9 parasta korsetti -kynsitaidetta kuvilla

Korsettikynnet edustavat vintage -aikakauden sisäisen pukeutumistyylin naisellista muotoa, jota näemme nykyään kasvavana muotina vaatteissa tai jopa kynsitaiteessa. Kyllä, korsettikynnet on helppo luoda, vaikka et olisikaan kynsitaiteen asiantuntija. Voit luoda korsettimalleja. Myös leimaussarjoja on saatavana korsettikuvioina. Nämä näyttävät erittäin makeilta kynsissä ja voit lisäksi lisätä niihin kynsilakkoja, kuten “jouset” ja strassit. Tulet rakastamaan näitä malleja yhtä paljon kuin me rakastamme niitä.

Tutustu 9 suosituimpaan kynsien korsettimalliin. Voi olla, että voit myös kokeilla joitain näistä freshers -iltana, tanssiaisissa tai treffi -iltana.

1. Yksinkertainen vapaakätinen korsettisuunnittelu:

Yksinkertainen vapaakätinen korsettisuunnittelu

Voit kokeilla tätä yksinkertaista vapaata käden korsettimallia, jossa on siksak -raidat ja hopea -stripper. Käytä lisäksi pieniä pieniä tekojalokiviä näihin painikkeisiin. Käytä pientä kynsitaidetta, jos mahdollista, tai tee pieni jousi nauhoilla kynsillesi. Pelaa kynsilläsi ja nauti korsetista.

2. Helppo tehdä korsettikynsien muotoilu strippareilla:

Helppo tehdä korsettisuunnittelu stripperillä

Voit luoda tämän korsettimallin helposti mustalla stripperillä ja hammastikulla. Käytä valitsemiasi värejä ja luo malli korsettivaatteiden sivuille. Käytä hammastikun tylsää päätä ja laita pisteitä 3 molemmille puolille valkoiseksi. Käytä nyt keskellä siksak -muotoista raitaa luodaksesi jouset korsetille. Käytä nyt läpinäkyvää kiillotetta mallin tiivistämiseen.

3. Seksikäs vaaleanpunainen korsetti kynsien muotoilu:

Seksikäs vaaleanpunainen korsetti

Jos haluat luoda seksikkään korsettimallin kynsille, kokeile tätä mallia. Tämä näyttää hyvältä, kun se tehdään vain pohjamaalilla. Älä käytä pohjassa muita värejä. Käytä hohtavan vaaleanpunaista korsettia ja käytä hammastikun tylppää päätä pisteille tai painikkeille molemmin puolin valkoisena. Luo jouset kynsitaideharjalla tai syvänruskealla stripperillä. Tee nyt merkkijonojen pää päälle vinoon. Tämä tekee suunnittelusta elävän. Sulje malli läpinäkyvällä päällyslakalla.

4. Nail Deco -jouset ja korsetti ranskalaiset vinkit yhdistettynä Leopard -muotoiluun:

Nail Deco jouset ja korsetti ranskalaiset vinkit

Tämä on ranskalainen kärki yhdistettynä leopardikynsiin. Voit kokeilla tätä kynsien muotoilua, jos sinulla on ne koristeelliset jouset mukanasi ja hieman neonvihreitä, jotta leopardipisteet heräävät henkiin. Kokeile tätä. Pieni poikkeama tavallisista ranskalaisista vinkeistä.

5. Sexy Full Nails Bow -mallit:

Seksikäs täysi kynnet rusetti malleja

Jos et pidä kynsien pitämisestä liian yksinkertaisina ja haluat piirtää täysiä kynsiä, kokeile tätä seksikkäitä malleja kynsiesi koko pituudella. Tulet rakastamaan kuinka se osoittautuu. Käytä kynsitaideharjaa, mustaa stripperiä ja vaaleanpunaista pohjalakkaa. Kokeile jo tänään!

6. Glitter korsetti kynsien muotoilu:

Kimallekorsetti kynsien muotoilu

Fond of glitters? Kokeile sitten tätä mallia. Tee pieniä vapaita käsijousikuvioita ja aseta Reinin kivi oranssiksi tai punaiseksi jousien keskelle.

7. Ranskan kärjen kukkakynnet korsetissa:

Ranskankärkiset kukkakynnet korsetissa

Kuten ranskalaiset vinkit ja kukkakuviot? Kokeile tätä korsettikynän muotoilua. Voit käyttää vesikuvia kukkakuvioihin. Älä metsitä sinetöidäksesi muotoilusi päällyslakalla.

8. Disco Star Diagonal -korsettikynnet:

Disco star diagonaaliset korsettikynnet

Kokeile funky -diskotyyppistä korsettimallista kynsitaidetta, kuten yllä oleva, illalla pubissa tai tanssilattialla.

9. Korsettikynsien leimaaminen tekojalokivillä:

Korsettikynsien leimaaminen strassilla

Erittäin kaunis muotoilu kokeiltavaksi ja helppo myös täydellisten leimauslevyjen avulla jousi- ja nauhakuvioiden kuviin. Sinun on kuitenkin käytettävä mustaa stripperiä merkkijonoihin ja hammastikkuja tai pisteytystyökaluja painikkeisiin. Peitä päällyskerroksella sen jälkeen, kun olet asettanut tekojalokivien kynsitaiteen jousien keskelle.

Piditkö tästä postauksesta? Jätä palautteesi!