40 uusinta perus- ja lukiolaukkumallia Intiassa

Uuden lukuvuoden myötä uusien koululaukkujen tarve ja tarve ilmenee myös kaikille ikäryhmien pojille ja tytöille. Jokainen valitsee koululle täydelliset reput tarpeidensa ja mukavuustasonsa mukaan. Itse asiassa koululaukut ovat kaikkein miellyttävin asia, joka kuljetetaan kouluun, kun säilytät tai säilytät kirjojasi yhdessä palanen. Nuorten valitsemat koululaukut heijastavat myös heidän makuaan, tykkäävät ja eivät pidä tietyistä asioista. Koululaukkuja on saatavana monenlaisia, erilaisia, budjetteja ja värejä, ja voit valita yhden mieltymystesi ja vakaumuksesi mukaan.

Koululaukut -mallit

Nykyaikaisia ​​ja erilaisia ​​malleja kouluille:

Katsotaanpa Intian kuuluisien tuotemerkkien 40 tyylikkäintä koululaukumallia.

1. musta sininen pilkullinen koululaukku:

Musta sininen pilkullinen koululaukku

Tämäntyyppinen koululaukku näyttää erittäin tyylikkäältä ja erilaiselta kuin muut ja loistava valinta nuorille pojille ja tytöille. Laukussa on hyvä istuvuus takana ja edessä on suuri lokero lounaslaatikon tai erilaisten kouluissa kuljetettavien tavaroiden säilyttämiseen. Koko koululaukku on valmistettu mustasta väristä, ja sininen pilkku tekee siitä erilaisen ja tyylikkään.

2. Urheilullisen näköiset koululaukut teini -ikäisille:

Urheilullisen näköiset koululaukut nuorille

Monet pojat rakastavat koululaukkua, joka antaa heille ja heidän repulleen urheilullisen ilmeen. Se heijastaa myös heidän rakkauttaan urheiluun, ja he rakastavat kantaa koululaukkua, joka on urheilullisen näköinen. Tämän tyyppisessä koululaukussa on useita lokeroita, joissa on vetoketju ympäri, mikä auttaa suojaamaan laukun sisällä olevia asioita ja pitämään ne turvassa joka kulmasta.

3. Hampaaton koululaukku opiskelijoille:

Hampaaton koululaukku opiskelijoille

Nuoret pojat ja tytöt rakastavat kantaa koululaukkua, joka näyttää erilaiselta kuin muut ja saa heidät näyttämään erilaisilta ystäviensä tai kaverinsa edessä. Joten tämä hammassakka -koululaukku on täydellinen heille, joilla on suuret silmät ja jotka antavat käyttäjälle upean ilmeen. Laukussa on pehmusteet kaikilla sivuilla, joten se on mukava kantaa, ja siinä on lukuisia pusseja, joten voit mahtua kaikkeen kirjoista takkeihin ja välipaloihin.

4. Viileä 3D -koululaukku pojille:

Upea 3D -koululaukku pojille

Kuten pojat rakastavat aina omistaa laukun, joka näyttää tyylikkäältä ja kuvaa heidän persoonansa yhtä vahvana kuin supersankari, Iron Man. Tässä 3D -sinisessä värillisessä laukussa on Iron Man -muoto ja edessä on kaksi taskua, joissa voit säilyttää omaisuutesi ja vesipullon. 3D -vaikutus saa laukun näyttämään tyylikkäältä ja muodikkaalta.

5. Pörröiset koululaukut lapsille:

Pörröiset koululaukut lapsille

Pienet houkuttelevat väreihin ja rakastavat koululaukkuja, jotka ovat samanlaisia ​​leluissaan. Joten tämä pörröinen koululaukku on täydellinen heille, koska se muistuttaa heidän makuaan ja voi helposti houkutella. Laukku on valmistettu pehmeästä materiaalista, ja siinä on tarpeeksi tilaa, jotta nuoret voivat helposti säilyttää Tiffin -kirjojaan, sillä pullotamme on monenlaisia ​​ja eri muotoja ja vanhemmat voivat valita sen lapsensa kiintymyksen mukaan muotoon ja väri.

