30 todella äärimmäistä häälahjaa äskettäin naimisissa oleville pariskunnille

Häät on täydellinen päivä pariskunnan elämässä. He näkevät monia unia tästä upeasta päivästä ja haluaisivat kaiken menevän täydellisesti hyvin tänä päivänä. Voit tehdä tästä päivästä entistäkin erityisemmän lahjoittamalla heille romanttisia, erityisiä ja myös hyödyllisiä asioita. Katso nämä inspiroivat lahjat, jotka on räätälöity ja räätälöity pariskunnalle. Löydät lahjoja myös morsiamelle tai sulhaselle. Suurin osa lahjoista on pariskunnalle yhdessä, kun he liittyvät yhteen uudessa kodissaan. Lahjoittaminen voi olla pitkä prosessi, joten olemme onnistuneet antamaan sinulle luettelon kohteista, joita pidetään parhaina häälahjaideoina. Kokeile näitä vaihtoehtoja ja katso mikä sopii sinulle parhaiten. Olemme myös lisänneet lahjoja morsiamen ja sulhasen vanhemmille sekä häävieraille.

Joten älä jätä kiveä kääntämättä, kun on päätettävä, mikä lahja antaa täydelliselle parille. Tee se erottuvaksi ja olet parin rakastetuin ystävä tai perheenjäsen ikuisesti.

Parhaat häälahjaideat vuodelle 2021:

Löydämme täältä mainitut 30 parasta häälahjaa aviopareille.

1. Taideteoksen häälahja:

Taideteoksen häälahja

Ainutlaatuinen häälahja on tämä pikkukivillä tehty taideteos. Kehys on kuva parista puun alla. Mies ja nainen on valmistettu eri kokoisista ja värisistä pikkukivistä. Tämä on erityinen lahja, joka näyttää upealta.

2. Lasi pariskunnalle:

Lasi pariskunnalle

Hääpäivää varten tämä erityinen lahja on täydellinen kohota paahtoleipää. Tämä rakkaudella maalattu lasisarja morsiamelle ja sulhaselle on ihana häälahjaidea. Voit lisätä myös pitsiä morsiamen lasiin, joka näyttää hänen hääpuvultaan.

3. henkilökohtainen puukehys:

Yksilöllinen puukehys

Puulaudalle maalattu ihana sukupuu on täydellinen lahja häihin. Tämä paras häälahja on järkevä, kun maalaat kahta pientä rakkauslintua puussa. Henkilökohtaisessa kehyksessä on myös parin nimi ja hääpäivä.

4. Sentimentaalinen laatikko:

Sentimentaalinen laatikko

Tämä tunteellinen kuvakehys on loistava hääpäivä aamulla lahjaksi pariskunnille. Pienessä laatikossa on useita kuvia pariskunnasta, jotka on teipattu toisiinsa ja tulevat esiin luettelona. Voit antaa tämän häälahjaksi morsiamelle, kun hän lähtee uudelle elämänmatkalleen.

5. henkilökohtainen tyyny:

Henkilökohtainen tyyny

Häälahjaksi ystävällesi saat tämän yksilöllisen tyynyn. Tämän tyynyn keskellä on kaunis kukkakuvio. Parin nimi on painettu hääpäivämäärän kanssa upeassa käsikirjoituksessa. Tämä tyyny on hyvä keskipiste tai lisätty sisustus makuuhuoneeseen.

6. Räätälöity ruokailuvälineiden sisustus:

Räätälöity ruokailuvälineiden sisustus

Ole luova näiden pariskunnalle räätälöityjen puisten ruokailuvälineiden kanssa. Tämä hääpäivälahjaidea on loistava, koska siinä on parin nimi ruokailuvälineissä ja lävistysviiva. Ruokailuvälineet voidaan ripustaa keittiön seinälle koristeeksi.

7.Häälahjakori:

Häälahjakori

Kokeile tätä ainutlaatuista häälahjaa ystävällesi tai rakkaallesi. Tämä hääkori on täynnä kylpylätuotteita, jotka voivat hemmotella paria. Koriin sisältyvät voiteet, kuorinnat, kylpygeelit, kosteusvoiteet jne..

8.Häälaatta:

Häälaatta

Voit lahjoittaa tämän plakin miehille häälahjaksi. Tämä lasilevy on kaiverrettu rakastavan parin kuvaan. Myös parin nimi ja hääpäivä ilmoitetaan. Lasikilpi sijaitsee jalustalla ja voidaan myös valaista.

9. Posliini lahjat:

Posliini lahjat

Vintage -tyylisten lahjojen joukossa on tämä ihana posliinivaunu, jossa on hääpari. Tämä häälahja pariskunnille on kaunis keskipiste kotiin. Monimutkainen yksityiskohta, jossa esine on tehty, näyttää upealta ja kauniilta.

