Kuudes raskauskuukausi – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Kuinka monta viikkoa on 6 kuukautta raskaana? Raskauden kuudentena kuukautena olet raskauden toisen kolmanneksen lopussa. Joten nyt on vain muutama viikko jäljellä, jotta vatsasi kasvaa hyvin suureksi ja energiatasosi laskee hyvin. Kuusi kuukautta tarkoittaa, että vauvasi on nyt lähes 20 viikkoa. Hänen silmäluomet avautuvat tässä kuussa, ja hän pystyy myös reagoimaan koviin ääniin. Vauvasi makuhermot aktivoituvat ja hän voi maistaa eri makuja siitä, mitä syöt, lapsivesin kautta.

6. raskauskuukausi

Raskaus on eri tunne. Kuuden raskauskuukauden aikana saatat kokea myös erityisiä raskausoireita, kuten närästystä, selkäkipua, polvien turpoamista, ruokahalun lisääntymistä, unettomuutta, jalkakramppeja, huimausta jne. Sinun on varmasti painunut paljon tähän mennessä pitkään erittäin vaikeaa. Sinun tulisi yrittää pitää jalat pystyssä aina kun voit 6. raskauskuukauden aikana. Kokosi vuoksi voi myös olla vaikeaa nukkua mukavassa asennossa. Tätä varten sinun tulee käyttää paljon o -tyynyjä ja antaa kehollesi lämmin paikka. Jalkoissa tai nilkassa voi olla turvotusta. Jos turvotus on äkillinen tai vaikea, soita lääkärillesi heti. Saatat myös tuntea jonkin verran kutinaa ihossasi; tähän voi auttaa käyttämällä kosteusvoidetta.

Sisällysluettelo:

 1. Mitä ajatella kuudennesta raskauskuusta
 2. Kuudennen raskauskuukauden merkit ja oireet
 3. Muutokset äidin ruumiissa
 4. Muutokset vauvan kehityksessä
 5. Mitä hoitoa tulee ottaa raskauden 6. kuukautena?
 6. Ruokavalio ja liikunta kuudennen raskauskuukauden aikana
 7. Seksi kuudennen raskauskuukauden aikana
 8. Kipu ja terveysongelma kuudennella raskauskuukaudella
 9. Mitä ja mitä ei saa tehdä
 10. Lääketieteelliset testit & Lääketieteelliset hoidot kuuden kuukauden raskaana oleville
 11. Nukkumisasento kuudennen kuukauden raskaana oleville naisille
 12. Vinkkejä stressin voittamiseen kuudennen raskauskuukauden aikana
 13. Lisävinkkejä kuudennelle raskauskuukaudelle

Mitä ajatella kuudennen raskauskuukauden kuvasta:

Nämä kuuden kuukauden raskaana olevat kuvat kuvaavat tarkkoja tunteita, joita odottava äiti kokee. Ensimmäiset viikot, kuten kaikki äidit ovat huomanneet ja valittaneet, ovat aina vaikeita kuukausia. Raskauden alkaessa äidillä on nyt unettomuus. Hän on hämmentynyt ja hämmentynyt koko yön ja heti ensimmäisten auringonsäteiden jälkeen hän juoksee kylpyhuoneeseen ja oksentaa koko eilisen illallisen. Tämä jatkuu muutaman viikon ajan, ja virtsaaminen on usein tarpeen, mikä tekee hänestä yhä vähemmän kärsivällisen, ja sitten herättää tunteet, joilla ei tässä vaiheessa ole logiikkaa siihen raskauden kuudennen kuukauden aikana.

Se on joko surullinen, masentunut tai onnellinen tila. Joko hän itkee surua tai hänellä on ilon kyyneleet. Näin kuluu ensimmäinen kuukausi. Ajan myötä hän helpottaa uutta kuortaan, hyväksyy vastuunsa ja jatkaa työtään. Nyt hän ymmärtää syyt ja syyt ja noudattaa niitä. Vauvan mukana hän myös kasvaa, ja yhdeksän kuukauden kuluessa hän on oppinut äitiyden hyvän olon kuudennen kuukauden ikäisenä.

