Futuristiskt hus med trädgård i Singapore – grön arkitektur

Singapore Maximum Garden House Fasad

Denna ovanliga Hus med trädgård är inte en fantasifull idé för framtida arkitektur. Det gröna huset med takträdgårdar är en av Singapores flera attraktioner. Men hur tänktes och genomfördes ett så stort drömprojekt? Vi erbjuder dig en kort sammanfattning som skulle vara av intresse för dem som skulle vilja underhålla en trädgård men inte har ett yttre utrymme. Följande optimalt samordnade planteringsidéer kan anpassas för flera moderna byggnader.

Hus med trädgård – vertikal plantering

moderna husgröna arkitekturprojekt

Formwerkz Architects Studios fantastiska gröna projekt slutfördes 2010. Även namnet är vältaligt – The Maximum Garden House. Det är på ett relativt litet område, men det störde inte konstruktörerna att ordna ett litet grönt paradis både i och utanför huset. Husägarna ville ha en säker plats där deras barn kunde leka. Den moderna Hus med trädgård Tyvärr finns det bara lite utrymme utanför, vilket beror på resten av byggnaderna. Men med dessa samtida arkitektoniska strukturer löses problemen med plantering framgångsrikt.

Pittoreskt stadslandskap – grönt hus med trädgård

Gröna hus Singapore

Det konstiga Hus med trädgård erbjuder tillräckligt med vila och avkoppling. För att bevara resurser och miljö, skapa ytterligare utrymme för växterna och ett vackert hem för människor, byggde arkitekterna en vertikal skog istället för de traditionella plana ytorna. Att bo i landet är storstädernas framtid. Terrassen blir en privat skog, vilket har många fördelar. Ett pittoreskt paraply av växter utformades som en del av fasaden. Trädgården och huset ser ut som en organisk enhet.

Gröna arkitekturprojekt

Husets takträdgård

Grundidén för vertikal plantering är en vidareutveckling av den traditionella fönsterlådan. Här är lådorna bara större och alldeles för mycket. Flera krukväxter kunde förvaras i blomlådorna, beroende på årstid. Alla är inte lätta att ta hand om, men det finns ett bevattningssystem. Principen är mycket enkel – vattnet häller från toppnivån till botten. Det futuristiska Hus med trädgård är ett modellprojekt för smart integration av naturelement i arkitekturen. Det räcker med dagsljus, frisk luft och renlighet som är så viktiga för barnen. Vardagsrummen är bekvämt inredda och har tillgång till utsidan. De gröna sluttande taken och fasadens ovanliga form är typiska.

Ovanligt projekt av Formwerkz Architects Studio 

Grön hus fasad design

Modernt vardagsrum – tydliga linjer och eleganta trämöbler

Modernt vardagsrum i puristisk stil trämöbler

Rymlighet och komfort i interiören

Väggplattor dekorativa vardagsrum hus trädgård trappor

Stora glasväggar

Trappor nattbelysning Maximum Garden House

The Maximum Garden House- inuti

Trappor Maximal trädgårdshus inuti

Vita väggar – naturligt ljus

Trappor utanför trägolv utgång

Utanför trappan

Fel sätt Maximum House

Breda utomhusområden – Aussisch på staden

modern arkitektur singapore byggnad

Hus med takterrass

Stad landskap byggnad arkitektur

Badrum – elegant och enkelt

Badrumsdesign layout

Huset i profil

Singapore Maximum Garden House -profil

Eco house plan ritning