10. Lego -aiheinen lahja:

Lego -aiheinen lahja

Kaikille Lego -faneille tämä häälahja on täydellinen. Runko on valmistettu Lego -miehestä ja -puvusta hääpäivänään. Tämä henkilökohtainen häälahja on todella upea ele puolestasi.

11. Elämän kartat:

Elämän kartat

Hyvien häälahjojen joukossa on tämä elämänkehyksen kartta. Kehyksessä on kolme karttaa eri paikoista, joissa pari tapasi, kihlautui ja lopulta meni naimisiin. Tämä on heidän yhteisen elämänsä kartta ja tekee sydäntä lämmittävän lahjan pariskunnalle.

12. Häät mansikat:

Häät Mansikat

Tämä on ylivoimaisesti ainutlaatuisin häälahjaidea, jonka voit keksiä. Mansikat kastetaan käsin runsaaseen suklaaseen ja koristellaan sitten. Puolet mansikoista on sisustettu sulhanen ja puolet morsiamena. Nämä dekadentit mansikat ovat meheviä ja suussa sulavia.

13. Häät avaimenperä:

Häät avaimenperä

Hanki tämä henkilökohtainen puinen hääavainrengas erikoislahjaksi ystävällesi. Tämä on loistava idea häälahjaksi, koska siinä on hääpäivä merkitty pieneen kalenteriin. Myös parin nimi tulostetaan. Tämä voidaan asettaa morsiamelle ja sulhaselle.

14. Raha lahjana:

Raha lahjana

Jotta voit lahjoittaa rahaa häille, voit keksiä tämän luovan lahjaidean häät. Tällä kortilla on morsian ja sulhanen kuvassa taitettuina seteleinä. Tämä on luova tapa lahjoittaa rahaa ja näyttää myös hyvältä. Pienet yksityiskohdat, kuten morsiamen pitsi, lisäävät charmia korttiin.

15. Rakkauslukot:

Rakkauslukot

Tässä on funky hääidea, joka voi olla paras häälahjaidea koskaan. Tämä rakkauslukko on kuin tavallinen lukko, johon on kaiverrettu upeita sanoja pariskunnalle. Lukon väriä voidaan kirkastaa myös maalikerroksella.

16. Häät Kasvit:

Häät Kasvit

Morsiamen ja sulhasen lahjoista tarvitset myös lahjoja vieraille. Nämä ihanat parhaat lahjat häälahjoille ovat ympäristöystävällisiä ja pitkäikäisiä. Pienet kaktuskasvit tina -ruukussa näyttävät upeilta ja kirkkailta, ja vieraat voivat ottaa ne mukaan juhlan jälkeen.

17. Viinikorkkiruuvi:

Viinin korkkiruuvi

Valitse häälahjaksi lahjoja, jotka ovat hyödyllisiä samalla funky. Nämä hääteemaiset korkkiruuvit viinipulloille ovat täydellisiä lahjaksi jollekin. Sydämen muotoinen yläosa ruuville tekee siitä sopivan lahjaksi häät.

18. Mukautetut viinipullot:

Mukautetut viinipullot

Tee nämä mukautetut viinipullot äskettäin naimisissa olevalle pariskunnalle säilytettäväksi kodin sisustustuotteina. Viinipullot on koristeltu maalilla ja sitten langalla. Kukkia lisätään lisäkosketukseen. Voit myös lisätä parin nimen sekä hääpäivän.

19. Avaimenperä:

Avaimenpidike

Uusi häälahja on tämä räätälöity avaimenpidike. Tämä tekee upeasta häälahjaideasta pariskunnille, koska he voivat käyttää sitä uudessa kodissaan. Avaimenpidike on maalattu parin nimen ja hääpäivän kanssa. Sitä symboloidaan erityisellä avaimella. Se mahtuu jopa 4 avaimenperään.

20. Häät Baubles:

Häät korut

Upea häälahja-esine on tämä hääteemainen koru koristeluun. Se on sarja kolmea korua, jotka on sisustettu täydellisesti. Paaluja voidaan käyttää kodin sisustamiseen tai parhaiten joulukuusi koristeluun. Tämä voi olla loistava lahja joulun häät.

21. Vanhempien puheenvuoro:

Vanhempien puhe

Tämä todella inspiroiva häälahja morsiamen vanhemmille on kaunis ja ikuinen. Nenäliinat on brodeerattu morsiamen kauniilla sanoituksilla vanhemmilleen. Tämä on muisto, joka tuo kyyneleet silmiin vanhemmille ja jotain, jota he vaalivat ikuisesti.