Kuudennen raskauskuukauden merkit ja oireet:

Jotkut kuuden kuukauden raskausoireista naisilla ovat:

 • Turvotusta voi havaita jaloissa, nilkoissa ja käsissä. Tämä voidaan välttää välttämällä seisomista pitkään, ja sinun on pidettävä jalat pystyssä aina kun mahdollista. Tämä auttaa vauvan kehitystä kuudennella raskauskuukaudella.
 • Monet 6 kuukauden raskaana olevat kuvat kohtaavat närästystä. Tämä voidaan voittaa käyttämällä juustoa säännöllisesti, koska se auttaa ruoansulatushäiriöihin. Keskustele lääkärisi kanssa, jos se aiheuttaa epämukavuutta.
 • Kuuden kuukauden raskaus sisältää myös ummetusta, jota monet naiset havaitsevat ummetusta ja närästystä koko raskauden ajan.
 • 6 kuukauden raskauteen kuuluu myös kuorsausta ajoittain. Tämä voi johtua hormonaalisista ongelmista, ja naiset voivat myös kokea hengityksen vinkumista tässä vaiheessa.
 • Kuuden kuukauden raskausoireisiin kuuluu myös selkäkipuja, joita on havaittu erityisesti raskauden alkuvaiheessa.
 • Toinen kuuden kuukauden raskausoireita ovat lisääntynyt ruokahalu. Täällä syöt hyvin molemmille, lapsellesi ja itsellesi, joten on hyvä, jos sinusta tuntuu, että ruokahalu on lisääntynyt.

Muutokset äidin ruumiissa: mitä odottaa

Seuraavat oireet voidaan havaita äidillä 6 kuukauden raskaana ollessa.

Baby Bump:

Vauvan kuoppa näkyy nyt näkyvästi. Venytysmerkit alkavat näkyä vatsan ympärillä vauvan kuopan vuoksi. Kuuden kuukauden jälkeen raskaana olevan vauvan koko on noin 11–14 tuumaa; vauvan kuoppa näkyy selvästi. Kuuden kuukauden raskauden vauvan paino on myös noin 2 kiloa.

Toissijaiset huolet:

Ongelmia, kuten selkäkipu ja raskausmaski, joka koostuu laastareista ja ihon pigmenteistä, voi alkaa ilmaantua. Aloita löysien vaatteiden käyttäminen tällaisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Ruoansulatushäiriöt, närästys ja hengenahdistus voivat olla yleisiä valituksia raskaana oleville naisille tällä hetkellä. Tämä johtuu kuudennen kuukauden raskaana olevasta vauvan asennosta, jonka vuoksi kasvava vauva työntää elimet sivuun tehdäkseen tilaa itselleen. Voit helposti voittaa nämä ongelmat ottamalla käyttöön erittäin terveellisen ruokavalion.

Väärät supistukset:

Voidaan myös alkaa kokea supistuksia ja muutoksia kehossa sen vuoksi. Nämä ovat vain vääriä supistuksia. Tässä vaiheessa kohtaat myös Braxton Hicksin ristiriitaisuuksia, joissa tunnet usein kohdun lihasten kiristyvän lyhyen 30–60 sekunnin ajan ja joskus se voi näkyä noin kahden minuutin ajan kuudennen kuukauden raskaana olevan vatsan vuoksi. Nämä ovat kuitenkin välttämättömiä, koska ne auttavat kohdunkaulaasi ohenemaan tai häviämään ja ehkä avautumaan hieman.

Suonikohjut:

Voit huomata hormonitasojen nousun. Veren tilavuus kasvaa. Ne voivat aiheuttaa ongelmia suonissa, jos lääkäri ei tarkista niitä oikein. Koska verenkierto voi lisääntyä, suonet voivat muuttua sinisiksi, ja niiden tiedetään olevan suonikohjuja. Tämä voidaan välttää jättämällä istumatta tai seisomatta pitkään venytettynä pitkään aikaan. Sen sijaan pitäisi olla kevyt liikunta tai päivittäinen rutiinityö. Tätä voidaan myös auttaa puristamalla sukat ja kylmäpussit.

Tähän mennessä kohtaat myös ongelman nukkua yöllä. Tämä tapahtuu hormonien ja ylimääräisen painonnousun vuoksi.

Muutokset vauvojen kehityksessä:

Kerro meille, mitä muutoksia tapahtuu 6 kuukauden kuluttua, raskaana oleva vauva.

Silmäluomien uutiset:

Tähän mennessä vauvasi vihdoin avaa silmänsä maailmalle, ainakin sille, jolla hän on juuri nyt. Tähän asti hän oli pimeässä, jossa hän tunsi kosketuksen, ja nyt on aika, jolloin valoherkkyys kehittyy hänen silmissään, kun hän jakaa silmäluomet ja näkee sivuston ensimmäistä kertaa. Vielä kehittymättömien aistien vuoksi hän viettää kuitenkin eniten aikaa silmät kiinni.

