Top 8 tarraa kynsille

Vesitarrat ovat loistava lisävaruste, kun nautit kynsitaiteesta, ja tämä johtuu siitä, että se sopii hyvin kaikenikäisten naisten kanssa. Tarjolla on erilaisia ​​söpöjä ja tyylikkäitä vesitarroja, joita voidaan helposti kiinnittää hetkessä, jotta voit olla valmis liittymään jokaiseen juhlaan ja epäviralliseen. Valitse suuri valikoima vesitarroja saadaksesi sinulle parhaiten sopivan. Jokainen vesitarra on saatavana jokaisesta kosmetiikkakaupasta erittäin kohtuulliseen hintaan. Kynsitaide on hitaasti tullut erittäin hallitseva muoto kynsien asentamiseen, ja tämä taide on varsin luova. Vesitarrat ovat mahtava tapa nopeaa ja luovaa kynsitaidetta, ja se on täydellinen muoto valmiista malleista. Alla on muutama hieno vesitarra kynsillesi-

1. Rainbow Sky -tarrat:

kynsien vesitarrat 1

Nämä rohkeat ja lumoavat vesitarrat sopivat kaikenikäisille. Tarvitset vain kulhon vettä, johon upotat tarrat 20 sekunnin ajaksi. Älä anna sen osua pohjaan, koska sen irrottaminen on vaikeaa. Aseta kuvio sormellesi kuva alaspäin ja poista paperi muovista hieromalla ja levitä se sitten kynsillesi..

2. vesiliukumäen tarrat:

kynsien vesitarrat 2

Vesiliukumatarrat ovat jälleen erittäin tyylikäs vesitarrojen muoto, jota voidaan käyttää kaikkiin tilanteisiin. Rakenne pidempi kuin tavallinen vesitarra, kokeile pinseteillä liottaa ja käyttää tämäntyyppistä vesitarraa tehokkaasti.

3. Halloween kynsitaidetarra:

kynsien vesitarrat 3

Erittäin trendikäs tapa tuoda Halloweenia, Halloween -tarrat ovat täydellisiä temppuihin ja hoitoihin, sillä ne lisäävät pelottavaa mutta hauskaa auraa pukuusi. Jopa Halloween -pukujuhliin tämä on loistava tapa varustaa kynnet. Tarrat ovat valmiita ja saatavilla monissa eri hauskoissa malleissa harkintasi mukaan.

4. sarjakuva tarrat:

kynsien vesitarrat 4

Täydelliset tarrat pikkutytöllesi sarjakuva -tarrat ovat täydellinen tapa osoittaa tyttäresi viattomuutta ja kauneutta. Se on täydellinen lasten tarra, mutta sitä voidaan itse asiassa käyttää myös trendikkäänä teini -ikäisenä tarrana, joka sopii täydellisesti myös normaaliin ystävien päivään.

5. Kukat:

kynsien vesitarrat 5

Kukkamallit ovat olleet pakollisia saatavana jokaiselle kynsitaiteelle, ja tämä pätee myös vesitarroihin. Kukkitarrat sopivat lähes kaikkiin tilanteisiin. On olemassa useita eri värejä, jotka tekevät siitä täydellisen kaikenikäisille. Kukkasuunnitelmia on saatavana myös kokonaisina ja puolivalmiina, joten se helpottaa päätöksentekoa.

6. Kiteytetyt alastomat tarrat:

kynsien vesitarrat 6

Tämä alaston vesitarra on täydellinen sinulle, jos tarvitset vahvempaa väriä työskennelläksesi. Alastonväreissä ei ole tarpeettomia liioiteltuja malleja, mikä tekee siitä loistavan suunnittelun, kun tarvitset hyvää kynsitarviketta kaikkiin muodollisiin tai epävirallisiin tapahtumiin.

7. Viikset vesitarra:

kynsien vesitarrat 7

Viikset vesitarrat ovat erittäin suosittuja nykyajan vesitarroja, jotka ylläpitävät sekä yrittämisen nuoruutta että vesitarrojen valikoimaa. Viiksetarra on hyvin pieni, mutta suosittu vesitarra kaikkiin tapahtumarikkaisiin tarpeisiisi.

8. Geparditarrat:

kynsien vesitarrat 8

Geparditarra on loistava vesitarra kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Gepardin kynsitaidemuotoilu on ollut erittäin suosittu kynsisuunnittelussa jo monta vuotta, ja geparditarrat ovat nyt helpottaneet tämän mallin saamista.