9 Söpöä mansikan kynsitaidetta

Taide parhaimmillaan tatuoinneissa ja vartalomaalauksissa on nyt saavuttanut tiensä myös kynsiin. Naisten ja tyttöjen kynnet kaikkialla ovat ylpeyden ja kauneuden lähde. Yksivärisillä väreillä maalattu se loistaa eleganssia, mutta kun se on tehty eri malleilla ja kuvioilla, joissa on värejä, se näyttää funkilta, viileältä ja jopa omituiselta uusimpien trendien ja muodin mukaisesti.

Kynsitaide on vastustanut perinteitä ja antanut epätavallisemman ja kunnioitusta herättävän ilmeen. Se on villitys nuoremman sukupolven keskuudessa, ja jokainen haluaa sisällyttää oman tyylinsä ja mallinsa. Tarjolla on lukuisia kynsilakan sävyjä ja muita kynsitaidetarvikkeita, joita voit käyttää koristellaksesi näitä kynsiä eri teemoilla jokaiseen vuodenaikaan, juhlaan tai juhlaan. Sinun ei enää tarvitse luottaa kauneussalonkien palveluihin tyylitelläksesi kynsiäsi, koska kynsitaidepakkaukset ovat mahdollistaneet jopa aloittelijoiden kokeilla käsiään tässä hämmästyttävässä taideteoksessa.

1. Mansikan kynsien muotoilu:

Mansikan kynsien muotoilu

Tämä punaisella pohjalla ja tummanvihreällä varjostimella varustettu lehtikruunu, jossa on keltaisia ​​täpliä, tämä kynsimalli näyttää vilkkaalta. Korjaa se yksinkertaisella aurinkovoiteella, jossa on kirkkaat keltaiset tai puhtaan valkoiset sävyt, ja kynnet tarttuvat varmasti kenenkään silmiin.

2. Mansikan herkut:

Mansikan herkkuja

Taiteellisesti luova muotoilu, lukuun ottamatta rengaskynsiä, ranskalainen manikyyrityyli. Sormenpään kynsi on maalattu punaisella pohjalla ja valkoisilla pilkkuilla, jotta se erottuu, kun taas keskisormi on koristeltu värikkäällä helmikuviolla, joka antaa sille selkeän ilmeen. Tämä söpö muotoilu on todella ilo sekä nuorille tytöille että naisille.

3. Suloinen mansikan muotoilu:

Suloinen mansikan muotoilu

Tämä kynsien muotoilu on yksinkertainen mutta herkkä kuvio, joka on tehty vallitsevista valkoisen ja punaisen sävyistä vihreän ja vaaleanpunaisen ripauksella. Siinä on söpö urheilullinen ilme, joka on tyypillisesti suunniteltu nuorille.

4. Kaksivärinen mansikkapainatus:

Kaksivärinen mansikkapainatus

Piristä päivääsi tällä iloisella mansikan kynsipainatuksella. Valmistettu vaaleanpunaisen ja synkkän punaisen sävyistä ja koristeltu kirkkaan vihreillä lehdillä ja mustilla pilkkuilla, ja siinä on kaikki mansikan olemus, joka on kirkastettu kirkkailla sävyillä.

5. Mansikan muotoilu lyhyille kynsille:

Mansikan muotoilu lyhyille kynsille

Vaikka pitkillä kynsillä voi leikkiä hauskoilla ja tyylikkäillä kuvioilla, on saatavilla yhtä söpöjä ja funky -kynsitaidejulisteita ja malleja, jotka sopivat myös lyhyisiin kynsiin, kuten tämä. Se on tyylikkäästi suunniteltu vaaleanpunaiseen sävyyn, jossa on valkoisia pisteitä ja vihreä lehtikruunu kynsien pohjalla.

6. Mansikka -sekoitus:

Mansikka -sekoitus

Tämä kynsien muotoilu on tehty koristeellisesti mansikkateemalla, joka on ainutlaatuinen jokaiselle sormen kynsille. Se on kaunis kuva taiteesta autuassa muodossaan. Vaaleanpunaiset eri sävyt yhdessä valkoisten raitojen ja pisteiden kanssa ja tummanvihreä lehtipohja erittäin lasitetulla tekstuurilla antavat kynsille kunnioitusta herättävän ilmeen.

7. Vaaleanpunaiset mansikan kynnet:

Vaaleanpunaiset mansikan kynnet

Vaikka mansikan kynsien tulosteet tehdään yleensä perinteisissä ja värikkäissä punaisissa sävyissä, ne näyttävät ihastuttavalta vaaleanpunaisina. Tämä hieno printti lisää viehätystä ja säteilyä perinteiseen mansikka -muotoiluun.

8. Mansikan varpaiden kynsien muotoilu:

Mansikan varpaiden kynsien muotoilu

Kynsien taide ei rajoitu pelkästään sormen kynsiin. Ne näyttävät yhtä hauskoilta ja trendikkäiltä myös varpaankynsissä. Tämä mansikkamalli, joka on tehty varpaankynsille ja muut kynnet maalattu kauniisti magenta -vaaleanpunaiseksi, saa jalat näyttämään yhtä lumoavilta kuin sormilla.

9. Toinen mansikan kynsitaide:

Toinen mansikan kynsitaide

Tyypillinen mansikkamalli, joka on tehty keltaisella pohjalla ja jonka pinnalla on kultainen kynsilakka. Siinä on pirteä ilme kesäteemalla.