Hikka:

Tässä on toinen kohokohta tällä viikolla siitä, mitä odottaa kuudennen kuukauden ikäiseltä raskaudelta. Vauva, pikkuisesi alkaa hikkaamaan nyt. Tämä johtuu siitä, että tähän mennessä hänen sisäelimet ovat alkaneet toimia täydellä tehollaan ja nyt hän on aivan kuin sinä pumppaat verta ja happea hänen kehoonsa kehosi kautta, jaat osan ravinteistasi ja välität jätteet sinun kauttasi. Näiden joukossa heijastava toiminta, hän alkaa nyt hikka kuuden kuukauden raskaudessa. Tämä ei kuitenkaan ole epämiellyttävä tilanne vauvalle tai äidille. Vauvalle se on vain refleksi, ja äidille se on vain onnellinen tunne vatsan sisällä.

Sukupuolielimet:

Kuudennessa kuussa vauvasi sukupuolielimet ovat nyt täysin kasvaneet, juuri menossa täydellisyysvaiheeseen. Tämä on oikea aika selvittää sukupuoli, jos olet kiinnostunut ja jos se katsotaan lailliseksi osavaltiossasi. Jos kyseessä on ”hän”, hänen kiveksensä ovat nyt laskeneet ylävatsasta alas alaosaan ja kivespussiin, joka on jo täysin muodostunut. “Hänen” tapauksessa hänen munasarjansa ovat kehittyneet ja arvaa mitä? Ensimmäisten munien muodostuminen on jo alkanut hänen munasarjassaan. Tällä hetkellä luku on noin seitsemän miljardia, mikä laskee kahteen syntymän jälkeen. Hänen klitoris ja häpyhuulet ovat parhaillaan rakenteilla ja melkein valmiit.

Vauvan asema:

Tässä on, kuinka 6 kuukauden sikiön asema on nro. Kehosi voi antaa lapsellesi mahdollisuuden olla missä tahansa tilanteessa kuudennen kuukauden raskauden aikana. Kuudes raskauskuukausi vauvan asento voi olla sivuttain tai vino ja jopa rikkoutua. Asia on, että syntymäalue tiedetään vasta, kun viimeinen raskausviikko lähestyy. Siihen asti lapsellasi on gaala -aika, joka ui kohdun ympärillä olevan pussin ympärillä.

Hengitys:

Tähän mennessä lapsesi keuhkot ja sieraimet ovat alkaneet kehittyä, ja kuudennen raskauskuukauden loppuun mennessä se kehittyy täysin. Nenät alkavat saada näkyvyyttä, ja pian ne kehittyvät täysin. Toisaalta keuhko ei ole niin nopea, ja vain alveolit ​​ovat alkaneet päällystyä keuhkoissa. Hapenpidätys on olennainen asia lapsen syntymän aikana, ja lapsesi tarvitsee keuhkot toimimaan täysimääräisesti.

Paino:

Vauvasi ei ole vielä kasvanut täysivaltaiseksi ihmiseksi kuudennen kuukauden raskaudessa, josta hän tulee ulos ja on edelleen kasvuprosessissa. Vauvan kuuden kuukauden paino kohdussa on jonnekin alle kilon, mutta useimmiten se on noin 900 grammaa. Hänellä on vielä pitkä matka näyttämöllä, mutta suurin osa epämukavuudestasi loppuu tämän kuukauden maaliin mennessä. Näin ollen 6 kuukauden sikiön paino ei ole vielä liian raskas.

Mitä hoitoa tulee ottaa raskauden 6. kuukautena?

Tässä vaiheessa sikiön on oltava kehitysvaiheessa kunnolla. Tätä varten on oltava hyvä ravitsemus raudan saannin, foolihapon ja kalsiumin suhteen. Lisäksi pähkinöitä, lehtivihanneksia, hedelmiä ja täysjyväruokia suositellaan yleensä. Myös tulevia äitejä kehotetaan harjoittelemaan säännöllisesti, koska tämä pitää sinut ja vauvasi terveinä. Sinun pitäisi nukkua vähintään 8 tuntia ja yrittää nukkua kehon puolella, jotta et painaisi peräsuolesi.