6. Kukkapainatuskoululaukut tytöille:

Kukkapainatuskoululaukut tytöille

Nuoret tytöt vaativat näitä koululaukkuja erittäin rauhoittavan ja houkuttelevan painatuksensa vuoksi. Kukkapainatus houkuttelee tyttöjä ja näyttää erittäin söpöltä kantaessaan. Laukussa on kaksi kaappia, toinen edessä ja toinen, jossa voit säilyttää kirjasi turvallisesti. Laukkuja on saatavana eri sävyinä ja malleina, ja voit valita yhden makusi ja tyylisi mukaan.

7. Zig Zap Print -koululaukku nuorille:

Zig Zap Print koululaukku nuorille

Tämäntyyppisiä koulureppuja on saatavana hämmästyttävissä pastellivärisävyissä, ja ne ovat tyylikkäitä katsottavaksi myös silloin, kun niitä kannetaan teini -ikäisten olkapäillä. Pahalla on upea siksak -painatus laukun alaosassa, mikä tekee siitä näyttävän houkuttelevalta. Vetoketjussa on pieni nahka, joten se näyttää houkuttelevalta silmille. Siinä on kaappi, johon se voi tallentaa puhelimen, ja takana olevassa hihnassa on kaunis painatus, joten se näyttää upealta ja tyylikkäältä, kun teini kantaa kollaasiinsa.

8. Mustavalkoinen koululaukku nuorille tytöille:

Mustavalkoinen koululaukku nuorille tytöille

Tämä sopii hyvin nuorille tytöille, koska tämä reppu näyttää houkuttelevalta kantaessaan. Mustan ja valkoisen yhdistelmä ei voi koskaan vanhentua, ja edessä oleva jousi antaa laukulle tyylikkään ilmeen. Laukussa on sivutaskut ja suuret lokerot, jotta voit säilyttää kirjat ja lounaslaatikon.

9. Polyesteri 29 litran koululaukku:

Polyester 29 litran koululaukku

Laukku on ihanteellinen laukku pojille, koska siinä on valtavat lokerot säilytettäväksi. Sen kangas on polyesteriä ja sen koko on jopa 29 litraa. Tämä laukku on melko tilava joka kulmassa ja siinä on vetoketju, joka suojaa sisällä olevia tavaroita. Se on kestävä ja mahtuu jopa kannettavaan tietokoneeseen ja tiedostoihin.

10. Mikki Hiiri -koululaukut lapsille:

Mikki Hiiri -koululaukut lapsille

Kinder -puutarhan lapset rakastavat mielellään koululaukkua, jossa on kuva heidän suosikki sarjakuvastaan. Joten tämä Mikki Hiiri -painettu koululaukku on täydellinen heille. Laukku on valmistettu kevyestä kankaasta, joka on helppo kuljettaa, ja siinä on kaksi säilytyskaappia. Laukkuja on saatavana myös eri painatuksina ja väreinä.

11. Useita taskuja opiskelijoille:

Useita taskuja opiskelijoille

Laukulla on fantastinen arvo kauniille ulkonäölle ja pussi, joka on valmistettu denim -näköisestä materiaalista. Se on rauhoittava ja tyylikäs, ja siinä on pehmustettu selkä ja hihnat, jotka tuntuvat mukavalta pienillä selkillä. Siinä on tarpeeksi pusseja ja kaappeja artikkeleidesi säilyttämiseen ja se sopii erinomaisesti yliopistokäyttöön.

12. Nike koululaukku pojille:

Nike koululaukku pojille

Nykyään lapset haluavat kantaa koululaukkuja merkkituotteina, koska ne saavat heidät näyttämään erilaisilta kuin muut ystävät. Nike -laukku on hyvä valinta näille lapsille, koska nämä laukut näyttävät erittäin trendikkäiltä ja niissä on tarpeeksi tilaa tarvittavien tavaroiden kuljettamiseen kouluun.

13. Viileät auton painetut koululaukut pojille:

Viileät autopainetut koululaukut pojille

Tämäntyyppinen koululaukku on täydellinen nuorille pojille, koska he ovat aina kiehtoneet autosta. Laukussa on sivutaskut, joissa voit pitää vesipullon ehjänä, ja kaksi vetoketjullista etukaappia ympäri. Takana on pehmeät pehmusteet, joten sitä on helppo kantaa olkapäilläsi.

