9 parasta Calvin Klein -laukkua eri koossa ja mallissa

Calvin Klein on amerikkalainen New Yorkissa toimiva yritys, joka on nimetty yrityksen perustajan ja suunnittelijan Calvin Kleinin mukaan. Yhtiö alkoi kerätä nuorekkaisia ​​takkeja ja mekkoja ja lisäsi kokoelmaansa urheiluvaatteita, alusvaatteita, bleisereitä ja erilaisia ​​laukkuja. Calvin Kleinin tuotteita on saatavana kaikista maailman johtavista myymälöistä, ja sen myymälöitä on myös suurissa kaupungeissa. Se suunnittelee laukkuja ja muita tuotteita sekä miehille että naisille.

Calvin Klein -laukut eri kokoisina ja malleina

Erilaisia ​​Calvin Klein -laukkuja Intiassa:

Katsotaanpa naisten ja miesten Calvin Klein -laukkujen 9 parasta mallia.

1. Calvin Klein Duffle Style -nahkalaukut:

Calvin Klein Duffle Style -nahkalaukut

Tämä Calvin Kleinin tyylikäs laukku on valmistettu puhtaasta sinisestä nahasta, jossa on musta ääriviivat. Laukku on täydellinen matkalaukku, ja siinä on hyvä säilytystila sekä pitkä musta hihna ja leveät kahvat laukun kantamiseen. Valmistetut tuotteet menettävät kestävyytensä, eikä edes päivittäinen käyttö tee muutoksia laukkuun.

2. Mustavalkoiset Polkas Dot Calvin Klein -laukut:

Mustavalkoiset Polkas Dot Calvin Klein -laukut

Mustavalkoinen yhdistelmä näyttää aina houkuttelevalta ja hienostuneelta. Laukussa olevat mustat pilkkuja lisäävät ulkonäköä monilla taitoksilla. Laukussa on riittävästi sisätilaa, joten tarpeelliset tavarat on helppo säilyttää. Tyylikäs musta kahva helpottaa laukun kantamista ostoksille tai työpaikalle.

3. Calvin Klein -kassit:

Calvin Klein -kassit

Naiset arvostavat aina laukkuja, koska niissä on suuri sisätila säilytystä varten. Laukut ovat erittäin sopivia ja täydellisiä säilytettäväksi yön yli, töissä ja jopa ihanteellisena laukkuna ostoksilla. Se on monitoiminen laukku, ja pussin asettelu on yksinkertainen; näin käsittely on helpompaa.

4.Klassinen Calvin Klein -pussi:

Klassinen Calvin Klein pussilaukku

Tässä Calvin Klein -pussissa on äärimmäisen visuaalinen viehätys, ja pussin kivinen viimeistely näyttää taivaalliselta ja upealta. Tyylikäs etutasku, jossa on nahkahihnat, antaa laukulle muodikkaan ilmeen. Tämän tyyppisiä laukkuja on saatavana erikokoisina ja trendikkäinä, ja voit valita tarpeidesi mukaan.

5.Kokoiset valkoiset Calvin Klein -laukut:

Valkoiset Calvin Klein -laukut

Tyylikkäin ja vilkas Calvin Klein -laukku valkoisena. Laukku näyttää erittäin tyylikkäältä ja kuninkaalliselta kantaessaan. Tämä upea ja upea laukku on täydellinen kanto iltajuhliin ja myös erityistapahtumaan.

6. Calvin Kleinin olkalaukku:

Calvin Klein olkalaukku

Tässä on tyylikäs olkalaukku naisille. Laukussa on pitkät, pehmeät hihnat, joten voit kantaa laukkua olkapäilläsi. Näitä matkakasseja on saatavana monissa uskomattomissa malleissa ja kuvioissa, ja voit valita niistä käyttötarkoituksen mukaan.

7. Calvin Klein -matkalaukku:

Calvin Klein matkalaukku

Nämä Calvin Kleinin tyylikkäät matkakassit ovat täydellisiä matkoilla. Laukussa on etutaskut ja suuri lokero säilytystä varten. Näitä laukkuja löytyy monista valikoimista ja väreistä, ja voit valita sellaisen matkasuunnitelmien mukaan.

8. Calvin Klein Cross Body Bag:

Calvin Klein Cross Body Bag

Nämä Calvin Klein Crossbody -laukut ovat vain parhaita laukkuja, kun olet liikkeellä. Laukuissa on joustavat nauhat, jotka voidaan säätää mukavuutesi mukaan. Laukut näyttävät erittäin älykkäiltä ja on valmistettu upeista tuotteista, jotka sopivat tyyliisi ja ulkonäköösi ja auttavat sinua pitämään kädet vapaina joka kerta.

9. Calvin Klein -laukut miehille:

Calvin Klein -laukut miehille

Nämä miesten suunnittelijalaukut sopivat täydellisesti viralliseen käyttöön. Jopa laukussa on runsaasti tilaa kannettavalle tietokoneelle ja tarpeeksi pieniä taskuja muille välttämättömille tavaroille. “Ck” on painettu koko pussiin, mikä antaa tuotemerkin ulkoasun kuljetettaessa.

Laukkua kutsutaan muiden naisten ystäväksi kuin henkilökohtaisten asioiden pitämiseen ja henkilön tyylin ja ulkonäön lisäämiseen. Jos laukku on suunniteltu kuten Calvin Klein, se lisää hienostuneisuutta ulkonäköösi ja persoonallesi. Calvin Kleinin suunnittelemat pussit ovat laadultaan, ulkonäöltään ihanteellisimpia ja herättävät huomiota suunnittelussa. Siksi nämä pussit ovat tehokkaimpia.