Ruokavalio ja liikunta kuudennen raskauskuukauden aikana:

Kuuden kuukauden raskaushoito sisältää myös terveellisen ja ravitsevan ruokavalion sekä hyvät harjoitukset.

Ruokavalio:

 • Proteiini: Vähärasvaisen lihan, kuten kanan ja valkoisen kalan, hemmottelun pitäisi olla parasta ei-kasvissyöjille, vaikka sinun on vältettävä raaka-äyriäisiä kokonaan, kuten sinun pitäisi tehdä sianlihan ja naudanlihan kanssa. Tofun ja pinaatin pitäisi olla paras vaihtoehto kasvissyöjille tavanomaisten papujen ja riisin yhdistelmän lisäksi.
 • Sinkki: Nyt kun olet kuudes kuukausi, vauvasi verenmuodostus vaatii enemmän ravintoaineita. Sinkkilisät eivät yksin riitä, joten sinkkiä sisältävät hedelmät ovat ratkaiseva tekijä lapsesi kehityksessä.
 • Maitotuotteet: Myös maitotuotteiden pitäisi olla läsnä näyttämöllä. On parempi olla ottamatta kalsiumlisiä luonnollisten ruokavalioiden sijaan. Jos tunnistat, että olet laktoosi -intoleranssi, voit ottaa lähteitä, jotka voivat auttaa vahvistamaan vauvan luita ja hampaita – esimerkiksi currylehtijauhetta.
 • Hedelmät: Raakojen hedelmien ei pitäisi olla tässä vaiheessa valintasi, koska toisinaan edes peseminen ei voi ravistaa torjunta -aineita pois luettelosta. Terveytesi vaarantaminen ei ole paras vaihtoehto. Kokeile smoothieita ja mehua, sillä tämä pitää nesteen tason ennallaan.
 • Vihannekset: Tasapainoisen ruokavalion tulisi sisältää myös välttämättömiä kasveja. Pelkästään hedelmät ja maitotuotteet eivät tee sinusta täydellistä ruokaa; et voi ohittaa kasvisten kanssa. Se voi pahentaa sitä. Kaali, kurpitsa, tomaatit ja pavut ovat suosikkimme.

Harjoittele:

Alla olevia harjoituksia voidaan suositella 6 kuukauden sikiön terveydelle.

 1. Kyykky on fiksu valinta tässä kuussa, koska tarvitset paljon joustavuutta. Tämä harjoitus auttaa painamaan reisiäsi ja lantiota ympäröivää aluetta ja auttamaan heitä rentoutumaan.
 2. Jooga on toinen paras harjoitus kehollesi ja joustavuudelle. Tavallaan se saa sinusta tarpeeksi voimaa toimitushetkellä. Se auttaa suuresti 6 kuukauden raskaana olevaa vatsaa.
 3. Jos huomattavat liikuntamuodot väsyttävät sinua nopeasti, kävele hitaalla kävelyllä kodin vieressä olevassa puistossa. Tässäkin on puolensa!
 4. Kegel -harjoitus tässä vaiheessa on hyvä vaihtoehto sinulle, koska se auttaa pitämään emättimen ja peräsuolen ympärillä olevat lihakset lisää joustavuutta, mikä auttaa kestämään synnytyksen rasitusta.
 5. Päivittäisen rutiinin venyttäminen on myös yksi raskauden tärkeimmistä harjoituksista. Venyttelyn avulla voit tuntea olosi raikkaaksi, ja kyllä, ne ovat luonnollisimpia harjoituksia, joita voidaan tehdä usein.

Seksi kuudennen raskauskuukauden aikana:

Kuudennen kuukauden raskauden aikana tapauksilla on suuri riski harrastaa seksiä. Monta kertaa se voi johtaa ennenaikaiseen vauvan syntymään, on kätevää neuvotella lääkärisi kanssa ennen kuin jatkat, ja jos hän sanoo, että se on turvallista kanssasi, ei ole mitään syytä päästää irti mahdollisuuksista, jotka tuovat kumppanisi lähemmäksi sinua kun tarvitset hänen tukeaan eniten. Kuitenkin mielialan vaihtelujen, väsymyksen ja pahoinvoinnin myötä seksiä ei todennäköisesti tapahdu heti.