22. Henkilökohtainen aurinkokello:

Henkilökohtainen aurinkokello

Toinen hieno lahja pariskunnalle on tämä henkilökohtainen aurinkokello, joka on valmistettu messingistä. Täydellinen aurinkokello on kaiverrettu parin nimellä ja voit lisätä häiden päivämäärän. Tämä näyttää upealta huoneessa ja on aina keskustelun aloittaja.

23. Painike sydämen kehys:

Painike Sydänkehys

Tämä käsintehty häälahja naisille on ihana ele keneltä tahansa. Sinulla on oltava useita pastellisävyisiä ja erikokoisia painikkeita. Kiinnitä jokainen heistä sydämen muotoon ja tulosta kauniita sanoja keskellä olevalle pariskunnalle. Kun tämä tehdään käsin, ystävyytesi todellinen rakkaus paljastuu.

24.Hääkynttilä:

Häät kynttilä

Tässä on ainutlaatuinen häälahja, jonka voit antaa morsiamelle. Tämä morsiamen muotoinen kynttilä on sisustettu kauniisti. Se tulee upeassa laatikossa, joka on läpinäkyvä kaikilta puolilta. Laatikkoon lisätään pieni tunniste häiden päivämäärän osoittamiseksi.

25. Morsiusneitojen lahjat:

Morsiusneitojen lahjat

Voit tehdä morsiusneitoistasi onnellisia lahjoittamalla heille nämä upeat riipukset. Tämä pieni ele merkitsee myös heille paljon. Ääretön riipus osoittaa rakkautesi heitä kohtaan ikuisesti. Laatikko voidaan yksilöidä pienellä, ei sinulta.

26. Keittiön käynnistin:

Keittiön käynnistin

Tämä on ihana keittiön aloituspakkaus, jonka voit lahjoittaa morsiamelle. Tämä koostuu kattiloista, pannuista ja ruokailuvälineistä, joita käytetään ruoanlaittoon ja leivontaan. Käsineet ja lapaset ovat lisäys tähän joukkoon. Voit laittaa myös mukautetun esiliinan morsiamelle.

27. Kirjeen sisustus:

Kirje sisustus

Nämä vapaasti seisovat keraamiset kirjaimet ovat loistava lahjavaihtoehto avioparille. Ne näyttävät upeilta kodin sisustustuotteina. Voit lisätä keraamisen sydämen vaaleanpunaiseen tai punaiseen upeaseen näyttöön. Keraamiset kirjaimet ovat vaaleanpunaisia ​​tai valkoisia.

28. Puuplaatti:

Puinen laatta

Tässä on kaunis vintage -näköinen puinen puukyltti, joka on talon keskipiste. Tässä “onnellisesti ikuisesti” -laatassa on kaksi sydäntä, jotka roikkuu alas ja jotka on maalattu parin nimellä ja heidän hääpäivänään. Voit maalata nämä kirkkaiksi tai pitää ne hienovaraisina. Lisää nauhat ja saat upean lahjan.

29. Herkut pariskunnalle:

Koruja pariskunnalle

Nämä ovat ihania häälahjoja pariskunnalle, jotka on valmistettu metallista. Sydämen muodot on syövytetty sanoilla morsian ja sulhanen. Näitä rihkamaa voidaan käyttää sisustuselementteinä tai käyttää rannekkeina. Voit myös lisätä helmiä koruisiin.

30. Lahja morsiamen isälle:

Lahja morsiamen isälle

Morsiamen lahja isälleen on aina erityinen. Tee päivästä ikimuistoinen tämän rakastavan solmion avulla. Se voi olla solmio, jota hän käyttää hääpäivänä. Isä vaalia sitä varmasti ikuisesti.

Lahja hääpäivälle on monia ja valita luettelosta voi olla pelottavaa. Valitse tämä kattava luettelo kohteista, joita voit lahjoittaa morsiamen ja sulhasen sekä myös vanhempien kanssa. Voit aina lahjoittaa pariskunnalle jotain hyödyllistä ja käytännöllistä. Mukauta se vain niin, että se heijastaa täydellistä päivää heidän elämässään.

Muita lahjatuotteita ja ideoita häihin ovat sisustuskappaleet, jotka voivat kirkastaa heidän kotiaan. Nämä sisustustuotteet voivat olla olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai keittiöön. Keittiön aloituspakkaukset ovat toinen hieno idea, jonka avulla voit lahjoittaa morsiamen, kun hän aloittaa perhe -elämän. Lahjat juhlien vieraille kuuluvat myös tähän luetteloon, joten voit valita heille upeista suosikeista. Kotitekoiset ja DIY -tuotteet ovat aina paras veto, ja ne voivat myös säästää paljon rahaa pariskunnalle. Joten valitse sen mukaisesti ja hanki parhaat lahjat rakastavalle pariskunnalle.