9 suosittua ja uutta Prada -lompakkokokoelmaa

Prada brändinä tarjoaa erilaisia ​​suunnittelijoita ja mittatilaustarvikkeita miehille ja naisille aina silmälaseista, jalkineista, tuoksuista, vaatteista ja nahkatuotteista. Miesten ja naisten Prada -lompakot ovat joitain halutuimpia aarteita, joita voidaan hankkia. Valitse näistä laadukkaista nahkalompakkoista, jotka on valmistettu enimmäkseen Italiassa. Valikoima on valtava ja täällä mainitaan parhaat miesten ja naisten lompakot.

Uusimmat ja parhaat Prada -lompakot miehille ja naisille trendissä:

Tässä on Prada -brändin 9 parasta lompakkomallia.

1. Musta naisten Prada -lompakko:

prada lompakot

Hanki tämä aito musta Prada -lompakko naisille lausuntotuotteena. Saffianon nahkalompakossa on läppä ja kullatut vetoketjut. Logo on kaiverrettu metalliksi. Lompakossa on kymmenen korttipaikkaa, yksi seteli ja yksi kolikkotasku. Siinä on myös vetoketjullinen ulkotasku.

2. Navy miesten Bifold Prada lompakko:

Navy miesten Bifold Prada lompakko

Tämä on klassinen miesten tummansininen Prada -lompakko. Bifold -lompakossa on kaksi laskuosastoa ja se on kompakti lompakko miehille, ja se istuu hyvin taskuissa. Saffianon lompakko on erittäin trendikäs ja tyylikäs.

3. Vaaleanpunainen naisten ranskalainen Prada -lompakko:

Vaaleanpunainen naisten ranskalainen Prada -lompakko

Tässä on ihana Prada -lompakko, josta puhuvat kaikki ystäväsi. Ihana punainen väri lompakko on valmistettu tavaramerkistä Saffiano -nahkaa ja mukana tulee myös kolikkotasku. Kirjainten ja merkintöjen monimutkaiset yksityiskohdat on tehty kullasta viimeisteltyä metallia.

4. Keulaketjun Prada -lompakko:

Keulaketju Prada Lompakko

Hanki tämä upea Prada -lompakko punaisena ja edessä rusetti. Lompakon mukana tulee ketju, joka näyttää myös hienostuneelta. Kahden laskun lokero ja vetoketjullinen pussi pitävät tärkeimmät tavarat paikallaan. Laukussa on myös peili.

5. Nahkainen siksak -Prada -lompakko:

Nahkainen siksak -Prada -lompakko

Tässä on mannermainen versio klassisesta Prada -lompakosta. Vaaleanpunaista nahkalompakkoa korostaa valkoinen, sininen ja musta siksak -kuvio. Lompakossa on tyypilliset kaksi laskuosastoa ja luottokorttipaikat. Mukana myös irrotettava korttipaikka.

6. Miesten kilpa -auto Prada -lompakko:

Miesten kilpa -auto Prada -lompakko

Hanki tämä harvinainen miesten Prada -lompakko, jossa on kilpa -auton painatus edessä. Lompakko on suorakulmainen ja siinä on noin 33 korttia. Paikkoja on myös saatavilla shekkikirjojen ja passin säilyttämiseen. Kaksoisvetoketjullisessa lompakossa on tilaa monille tavaroille säilytettäväksi.

7. Teksturoitu Prada -lompakko:

Teksturoitu Prada -lompakko

Tässä tyylikkäässä lompakossa on useita osastoja ja se on valmistettu kuvioidusta nahasta. Siinä on kaksinkertainen vetoketju ja 25 korttipaikkaa. Laskussa on kolme lokeroa, joissa on neljä asiakirjataskua. Vetoketjullisia lokeroita on kaksi ja tämä tekee tästä todella monipuolisen lompakon miehille.

8. Zip Prada -lompakon ympärillä:

Zip Around Prada Lompakko

Tämä fantastinen naisten Prada -lompakko on muutos perinteisiin lompakkoihin. Tässä lompakossa on vetoketju ympäri pituutta ja se aukeaa kuin harmonikka. Funky lompakko on täydellinen nuorille ja siinä on robotteja. Myös mustalla ja kullalla on dramaattinen vaikutus.

9. Kirjekuori Prada -lompakko:

Kirjekuori Prada-lompakko-9

Tämä on sensaatiomainen Prada -lompakko, joka on muotoiltu kirjekuoreksi. Naisten lompakon ulkopuolella on mustat ja kultaiset kirjaimet. Hanki tämä upea kappale, jossa on kaksi osastoa ja vetoketjullinen pussi.

Prada -lompakot ovat loistava ostos kaikille, joilla on niihin varaa. Valitse naisten Prada -lompakot kirkkaissa väreissä, kuten sininen, vaaleanpunainen ja punainen. Myös miesten lompakot ovat klassisissa väreissä, kuten musta, laivasto ja harmaa. Jokainen niistä koostuu osastoista laskuja ja luottokorttipaikkoja varten. Vetoketjulliset pussit auttavat pitämään asiat paikoillaan. Miesten lompakot ovat kahta muotoa – neliö ja suorakaide. Naisten lompakot ovat muodoltaan vaihtelevia, mukaan lukien kirjekuori, suorakulmainen ja neliö.