Kipu ja terveysongelma kuudennella raskauskuukaudella:

Raskauden kuudennella kuukaudella on todellakin vaikutuksia äidille. Vauvan kasvu kuudennella raskauskuukaudella on valtava, ja siksi on olemassa erityisiä ongelmia, jotka raskaana olevien naisten on voitettava. Tässä kuussa, jos olet raskaana, hengenahdistus voi parantua. Rintasi alkaa tuottaa ternimaitoa – tippaa tuoretta maitoa, joka voi jatkua koko raskauden ajan. Jotkut raskaana olevat naiset saattavat kokea Braxton-Hicksin supistumisen, joka tuntuu vatsan tai kohdun kivuttomalta puristukselta. Se on kohdun tapa valmistautua synnytykseen ja synnytykseen. Braxton-Hicksin supistuksia ei kutsuta varhaiseksi synnytykseksi. Jos sinulla on usein ja kivuliaita supistuksia, sinun on ehkä mentävä lääkäriin.

Mitä ja mitä ei saa tehdä: Raskaushoito

Mitä sisältää 6 kuukauden raskauden vauvan toiminta? Ymmärrämme, miten haluat rauhoittaa kaiken ympärilläsi ja haluat sujuvan siirtymisen kohti seuraavia kolmea kuukautta. Vaikka raskauden kuudennessa kuukaudessa on muutoksia, saatat löytää itsesi jongleeraamalla useilla aktiviteeteilla, valmistautumalla synnytykseen ja loputtomiin tarkastuksiin. Sen lisäksi paljon työtä menee hyvin vanhemmuuden suunnitteluun ja harjoitteluun. Ei paljon vaivaa sinua tässä kuussa, mutta pidä huolta itsestäsi ja lepää tavallista enemmän. Mitään valtavaa ja erityistä ei tarvitse tehdä kuudennen kuukauden raskaushoidon aikana, varmista, että lepäät hyvin ja saat ravitsevaa ruokaa valmistautuessasi vauvaan.

Lääketieteelliset testit & Lääketieteelliset hoidot kuuden kuukauden raskaana oleville:

Tänä raskausaikana monille raskaana oleville naisille tehdään erilaisia ​​testejä. Suurimmalle osalle naisista tehdään ultraääni. Lisäksi suoritetaan virtsatestit ja glukoositoleranssitestit. Sinun on myös ilmoitettava lääkärillesi kaikista ruokavalion tai elämäntavan muutoksista viimeisen käynnin jälkeen. Ja jos sinulla on kysymyksiä, älä epäröi; Loppujen lopuksi kyse on sinun ja vauvasi terveydestä. Tarkastuksen aikana lääkärillesi tehdään myös lyhyt fyysinen tutkimus. Hän saattaa kysyä sinulta sikiön liikkeistä, ruokavaliosta ja synnytystä edeltävästä vitamiinien käytöstä, nukkumalleista, ennenaikaisen synnytyksen oireista. Fyysinen tarkastus toisella kolmanneksella sisältää seuraavat asiat: pohjan korkeus tai vatsan koko ja sikiön kasvu, sikiön syke, turvotus tai turvotus, painonnousu, verenpaine, virtsan proteiinitasot, virtsan glukoositasot.

Nukkuma -asema kuudennen kuukauden raskaana oleville naisille:

Raskauden toisella kolmanneksella saatat tuntea univaikeuksia kuudennen kuukauden raskaana olevien vauvojen vuoksi. Syitä tähän voivat olla jalkakrampit, ruoansulatushäiriöt, kuorsaus, ruuhkautuminen ja outoja unia. Näistä syistä saatat joutua vaikeaksi nukkua selässäsi. Paras asento rentoutumiseen toisella kolmanneksella on nukkua vasemmalla puolella. Tämä asento sopii verenkiertoon ja ravinteiden toimittamiseen istukalle. Voit maata polvet ylhäällä vähentääksesi lonkan ja lantion alueen painetta. Joissakin tapauksissa sinun on kuitenkin tehtävä muutoksia sijainteihisi:

 1. Jos sinulla on kauhea selkäkipu, voit laittaa tyynyn vatsasi alle.
 2. Saatat kokea hengenahdistusta; voit säätää asentoasi tyynyillä, jotta vartalo olisi mukava.
 3. Jos sinulla on vakavia närästyksiä, käytä tyynyjä ylävartalon nostamiseen.

