Kuinka poistaa akryylikynnet?

poista akryylikynnet

Akryylikynnet ovat erittäin muodissa. He esittävät kynnet eri väreissä ja malleissa. Jos akryylikynnet hoidetaan ja levitetään täydellisesti, ne voivat pysyä vuosia. Niiden poistaminen voi kuitenkin satuttaa, joten sinun on huolehdittava asianmukaisesti niiden poistamisesta. Jos etsit Kuinka poistaa akryylikynnet? olet varmasti oikeassa paikassa! Noudata ohjeita huolellisesti välttääksesi virheet.

Viilaa akryylikynnet pois:

Kuinka poistaa akryylikynnet kotona:

1. Leikkaa kynnet:

On tärkeää leikata kynsien kärjet minimiin ja käyttää sitä kynsileikkurilla. Leikkaa mahdollisimman paljon akryylia. Jos tämä on mielestäsi vaikeaa, lopeta ja siirry seuraavaan vaiheeseen.

2. Viilaa kynnet:

Viilaa geelitiiviste viilalla tai kynsien himmentimellä. Käytä työkalun oikeaa puolta jokaisen akryylin kynnen viilaamiseen. Voit viilata tarpeeksi akryylia, jotta kynnet näyttävät lähes akryylittömiltä. Jatka viilaamista akryylillä, kunnes luonnollisen kynsisi peittävä kerros muuttuu ohuemmaksi. Aseta ponnistelusi yhteen naulaan kerrallaan ja jatka, kunnes olet poistanut mahdollisimman paljon akryylia kustakin kynsistä. Kun olet häivyttänyt kaikki jäljet ​​akryylistä, jatka seuraavaan vaiheeseen.

3. Nosta akryylikynsien reuna:

Käytä kynsinauhojen työntäjää akryylin poistamiseen reunoista. Yritä tehdä se vähitellen ikään kuin yrittäisit irrottaa liikaa, se repäisee luonnollisen kynsisi pois. Kun olet nostanut reunan, aseta kynsinauhojen kärki sen alle ja aloita akryylin leikkaaminen. Jatka reunan nostamista ja akryylin leikkaamista, kunnes koko akryyli poistetaan. Toista tämä kurssi jokaiselle kynnelle, kunnes akryyli on kokonaan poissa. Poista kynsipuskurilla jäljellä oleva akryyli. Muotoile kynnet kynsileikkurilla ja viilauksella.

Vedä se hammaslangalla:

1. Tässä menetelmässä meidän on vedettävä hammaslanka kynsien alle. Ja koska hammaslankaa vedetään kahdella kädellä, tämä menetelmä vaatii toisen henkilön apua.

2. Nosta akryylikynsien alareuna ylös. Aivan kuten edellinen menetelmä, käytä kynsinauhaa kevyesti koko alareunan ylöspäin. Kerro nyt kumppanillesi, että hammaslanka työnnetään kynsien reunan alle. Pidä nyt hammaslangan molemmista päistä kummassakin kädessä.

3. Liu’uta lanka edestakaisin naulan alle. Kerro kumppanillesi liu’uttamalla lankaa edestakaisin ja vetämällä sitä ylöspäin, minkä seurauksena kynsi alkaa irrota. Jatka tätä liikettä, kunnes akryylikynsi irtoaa luonnollisesta kynsistäsi. Varmista, että kumppanisi ei vedä hammaslankaa ylöspäin liian nopeasti; et halua, että luonnollinen kynsi repeytyy akryylin kanssa. Toista prosessi jokaisen naulan kanssa, kunnes ne on poistettu. Käytä puskuria puhdistamaan luonnolliset kynnet, jotka ovat saattaneet kulua prosessista.

Liota akryylikynnet asetoniin:

Ne, jotka oppivat ottamaan kynnet kotoa, oikea ja turvallisin tapa poistaa akryylikynnet on käyttää liuotinta. Akryylikynnet tulee poistaa vain liuottimella. Suosituin liuotin tähän työhön on asetoni. Asetoni poistaa akryylikynnet helpoimmin ja edullisimmin. Se tekee tehtävänsä rikkomalla polymeeriketjujen sidoksen. Jos sinulla on rikki tai kipeä iho, älä käytä asetonia, koska se satuttaa ja voi aiheuttaa kipua.

1. Leikkaa kynnet:

On tärkeää leikata kynsien kärjet minimiin ja käyttää sitä kynsileikkurilla. Leikkaa mahdollisimman paljon akryylia. Jos tämä on mielestäsi vaikeaa, lopeta ja siirry seuraavaan vaiheeseen. Varmista, ettet tartu kynsivuoteesta, koska se vuotaa verta.

2. Viilaa pintamaali kynsistä:

Irrota maali hienopintaisen puskuriviilan avulla ja poista mahdollisimman paljon akryylia.

3. Levitä vaseliini kynsiäsi ympäröivälle iholle:

Asetoni on kova iholle, joten se on tärkeää ennaltaehkäisyyn. Tämä vaihe estää ihoa ärsyttämästä asetonia. Levitä pieni vaseliini iholle sulje kynnet, se hoitaa alueen asetonin ankarista seurauksista. Älä missaa tätä vaihetta, koska saatat kohdata vakavaa ihon heikkenemistä asetonin kuivaavan vaikutuksen vuoksi

4. Kaada asetoni kulhoon:

Käytä 100 -prosenttista asetonia. Ota lasikulho esiin ja kaada osa asetonista siihen. Varmista, että kulhon yläosa on riittävän leveä, jotta voit laittaa kätesi siihen. Kaada siihen vain tarpeeksi asetonia kynsien peittämiseksi. Harvat ihmiset haluavat laittaa kulhon suurempaan kulhoon, joka on täytetty haalealla vedellä, lämmittämään asetonia, joka saa sen toimimaan nopeammin.

5. Levitä asetoni kynsillesi:

Laita sormenpäät asetonia sisältävään kulhoon. Anna vaikuttaa 15 minuuttia ja tarkista sitten onko akryyli alkanut irrota vai ei. Jos akryylikynnet ovat edelleen tiukasti kiinni, anna sen olla vielä 10-15 minuuttia, jotta suurin osa akryylistä liukenee siihen mennessä.

6. Poista jäljellä oleva:

Ota nyt puuvillapallo ja liota se kynsimaalinpoistoliuokseen ja pyyhi se kynsiin päästäksesi eroon jäljellä olevista kuvista.

7. Muotoile luonnolliset kynnet:

Käytä kynsileikkureita ja kynsiviilaa kynsien muotoiluun ja reunojen tasoittamiseen. Pysy kaukana vaurioista arkistoimalla vain yhteen suuntaan.

8. Palauta kosteus käsillesi:

Poista jäämät saippualla ja vedellä. Kuivaa kätesi ja viimeistele levittämällä seokseen extra virgin oliiviöljyä ja teepuuöljyä, jotka kosteuttavat kynsiäsi.