14. Kohokuvioitu Emoji -koululaukku:

Kohokuvioitu Emoji -koululaukku

Pienet saavat varmasti ystävällisen naurun koulukavereiltaan näillä hauskoilla emoji -tulosteilla koululaukussa. Pussiin kohokuvioidut houkuttelevat kasvot voivat tuoda hymyn ystäväsi kasvoille. Laukku on melko mukava kantaa ja siinä on kaksi säilytyskaappia. Se näyttää fiksulta, kun sitä kantavat nuoret teini -ikäiset pojat tai tytöt.

15. Canvas One Shoulder School Bag:

Canvas One Shoulder Koululaukku

Tässä tulee tyylikäs koululaukku, jota voidaan kantaa yhdellä olalla ja saa sinut näyttämään tyylikkäältä ja trendikkäältä. Laukku on valmistettu kankaasta, se on siistin näköinen, ohuemman näköinen eikä vahingoita ystäviäsi, kun olet liikkeellä. Laukussa on tarpeeksi tilaa koulutarvikkeiden kuljettamiseen kouluun ja saat näyttämään tyylikkäältä ja muodikkaalta ystäviesi edessä.

16. Barbie -koululaukku pienille tytöille:

Barbie -koululaukku pienille tytöille

Koululaukku on ihanteellinen pikkutytöille, koska he ovat syvästi rakastuneita Barbie -nimiseen nukkeensa. Laukun edessä on heidän suosikkinukkeensa kuva, ja se on valmistettu erittäin kevyestä kankaasta, joten pienten on helpompi kantaa sitä. Se voidaan avata edestä ja siinä on sivutaskut, joten se on kätevä kuljettaa.

17. Leopard -koululaukut:

Leopard -koululaukut

Koululaukku on täydellinen lapsille tai nuorille, jotka ovat rakastuneita eläimiin. Laukussa on kaikkialla leopardikuvio, joten se näyttää upealta ja erilaiselta kuin muut. Laukut näyttävät tyylikkäiltä ja houkuttelevat pieniä lapsia ja saavat heidät näyttämään mukavilta kouluun kuljetettaessa.

18. Sivuolkalaukku pojille:

Sivuolkalaukku pojille

Tämäntyyppinen koululaukku on siisti kouluun, ja se on erittäin helppo kuljettaa. Siinä on etuläppä ja se voi kantaa sivuhartioillasi. Se saa sinut näyttämään viileältä ja on täydellinen pojille. Sitä on saatavana eri väreinä ja malleina, ja voit valita käyttötarkoituksen ja mukavuuden mukaan.

19. Sydänpainatuskoululaukut nuorille tytöille:

Sydänpainatuskoululaukut nuorille tytöille

Tämäntyyppinen koululaukku on täydellinen nuorille tytöille, kuten väriyhdistelmä ja siihen painettu sydän saavat sen näyttämään houkuttelevalta ja kauniilta. Laukussa on sivutaskut, iso kaappi kirjoille ja lounaspussi. Eri värisävyt saavat sen näyttämään upealta tyttöjen harteilla.

20. Söpö koululaukku pikkulapselle:

Suloinen koululaukku pikkulapselle

Tämäntyyppinen koululaukku on täydellinen 2–3 -vuotiaille lapsille. Se on valmistettu erittäin pehmeästä materiaalista, joten se ei satuta selkää, ja sen edessä on söpö nallekuva, joka saa lapset näyttämään onnellisilta. Siinä on yksi kaappi lounaslaatikon ja päiväkirjan säilyttämiseen sekä sivupussi vesipulloa varten. Se on ihanteellinen laukku pikkulapsille aluksi.

21. Riisuttu kuvion koululaukut nuorille:

Riisuttu kuvion koululaukut nuorille

Nuoret ovat erittäin huolissaan ulkonäöstään ja tyylistään. Joten tässä on ihanteellinen koululaukku, jossa on nahkaverhoilu, jolloin ne näyttävät viileiltä ja muodikkailta. Laukun etupuolella on runsaasti pusseja ja päälokerot avautuvat ylhäältä. Siinä on silmukka, jossa on salpa tavaroiden turvallisuuden takaamiseksi, mikä antaa laukulle ainutlaatuisen ilmeen.

