvin ja painatus on hyvin perinteinen. Luonnonvalkoinen kurta on pitkä ja siinä on napitettu kaulus. Yhdistä tämä kauniiseen dupattaan täydellisen ilmeen saamiseksi. Tämä näyttää materiaalilta raskaalta, mutta se antaa mukavuutta, kun käytät todellista, tämä on mukavaa silkkimateriaalia kurta lehenga.

2. Murskaa Silk Lehenga Kurtin kanssa:

Murskaa Silk Lehenga Kurtin kanssa

Tämä lehenga, jossa on pitkä luominen, on täydellinen häihin. Murskatun silkki lehengan leveä reuna on kiinnitetty siihen. Rakennus on pitkä ja valmistettu kultaisesta koristeellisesta työstä. Koko setti erottuu ja näyttää kirkkaalta. Jos suunnittelet hieman pehmeää kosketusta muotivaatteisiisi, hanki tämä silkki lehenga, jossa on varmasti oikea valinta.

3. Lyhyt Kurta Lehengan kanssa:

Lyhyt Kurta Lehengan kanssa

Tässä on lyhyt lehenga kurti -suunnittelu, joka sopii myös häihin ja muihin tilaisuuksiin. Lyhyessä mintunvärisessä kurtassa on pitkät hihat. Punastava kultainen lehenga levenee ja antaa sinulle suuren äänenvoimakkuuden. Jos aiot lahjoittaa sisarellesi tai ystävällesi, hanki tämä lyhyt kurta, joka varmasti lohduttaa häntä kaikissa seremonioissa.

4. Kukka Lehenga ja pitkä Kurti:

Kukkainen Lehenga ja pitkä Kurti

Tämä suunnittelijalehenga, jolla on pitkä kurti, on toinen hieno lisä vaatekaappisi. Kukka -lehengassa on ihania kirkkaita sävyjä. Pitkä kurti on kontrastivärinen ja halkio edessä. Liivi on kirjonta. Suunnittele saada kukkakuvio kurta lehenga ja saa tämän pitkän kurti -mallin tutkiaksesi kauneuttasi.

5. Leikkaustyö Lehenga Kurti:

Leikkaustyö Lehenga Kurti

Voit ostaa tämän lehenga kurta -mallin leikkaustöissä käytettäväksi seuraavaan perhetoimintaan. Tämä upea sininen ja punainen yhdistelmä kultaa sopii täydellisesti kaikkiin erityistilaisuuksiin. Dupatta yhdessä sen kanssa antaa lumoavan kosketuksen. Tämäntyyppinen luominen näyttää hyvältä ja saa enemmän arvostusta valinnastasi.

6. Brocade Lehenga Kurta:

Brocade Lehenga Kurta

Tässä on mukava lehenga, jossa on pitkä kurta, joka voi olla osa vaatekaappiasi. Brokatiteos lehenga ja kurta ovat vastakkaisissa väreissä. Valitse brokaatista kuvioita, jotka näyttävät kuninkaallisilta ja upeilta. Tämä kurti on uusin Bollywood -kuvio lehenga kurti -kokoelma,

7. Lehenga epäsymmetrisellä kurtalla:

Lehenga epäsymmetrisellä kurtalla

Tällä suunnittelija kurti lehengalla on upea tyyli. Epäsymmetrinen kurta on leikattu ja brodeerattu antamaan ihana tunne. Lehenga on kontrastivärinen. Voit myös tehdä kultaisen zari -työn reunan lehengalle ja kurtalle.

8. Konetyö Lehenga Kurta:

Konetyö Lehenga Kurta

Lehenga kurti -tyyli voidaan tehdä myös konetöillä, jotta saadaan lumoava ilme. Kurto on pitkä ja halkio sivulla, jossa se on kirjailtu koneella. Tavallinen kultainen lehenga antaa asulle tyylikkään ilmeen. Muotisuunnittelijoilla on hyviä taideteoksia ja he yrittävät antaa viileän kosketuksen muotoiluunsa, tämä on paras esimerkki muodin valitsemiseksi.

9. Pyöreä kaula Kurta Lehengan kanssa:

Pyöreäkaulainen Kurta ja Lehenga

Tämä lehenga- ja kurti -setti on valmistettu kirkkaan keltaisesta ja vaaleanpunaisesta materiaalista. Keltaisessa kurtassa on syvä pyöreä kaula, joka on brodeerattu vaaleanpunaisella. Kurtan 3/4 hihat näyttävät tyylikkäiltä. Voit kokeilla mitä tahansa yksinkertaisia ​​koruja tällä kurtalla, tämä yhdistelmä on hyvä idea kokeilla toimintoja.

10. Hihaton Kurta Lehenga:

Hihaton Kurta Leheng

Viimeisimpien lehenga Kurti -mallien joukossa on tämä hihaton kurta, jossa on silkkiä lehenga. Kurta on pitkä ja siinä on leveä rako sivuilla. Kukkaisessa lehengassa on myös leveä kultaraja. Tämä hihaton kurta on mukava valinta myös nuorille ja hoikille tytöille tai naisille.

11. Lehenga -kultapainatus:

Lehenga -kultapainatus

Tämä ei ole pitkä kurta ja lehenga, mutta näyttää silti upealta. Kultainen lehenga on silmiinpistävä ja maroon kurta, joka on lyhyt ja brodeerattu, tekee melkoisen vaikutuksen. Voit käyttää dupatiaa tämän sarjan kanssa täydentääksesi ulkoasua. Tämä on puolihiha, joka sopii parhaiten eri muotimakuusi.

12. Frilled Kurti ja Lehenga Set:

Frilled Kurti ja Lehenga Setti

Osta tämä röyhkeä lehenga kurti -pukeutumistyyli, joka on häikäisevä ja silmiinpistävä. Paahdetussa kuosissa on pitkät hihat ja pyöreä pääntie. Kurtan ja lehengan lopussa kirjonta on henkeäsalpaava. Tämä kuvion tyyli on korkealla budjetilla, ja voit myös muokata muotoilua valintasi mukaan, hanki tämä tyyli lehenga -settiä tutkiaksesi muotiaideasi.

13. Jacquard Kurti ja Lehenga:

Jacquard Kurti ja Lehenga

Voit jopa ostaa pitkän kurti- ja lehengan jacquard -materiaalista. Tämä katseenvangitsija on pitkä ja siinä on levenevä lehenga. Kurtin värit tekevät siitä täydellisen häät ja muut tilaisuudet.

14.Häät Lehenga Kurti:

Häät Lehenga Kurti

Jos haluat hääpuvun olevan täydellinen, mene pakistanilaiseen lehengaan pitkällä luomuksella. Tämä punainen ja kultainen yhdistelmä on juuri oikea asu morsiamelle. Sarjan yksityiskohdat ja lehengan soihdutus on aivan loistava.

15. Net Lehenga Kurtin kanssa:

Net Lehenga Kurtin kanssa

Tämä levenevä verkkolehenga, jossa on perinteinen painettu kurta, on toinen hieno vaatekaappi -kokoelma. Kurtassa on ommeltu kaareva halkio edessä. Täysikokoinen kurta näyttää upealta tavallisella lehengalla.

Lehenga kurta -mallin käyttäminen on vain arvokasta, ja voit valita tässä esitetyistä eri tyyleistä. Hanki kurta, joka on pitkä tai lyhyt, pyöreä tai kauluskaula.