9 parasta graffiti kynsien taidetta

Kuten me kaikki tiedämme, kynsitaide on yksi tämän päivän kuumimmista trendeistä ja naiset ovat aivan hulluna niihin. Suunnittelugalleria on valtava ja valikoima on loputon. Paras itselleen valitseminen voi olla niin vaikeaa, koska ne kaikki näyttävät niin tyylikkäiltä ja hämmästyttäviltä. Vuodenaikojen edetessä voimme aina nähdä uuden kokoelman kynsitaidetta syntymässä ja varastavan kaikki sydämet heidän viileillä, funky ja älykkäillä ideoillaan. Graffiti -kynsitaidemalleja on kuitenkin vaikea jättää väliin. Ne ovat niin vaikuttavia, tyylikkäitä ja upeita ulkonäöltään. Tässä on muutamia graffiti -kynsitaidemalleja vain avuksesi.

Kauniita graffiti -kynsitaiteita kuvilla:

Street Graffiti kynsitaide:

graffiti kynsitaide

Kaikille maailman hip -hop -hunajille katugraffiti -kynsitaide on juuri sinua varten. Muotoilu, kuvat ja kuviot antoivat sinulle erittäin älykkään ja ainutlaatuisen ilmeen. Tämä muotoilu kuvaa rakkauttasi hip hopiin ja tekee ulkonäöstäsi erittäin funky ja muodikas.

Funky Graffiti Nail Art:

Hanki itsellesi funky graffiti -kynsitaide ja katso kuinka paljon kohteliaisuuksia saat koko päivän. Tämä muotoilu on niin moderni, värikäs ja houkutteleva. Voit käyttää kahden tai useamman värin yhdistelmää, jotta kynnet näyttävät kirkkailta ja jännittäviltä.

Oranssi graffiti kynsien taide:

Oranssi graffiti -kynsitaide on toistaiseksi luokiteltu yhdeksi parhaista malleista. Värit ovat erittäin houkuttelevia ja kuviot ovat todella hienoja. Mallit ovat sellaisia, että ne piristävät mielialaasi ja tekevät päivästäsi iloisen. Kokeile tätä ja et varmasti tule katumaan.

Mehukas Graffiti -kynsitaide:

Mehukas graffiti -kynsitaide on aivan upea. Tapa, jolla se on tehty, on täysin ammattimaista. Kuviot ovat niin erilaisia ​​verrattuna muihin graffitimalleihin ja värit ovat myös melko vaikuttavia.

Vaaleanpunainen, valkoinen ja musta graffiti -kynsitaide:

Jos etsit tyylikästä graffiti -kynsitaidetta, tämä on juuri sinua varten! Vaaleanpunainen, valkoinen ja musta kynnet näyttävät erittäin viileiltä. Ne tekevät todella upean kynsisuunnittelun juhliin tai muihin erityistilaisuuksiin.

Splash of Graffiti Nail Art:

Mene täysin hulluksi ja sotkuiseksi graffiti -kynsitaiteen kanssa. Käytettyjen värien yhdistelmä on lukematon. Ne näyttävät siltä, ​​kuin joku olisi todella roiskannut kynsillesi paljon värejä. Ne ovat erittäin jännittäviä, jännittäviä ja upeita katsella. Tämä on yksi ainutlaatuisimmista kynsitaiteista, joita on tähän mennessä nähty.

Girly Graffiti kynsitaide:

Tyttömäinen graffiti -kynsitaidemuotoilu on erittäin naisellinen ja tyylikäs. Väri on ruusuinen ja kynnet näyttävät kiillotetuilta, siisteiltä ja taiteellisilta prosessin päätyttyä. Tämä voi viedä hieman aikaa, vaikka tulos on odottamisen arvoinen. Voit tehdä tämän ammattilaisen toimesta.

Tyylikäs Graffiti -kynsitaide:

Vaikka tyylikäs graffiti -kynsien muotoilu käyttää vain kahta väriä, ne näyttävät aivan fantastisilta. Niiden tapa, jolla ne on suunniteltu, on niin edustava. Tämä on kuitenkin erittäin kevyt ulkonäkö ja saa sinut tuntemaan olosi loistavaksi aina, kun katsot sitä.

Neon Graffiti kynsitaide:

Neongraffiti -kynsitaidemallit ovat olleet välttämättömiä muodin diville. Neonvärit ovat niin kovia ja hauskoja. Ne näyttäisivät hämmästyttäviltä ihmisiltä, ​​jotka todella rakastavat värejä ja kuvioita ja ovat halukkaita kokeilemaan niitä. Jos olet Nicky Minaj -fani, tämä on täydellinen valinta.