Vinkkejä stressin voittamiseen kuudennen raskauskuukauden aikana:

 • Vaalia uutta vaihetta, joka on pian tulossa. Käy ostoksilla ja hemmottele itseäsi; älä kuitenkaan anna näiden toimintojen voittaa sinua. Toisin sanoen, älä ole pakkomielle.
 • Synnytys on ylivoimainen aika, ja sinun on arvioitava ja punnittava jokainen tilanne tietääksesi, mikä on hyödyllistä sinulle. Tämän tekeminen etukäteen ja jakaminen rakkaidesi kanssa auttaa lievittämään stressiä.
 • Saat kaikki tässä vaiheessa. Kuka kuuntelet päätöstäsi, ja se saattaa joskus ärsyttää, mutta älä anna kenenkään stressata sinua.
 • Ole rehellinen itsellesi kumppanillesi. Vanhemmuus on oikeus molemmille. Älä stressaa ja ylikuormita itseäsi jakamatta mitään
 • Nyt kun kolmas kolmanneksesi lähestyy, myönnä, että elämäsi muuttuu, ja aloita niiden toteuttaminen vastaavasti välttääksesi viimeisen sekunnin ongelmat.

Lisävinkkejä kuudennelle raskauskuukaudelle:

Kun otetaan huomioon vauvan kehitys kuudennella raskauskuukaudella, tässä on muutamia vinkkejä, joita voit tehdä kuuden kuukauden raskauden aikana:

 1. Voit alkaa etsiä synnytyskumppania (Doulas) – Doulas ovat kokeneita naisia, jotka tarjoavat tukea, neuvoja ja apua naisille raskauden aikana, synnytyksen aikana ja synnytyksen jälkeen. Tämä voi auttaa sinua vähentämään stressiä.
 2. Voit ottaa glukoositestin-Joskus viikolla 24-28, sinun tulee ottaa glukoositesti ja tarkistaa, onko sinulla raskausdiabetes.
 3. Jos teet Kegelsiä – Kegelsin tekeminen auttaa sinua hallitsemaan virtsarakon täysin – mikä on erittäin hyödyllistä virtsarakon hallitsemiseksi, jos naurat tai aivastat.
 4. Sinun pitäisi ostaa äitiysvaatteita-Kun olet kuuden kuukauden raskaana, olet todennäköisesti valmis käyttämään äitiysvaatteita pussukkaisten t-paitojen ja leggingsien sijasta.

Kun otetaan huomioon 6 kuukauden raskausvinkit, varmista, että et unohda olla rauhassa, levätä hyvin ja syödä terveellisesti ensimmäisenä huomioitavana asiana.

Joten nyt olet kuusi kuukautta raskaana. Nyt sikiösi voi olla hyvin näkyvissä, ja on vain muutama kuukausi, ennen kuin vauva on poissa kohdustasi. Älä unohda huolehtia itsestäsi ja vauvastasi. Olemme luetelleet terveellistä ruokavaliota ja joitain välttämättömiä ruokia. Myös raskauden varotoimet kuudennella kuukaudella ovat olemassa. Olemme listanneet joitain tehtäviä ja varotoimia, joita sinun tulee noudattaa. Osa harjoituksista mainitaan myös. Pysy terveenä ja pidä vauva turvassa.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset:

1. Onko verenvuoto tai tiputtelu normaalia 6. kuukauden raskauden aikana?

V: Älä missään tapauksessa jätä huomiotta tällaisia ​​epäsäännöllisiä malleja. Ilmoita mahdollisesta verenvuodosta, tiputtamisesta tässä tapauksessa lääkärille ja kysy neuvoa. Nämäkään eivät välttämättä ole normaaleja. Siksi on suositeltavaa olla ottamatta huomioon oireita, jotka eivät ole tavallisia.

2. Milloin voin jäädyttää napanuoran raskauden aikana??

V: Jos aiot jäädyttää napanuoran tulevaisuutta varten, nyt on täydellinen aika. Kuudennen raskauskuukauden aikana voit jatkaa ja jäädyttää johdon huoletta tulevaa käyttöä varten. Muista neuvotella lääkärisi kanssa, kysyä hänen neuvojaan ja noudattaa hänen varotoimia ja ohjeita.

3. Voinko matkustaa kuuden kuukauden ajan raskaana??

V: Kyllä sinä voit. Näitä raskauden puoliväliä pidetään turvallisimpana matkustaa; Huomaa kuitenkin, että sinun on kuultava lääkärisi neuvoja terveysongelmistasi ja huolenaiheistasi riippuen. Kaikista komplikaatioiden tai sairauksien syistä on huolehdittava asianmukaisesti tänä aikana.