9 parasta auringonkukan kynsitaidetta kuvilla

Kesän alkaessa ympärillä näkyy kirkkaita ja eloisia värejä. Tytöt rakastavat erityisesti sitä kesäistä ulkoasua kesämekkoillaan, upeilla aurinkolaseillaan, trendikkäillä tossuillaan ja tietysti värikkäästi maalattuilla kynsillä, jotka on tehty eri tyyleillä ja kuvioilla. Tyypillinen kesän kynsitaidemuotoilu on auringonkukka. Erilaisia ​​loistavia värejä, joista valita auringonkukan muotoilusta, tekee upeasta näytöstä keltaisen, kullan, punaisen, oranssin ja ruosteen sävyissä. Auringonkukan kynsitaide viehättää melkein jokaisen tytön. Auringonkukan kuvio voidaan tehdä monipuolisesti, vain terälehdistä koko kukkaan tai yhdestä auringonkukasta useisiin niistä yhdellä naulalla. Muotoilusta riippumatta ne näyttävät iloisilta ja varmasti piristävät päivääsi.

1. Sunflower One Stroke Nail Art:

Sunflower One Stroke Nail Art

Tämän auringonkukan kynsitaiteen suunnittelun sininen pohjalakka kompensoi kukan yksittäiset vedot, kun taas keltaiset pisteet lisäävät ulkonäköä ja tyyliä.

2. Perinteinen auringonkukan kynsitaide:

Perinteinen auringonkukan kynsitaide

Tämä muotoilu on tehty perinteisillä ruskeilla väreillä, joita käytetään pohjamaalina ja auringonkukansiemenillä ja keltaisilla auringonkukalla. Siinä on söpö retro -ilme ja se näyttäisi häikäisevältä valkoisen kesämekon taustalla. Lisää mekko kirkkaan keltaisella sateenvarjolla ja voit luoda elokuvan tähti -ilmeen.

3. Läpikuultava auringonkukan kynsitaide:

Läpikuultava auringonkukan kynsitaide

Kirkkaalle tai läpikuultavalle pohjamaalille tehty kynsitaide korostaa tehokkaasti kynsien muotoilua ja herättää oikean määrän huomiota. Pohjalakan kiilto antaa auringonkukalle hohtavan ilmeen.

4. auringonkukka tarra kynsien taide:

Auringonkukka tarra Nail Art

Erilaisilla kynsitaidelaitteilla tehdyt kynsitaidemallit voivat toisinaan olla aikaa vievää prosessia halutun ilmeen saamiseksi. Tätä tarkoitusta varten saatavilla olevilla kynsitaide -tarroilla kynsien koristamisesta on tullut paljon helpompaa. Maalaa kynnet haluamallasi värillä ja aseta tarra haluttuihin kohtiin. Tämä yhdistelmä punaista kynsilakkaa ja keltaisia ​​auringonkukkia on savuttoman kuuma.

5. Kauniit auringonkukan kynnet:

Kauniit auringonkukan kynnet

Tämä auringonkukan muotoilu herättää kesän eloon vihreän ja keltaisen väriyhdistelmällä. Vihreä pohjalakka antaa suunnittelulle lehtimaisen vaikutelman auringonkukan kukkiessa. Tämä kynsitaide maalaa kauniin kuvan hienoille nuorille tytöille.

6. ranskalainen manikyyri auringonkukan kynsitaide:

Ranskalainen manikyyri auringonkukan kynsitaide

Aina niin suosittu ranskalainen manikyyri itsessään on villitys naisten keskuudessa. Muuta se kauniiksi kynsitaideteokseksi, ja siitä tulee välitön hitti kaikkien muiden kynsitaiteen tyylien joukossa. Auringonkukkakuvion ainutlaatuisuus vaaleanpunaista pohjaa ja valkoista kärkilakkaa vasten hyvää makua ja silkkaa eleganssia.

7. Nastatut auringonkukan kynnet:

Nastattu auringonkukan kynsitaide

Auringonkukan kynsitaide missä tahansa tyylissä tai värissä esittää viehättävän kuvan. Nastojen mukana sillä on enemmän kuin haluttu vaikutus. Helmet ovat esimerkki kauneudesta ja helmikoristeinen kynsitaide heijastaa naisen olemusta. Näiden helminauhojen kauneus lisää auringonkukan muotoilua ja antaa sille lähes viettelevän ilmeen.

8. Punainen auringonkukan kynsitaide:

Punainen auringonkukan kynsitaide

Rohkea ja provosoiva ilme saat punaisen auringonkukan muotoilua vastaan ​​kimaltelevaa kultaista pohjalakkaa. Mikään ei ole kuin aistillinen kynsien muotoilu, joka tuo esiin seksikkyyden. Joten mene eteenpäin, uhmaa kaikkia tapoja ja lisää mausteita elämääsi tällä hurmaavalla kynsisuunnittelulla.

9. Auringonkukan kynsien muotoilu:

Auringonkukan kynsien muotoilu

Tämä auringonkukan muotoilu, joka kattaa koko kynsien pituuden, saa minkä tahansa päivän tuntumaan kirkkaalta kesäpäivältä. Se näyttää eksoottiselta vastakkaisella väriyhdistelmällä. Auringonkukat on valmistettu perinteisestä keltaisesta kynsilakan sävystä oranssilla ripauksella, kun taas musta tausta antaa hämmästyttävän vaikutelman. Tämä auringonkukan muotoilu näyttäisi yhtä iloiselta lyhyillä kynsillä.

Auringonkukan kynsitaide on kesän näköinen kynsitaidemuotoilu, ja se on yksi kaikkien erityisistä kynsitaiteista. Tässä näet söpöjä auringonkukan kynsitaidemalleja, valitse paras.