Gear Bags Collection – 9 parasta ja tyylikästä mallia matkoille

Suunnitteletko lähtöä seikkailutoimintaan? Mitä käytät? Mitä kaikkia lisävarusteita kannattaa ottaa mukaan? Entä kengät? Ja paljon muita tällaisia ​​kysymyksiä tulee mieleemme. Mutta me kaikki unohdamme tärkeimmän asian, laukkumme. Pidätkö huolta vaihteistopussista? Vaihdepussi on vaatteiden laiminlyötyin osa. Jos ajattelet selkeästi, välität siitä suurimman osan ajasta; joten sinun pitäisi harkita sitä ennen kaikkea. Se on tärkeintä harkita, jos aiot hypätä pidemmille vaelluksille.

Yksinkertaiset ja suuret vaihdelaukut:

Tässä on muutamia vaihdelaatikoita, jotka auttavat sinua valitsemaan oikean laukun.

1. Duffle -vaihdelaukku:

Duffle -vaihdelaukku

Duffle -vaihteistopussi on suuri lieriömäinen pussi, jossa on läppä, joka sulkee yläosan. Ne on tarkoitettu raskaaseen käyttöön. Niissä on pehmustetut olkahihnat. Sen lieriömäisen muodon vuoksi sitä kutsutaan myös rullaavaksi matkatavaratelineeksi ja suuriksi kangasrulliksi. Se on varsin suosikki armeijan henkilöstön keskuudessa valtavan tilansa vuoksi.

2. Alice Gear Bag:

Alice vaihdelaukku

ALICE vaihdelaukku, ALICE tarkoittaa yleiskäyttöisiä kevyitä yksittäisiä kantolaitteita. Tämän pussin erityispiirre on se, että se kestää kuumaa säätä, kylmää säätä ja jopa kuivaa arktista pakkasta. Siinä on läppä sulkemista varten, ja kiristysnauha on kiinnitetty muovikiinnikkeellä. Se on tyylikäs vaihdelaukku, jota kuka tahansa voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen.

3. Naamiointi vaihdelaukku:

Naamiointi vaihdelaukku

Naamiointivälinepussi on sama kuin mikä tahansa vaihdelaukku, mutta naamiointiväreissä. Se tulee kaikkiin tyyleihin. Tämä on tehty kaikille naamioinnin harrastajille. Ne ovat usein kopioita ja tavallisten ihmisten käytössä.

4. Butt -vaihdelaukku:

Butt -vaihdelaukku

Peräpussi on pieni tai keskikokoinen vaihdelaukku. Se on kulunut vyön yläpuolella, juuri vyölaukun yläpuolella. Sotilaat käyttävät sitä enimmäkseen tärkeiden taisteluvälineiden kuljettamiseen pitäen kädet vapaina. Sitä voidaan käyttää myös päivittäiseen käyttöön korkeakouluissa.

5. Assault Gear Bag:

Assault Gear Bag

Assault-vaihdelaukku on tehty raskaisiin tutkimusmatkoihin. Niissä on pehmustetut olkapäät ja hihnat sekä kantokahva kuljetusta varten. Se tunnetaan koostaan. Siksi se sopii erinomaisesti matkailijoiden merimiehille, vaeltajille ja monille muille aktiviteeteille.

6. armeijan vaihdelaukku:

Sotilaallinen vaihdelaukku

Nimen mukaan se on sotilasesittelyiden vaihdelaukku. Ne ovat kovia ja kestävät kaiken säällä. Se voi kuljettaa paljon tavaraa, mikä auttaa sinua selviytymään ilman päiviä. Pieniä taskuja käytetään tärkeiden asioiden, kuten radion tai jopa aseen, säilyttämiseen.

7. Vaelluslaukku:

Vaelluslaukku

Vaelluslaukut ovat vahvoja ja kestäviä. Se on sen nimi, jota käytetään vaelluksessa. Heillä on yleensä pehmustetut olkapäät ja hihna. Se on erittäin tilava. Sen avulla voit kiinnittää makuupussin alaosaan. Ne on valmistettu polyesteristä, joten ne ovat vedenpitäviä. Joten voit käyttää sitä sateella ja lumella.

8. Urheiluvarustepussi:

Urheiluvarustepussi

Urheiluvarustepussi on vaihdelaukku urheiluvälineiden kuljettamiseen. Se on enimmäkseen vahva ja tilava. Niiden avulla voit säilyttää pyyhkeen, kengät ja vaatteet. Se on enimmäkseen keskikokoinen.

9. Scuba Gear Bag:

Scuba Gear Bag

Laitesukellukseen käytetään laitesukkia. Se on enimmäkseen vedenkestävä. Se on pieni tai keskikokoinen. Navy Treffi käyttää sitä.

Vaihdepussi on valittava huolellisesti. Katso, mikä on käyttötarkoitus, kesto ja mukavuutesi. Useimmiten ne ovat vahvoja ja kestävät pitkään. Se antaa sinulle viileän ja rento ilmeen. Voit käyttää sitä yliopistossa, koulussa, matkoilla ja ulkona.