9 Perinteistä kullattua Mangalsutra -mallia trendissä

Mangalsutra on merkki avioliitosta. Jokainen naimisissa oleva nainen käyttää sitä kaulan ympärillä. Tämä merkki avioliitosta näkyy kaikkialla Intiassa. Monet naiset käyttävät sitä päivittäin. Heidän on mentävä ulos yllään. Joten sen päivittäinen käyttö voi olla riskialtista. Koska Intiassa on paljon ketjun sieppaustapauksia. Siksi monet naiset haluavat käyttää kullattua Mangalsutraa oikean kullan Mangalsutran päällä. Kullatun Mangalsutran käyttäminen on riskitöntä eikä ollenkaan kallista. Se näyttää hyvin todelliselta ja siksi voit käyttää sitä päivittäin. Kullatulla Mangalsutralla on samat kuviot ja mallit kuin oikealla kullalla Mangalsutralla olisi.

Uusimmat ja kauniit Mangalsutra -mallit, joissa on kullattu naisille:

Tässä on muutamia kullattujen Mangalsutra -mallien tyylejä.

1. Kaksi monisäikeistä kullattua ketjua Mangalsutraa:

Kaksilankainen kullattu Mangalsutra -ketju

Normaalissa Mangalsutrassa on yksi ketjun ketju, johon riipus on kytketty. Kahdessa monisäikeisessä kullatussa Mangalsutrassa on kaksi ketjua, jotka yhdistyvät riipukseen. Tämä on erilainen tyyli kuin tavallinen Mangalsutra. Niitä käytetään juhliin ja toimintoihin, koska ne ovat hieman raskaita ja hyviä katsella.

2. Vati kullattu mangalsutra:

Vati kullattu mangalsutra

Vati -kullatussa Mangalsutrassa on yksi tai kaksi pyöreää riipusta. Jos kaksi, niin niiden pitäisi tarkoittaa yhdessäoloa. Yksi Vati tarkoittaa kahden sielun liittoa. Tämä syvä merkityksellinen Mangalsutra on pääosin Maharashtran naisia. Niitä voidaan käyttää päivittäin, koska ne ovat pehmeitä malleja.

3. Alkuperäinen kirje Gold Platted Mangalsutra:

Alkuperäinen kirje Gold Platted Mangalsutra

Jos olet kyllästynyt käyttämään samaa vanhaa Mangalsutran tyyliä, tämä tyyli on sinua varten. Alkukirje Mangalsutrassa on mikä tahansa kirjain riipuksena. Normaalisti naiset käyttävät puolisonsa nimen alkukirjainta. Tästä tyylistä pitävät uudet morsiamet, jotka ovat hyvin rakastavia.

4. Nastatut kullatut mangalsutrat:

Nastattua kullattua Mangalsutraa

Nastatulla kullatulla setillä Mangalsutra on riipuksessa timantteja ja kiviä. Ne ovat enimmäkseen keinotekoisia. Niiden on tarkoitus olla trendikkäitä ja erittäin muodikkaita. Se on enimmäkseen juhlavaatteita ja hauskaa tyyliä kokeilla sitä. Se on enimmäkseen lyhyt.

5.Kullattu kruunu Mangalsutra:

Kullattu kruunu Mangalsutra

Kruunukullatussa Mangalsutrassa on riipus kuin kruunu. Tämä tyyli on hyvin yleinen Mangalsutrassa. Se näkyy useimmilla naisilla. Voit käyttää sitä päivittäisessä vapaa -ajan asussa. Tätä mallia voidaan käyttää myös työhön. Se on yksinkertainen ja tyylikäs.

6. Viisi pyöreää kullattua riipus Mangalsutraa:

Viisi pyöreää kullattua riipusta Mangalsutra

Normaalisti Mangalsutrassa on yksi tai kaksi riipusta. Joissakin malleissa on enemmän riipuksia. Viisi pyöreää riipusta ajella viisi riipusta. Ne ovat tasavälisiä riipuksia. Niitä käyttävät enimmäkseen kalastajat. Se on perinteinen muotoilu. Näyttää hyvältä niiden päällä.

7. Kullattu timantti Kullattu hopeaketju:

Gold Diamond Kullattu hopeaketju

Kullatussa timanttikullatussa hopeaketjussa on kultapohjainen riipus, jossa on timantti. Ketju on hopeametallia, jossa on kultalevy. Tämä antaa erittäin realistisen ilmeen. Niitä käytetään juhliin ja tapahtumiin. Niistä on huolehdittava, koska laastari saattaa irrota käyttämällä voimakkaita kemikaaleja.

8. Kerrostettu kullattu Mangalsutra:

Kerrostettu kullattu Mangalsutra

Kerrostetussa kullatussa Mangalsutrassa on ketjukerroksia. Nämä ketjut ovat eripituisia. Joten ne näyttävät kerroksilta, kun niitä käytetään. Heillä on mustia ja kultaisia ​​helmiä. Koska ne ovat verhottuja, ne ovat erittäin halpoja. Jos ostat niitä oikeasta kullasta, se maksaa sinulle paljon. Se on täydellinen häihin.

9. Karugamani Chain Gold Platted Mangalsutra:

Karugamani Chain Gold Platted Mangalsutra

Karugamanin kullatut ketjut Mangalsutrassa on erityinen medaljonki keskellä. Tämä malli on peräisin Intian eteläosasta. Sitä käyttävät kaikki Etelä -Intian naiset. Medaljonki on valmistettu yhdestä metallivalusta. Siinä ei enimmäkseen ole timantteja ja kiveä. Tämä täydellinen kultainen muotoilu näyttää hyvältä juhliin ja pieniin toimintoihin.

Kullattu Mangalsutra on halpa vaihtoehto päivittäiselle Mangalsutralle. Mangalsutralle ei ole vaihtoehtoa naimisissa oleville naisille, joten tämä on kätevää. Se on luotettava ja trendikäs. Ja koska se ei ole kallista, voit vaihtaa Mangalsutran säännöllisesti kuluttamatta paljon.