22. Valkoinen nahkainen koululaukku nuorille tytöille:

Valkoinen nahkainen koululaukku nuorille tytöille

Kun tytöillä näyttää olevan jumalallinen ilme, samoin valkoinen nahkainen koululaukku näyttää taivaalliselta nuorten tyttöjen kantaessa. Se parantaa nuoren persoonallisuutta ja saa heidät näyttämään erilaisilta väkijoukossa. Se on silmiinpistävä laukku ja se näyttää erittäin trendikkäältä kannettaessa. Siinä on tarpeeksi tilaa nuorten tyttöjen tarvitsemien tavaroiden kuljettamiseen.

23. Hämähäkkimies koululaukku pojille:

Hämähäkkimies koululaukku pojille

Koska pojat ovat suuri Hämähäkkimiehen fani, heidän on ilo ja ylpeys kantaa Hämähäkkimies-koululaukkua päällä. Laukku näyttää erittäin siistiltä, ​​kun nuoret tai teini -ikäiset pojat kantavat sitä kouluun. Siinä on mukavat pehmusteet takana ja sivutaskut pulloille. Osastossa on vetoketju kirjan ja muiden artikkeleiden turvallisuuden takaamiseksi.

24. Suunnittelijan pienet lasten koululaukut:

Suunnittelija pienet lasten koululaukut

Tytöt mieluummin kantavat, mikä on ainutlaatuista katsoa sitä ja parantaa heidän persoonallisuuttaan ja ulkonäköään. Tässä siistissä ja kauniissa suunnittelijakoululaukussa on hieno viimeistely reunoissa. Se avautuu ylhäältä ja siinä on solki, joka suojaa sisällä olevia asioita. Se on täydellinen laukku tytöille.

25. Branded Kids School Laukut:

Merkkituotteiden lasten koululaukut

Jotkut lapset rakastavat kantaa koululaukkuja ja näyttävät viileiltä ystäviensä ja koulukavereidensa edessä. Nykyään saat monia tunnettujen tuotemerkkien valmistamia merkkituotteita, joiden avulla lapset näyttävät trendikkäiltä ja tyylikkäiltä. Nämä laukut ovat erittäin mukavia vaihtelevissa ja niissä on tarpeeksi tilaa tavaroiden säilyttämiseen. Tuotemerkkipussit, kun niitä kuljetetaan, parantavat ulkonäköäsi ja näytät erilaiselta kuin muut.

26. Matkareppu koululaukku:

Matkareppu koululaukku

Tämä on uusin tai mitä lapset sanovat IN -tuotteeksi. Tämä koululaukku on monikäyttöinen. Se on melko tilava, joten siihen voi laittaa useita tuotteita. Lisäksi se on valmistettu joustavasta materiaalista, mikä tekee siitä kestävämmän ja pitkäikäisemmän. Joten jos lapsesi on mentävä opetukseen heti koulun jälkeen ja sinun on kuljettava paljon tavaroita, tämä on täydellinen laukku sinulle.

27. Vaihdeakselin koululaukku:

Gear Axe koululaukku

Nämä ovat pehmustetut pussit. Ne antavat koululaukulle määritelmän ja muodon. Urheilulliset tai urheilua rakastavat lapset suosivat enimmäkseen tätä. He pitävät asioistaan ​​järjestyksessä ja kunnossa. Näissä pusseissa on myös olkahihna ja vyötärönauha. Jotkut niistä voivat sisältää myös pullonpidikkeen.

28. Rento reppu:

Rento reppu

Nämä koululaukut on tarkoitettu viileille lapsille, jotka pitävät asioistaan ​​rentoina. Tämä on kooltaan iso ja kestävä, aivan kuten tavalliset reput. Mutta niitä on laaja valikoima värejä ja malleja. Joillakin voi olla myös viesti pusseissa. Ne voivat myös sisältää osastoja, mutta ne ovat hämmästyttävän tyylisiä ja viimeistelyjä.

29. Suuri koulureppu:

Suuri koulureppu

Nämä ovat suurimmat koululaukut. Reput ovat yleensä suuria ja tilavia. Mutta nämä ovat suurimmat. Niissä on paljon tilaa, ehkä 3-4 isoa osastoa. Niissä on olkahihna, joka helpottaa näiden suurten laukkujen pitämistä kunnossa. Niissä on myös sivutasku, jossa voit pitää koulupullon sisällä.

30. Vedenpitävä koululaukku:

Vedenpitävä koululaukku

Yleensä lapset leikkivät vedessä ja sateessa. Mutta muut kuin terveys kärsivät enemmän heidän laukkuistaan. Jos heillä on tavalliset pussit, kaikki heidän muistikirjansa kastuvat ja vahingoittuvat. Joten suosittelen lämpimästi ostamaan tämän laukun etenkin sadekaudella, jotta lapsesi tavarat olisivat suojattuja.

31. Säädettävä raidallinen reppu:

Säädettävä raidallinen reppu

Tämä on toisenlainen muunnelma koulureppujen luokasta. Reppujen pitäminen paikoillaan on valtava haaste aikuisille. Joten koululaisille se ei ole helppoa. Joten käytetään säädettäviä raitoja. Tämä on itse asiassa sarja ristikkäisiä raitoja, jotka muotoilevat selän ja helpottavat käsittelyä kiristettäessä ja vapautettaessa.

32. Sarjakuvakoululaukku:

Sarjakuva koululaukku

Tämä on suosikki hyvin nuorten lasten keskuudessa. Nykyään kaikki pitävät sarjakuvista, erityisesti lapset. Joten monet koululaukut tulevat useissa suosikki sarjakuvien suunnittelussa. Joillekin on kaiverrettu heidän nimensä, joillekin on kuvia.

33. Sotilaskoululaukut:

Sotilaskoululaukut

Tämä on toinen epätavallinen, mutta valtava osuma koululaukusta. Siinä on sotilaallisia sävyjä, kuten – ruskea ja vihreä. Tämä antaa laukulle erittäin isänmaallisen ja soturin tunteen.

34. Sisällä polyesterikoululaukut:

Sisällä polyesterikoululaukut

Tämä on verrattain budjettivaihtoehtoja vaihdeakselin koululaukulle; Tämän pussin sisäpinta on polyesteriä, joka on melko kestävä. Mutta lisäämällä tähän, pehmustettu liitos pussin sisällä antaa muodon ja vankan tunteen pussiin.

35. Istuintyyny koululaukku:

Tuoli Pad koululaukku

Tämä on tyylikäs ja innovatiivinen koululaukku. Tämä, kun se irrotetaan, sopii juuri tuolin hartioiden muotoon. Joten lapsesi voi sitoa pussin sinne ja nauttia mukavasta tunteesta.

36. Pyörillä varustetut koululaukut:

Pyörillä varustetut koululaukut

Pyörillä varustetut turvatyynymme inspiroivat tätä. Tämä on otettu käyttöön sen varmistamiseksi, että lapsesi ei tarvitse kantaa raskaita koululaukkuja. pikemminkin hän voi siirtää niitä mukavasti vain pyörillä.

37. Vaunun koululaukut:

Vaunun koululaukut

Viimeaikainen innovaatio inspiroi tätä myös lentomatkatavaroissa. Jokaisen laukun yläpuolelle kiinnitetty vaunu, jossa lapsesi täytyy vetää vaunua sen sijaan, että kantaisi raskasta laukkua olkapäällään.

38. Canvas -koululaukut:

Canvas -koululaukut

Tämä on toinen tyylikäs koululaukku. Ne on valmistettu ohuesta kangasmateriaalista. Niitä on valtava valikoima painatuksia ja värejä.

39. Koululaukku lounaspaketilla:

Koululaukku lounaspaketilla

Tämä on valtava hitti metropolien keskuudessa. Nykyään laukut ovat niin painavia, että lounaslaatikkoa ei ole tilaa pitää. Joten valmistajat ovat keksineet kahden pussin sarjan. Yksi mini ja yksi normaalikokoinen. Minipussi on lounaalle. Molemmissa on sama painatus ja malli.

40. Kompaktit koululaukut:

Kompaktit koululaukut

Tämä on toinen monikäyttöinen laukku. Ne eivät ole yhtä suuria kuin reput. Mutta niissä on useita osastoja ja pullonpidike. Heillä on myös pienempiä ketjuja pienten tuotteiden säilyttämiseen.

Jos olet opiskelija, koululaukku on pakollinen, ja sinun tulee valita se käyttösi ja mukavuutesi mukaan. Nykyään sitä on saatavana eri malleina ja kuvioina, ja voit valita itsellesi sopivat ja jopa näyttää tyylikkäältä ja trendikkäältä. Niitä on saatavana myös monissa kankaissa, joten tartu siihen ja korosta tyyliäsi.