Fotbollsspelartatueringar och deras betydelser – Diverse och religiösa tatueringar

huvudtatueringar med planeter av David Beckham och tatueringar på halsen med ros

Kroppskonst är en uttrycksform som människor använder för att visa sin tro eller ära för någon. Du kan lära dig mer om en persons karaktär genom att titta på deras tatueringar. Trenden har länge observerats bland fotbollsspelare såväl som i sportvärlden. Många människor använder också sina kroppar som en duk för att visa sina känslor. Eftersom fotbollsspelare också är helt normala människor, vilket de flesta av oss ofta inte inser, använder de också huden för att visa olika konstverk.

Mainstream eller djupare förnuft – fotbollsspelare tatueringar

kenedy tatueringar spelare av chelsea fotbollsträning på gräset

Det verkar som att tatueringar har blivit en integrerad del av många professionella idrottares liv. Varje prestation hittar sin väg på deras kroppar och tjänar som en påminnelse om de underbara stunderna under de senaste dagarna. Till skillnad från den vanliga personen har de chansen att visa sina inskriptioner i global skala, vilket ger dem ett incitament att tatuera dem.

cristiano ronaldo med trickot nummer 7 portugal fotbollslag

Cristiano Ronaldo, den regerande Ballon d’Or -vinnaren, till exempel, har inte en enda tatuering på kroppen. Det finns dock många andra spelare med fotbollstatueringar som inte följer samma väg som portugisen. Här är några av dem och deras tatueringar.

Antoine Griezmann tatueringar

antoine griezmann tatuering underarm liggande på gräset

En titt på fransmannen och du kan dra slutsatsen att han älskar tatueringar. Vid France Footballs Ballon d’Or -ceremoni, där han utsågs till den tredje bästa spelaren i världen, kunde man se att Antoine Griezmanns högra hand till stor del är täckt med tatueringar. På hans övre högra arm ser vi ett konstverk med Jesus Kristus.

antoine griezmann tatuering underarm med franska team trickot

Han uttrycker således sin religiösa kärlek, medan hans nedre högra arm är täckt med en teckning av en rosenkrans, några moln och stjärnor. Men det är inte allt, för initialerna på hans föräldrars namn är förevigade på hans hud som ett tecken på hans tacksamhet för dem. Slutligen finns det en tatuering på fingret som kan översättas som “hopp” – något han använder för att inspirera sina fans.

Sergio Ramos tatuering

sergio ramos tattoss underarm och fingerknog ros och siffror med stjärntecken

Det blir svårt att hitta ett område av Sergio Ramos kropp som inte är täckt med tatueringar. Han har en tatuering bakom örat, på ryggen, på höger handled, på höger biceps, på höften, på vaden, så nästan överallt. Vi kan nästan säga att hans kropp är en duk för konstverk och tatueringsdesigner. På hans vänstra bicep kan du se tatueringarna till Moder Maria och Jesus Kristus och på den nedre delen av ryggen namnen på hans bror och syster, Mirian och Rene, tillsammans med siffran 4. Överst till höger på ryggen kan du se ett slag Se djävulen. Hans föräldrars initialer och siffran 7 syns på hans underarm. Det senare är en siffra som han tycker är ett lyckotal. Det är inte allt. Långfingret på hans vänstra hand består av hans egna initialer och hans brors och systers initialer.

ryggtatueringar av sergio ramos med lejon- och drömfångarsymboler på handleden

Skrivningen på hans högra bicep lyder “De dödas ande” och den till vänster läser “Ligger i minnet av de levande.” Detta är en självgjord fras av den spanska försvararen som en hyllning till dem som har lämnat denna jord. Han fick också tatuera Champions League -pokalen på sin vänstra kalv, som ligger till höger om VM. Det finns en tatuering på hans högra handled som liknar hans brors Mirian. Slutligen finns det symboler som ett kors, en drömfångare och fjädrar som ses över hans högra arm och en fågel på kroppen. Dessa fotbollsspelartatueringar gör honom till en av de mest tatuerade professionella spelarna i världen.

Marcelo Real Madrid Tattoo

marcelo brazil real madrid med carpe diem tatuering på underarm med neymar

Marcelo är den första av de tre brasilianerna på denna lista som är mycket intresserade av tatueringar. En vinge som liknar hans ande är tatuerad på nacken och bakom hans högra öra. Den brasilianska vänsterbackens personlighet skildras perfekt i ord på vänster hand, eftersom det finns orden ‘Carpe Diem’ där. Om vi ​​jämför hans spelstil med det är han någon som faktiskt älskar att ta tag i dagen.

lår tatuering med champions league trofé som fotbollsspelare tatueringar design

Marcelo har också en ängel på ryggen och ett kors på sin högra arm i en representation som visar hans fasta religiösa övertygelse. Längre upp på hans tatuerade överarm, liksom de flesta fotbollsspelare, finns en teckning av Jesus Kristus. Han har också namnet på sonen Enzo tatuerad på kroppen. Slutligen finns det också bokstäverna ‘M12’ på baksidan. Betydelsen av denna tatuering är relativt enkel. M står för Marcelo och 12 är hans tröjnummer för Blancos.

Neymar tatueringar

neymar välsignade tatuering på baksidan serier hjältar spiderman cross och religiös tatuering på nacken

En annan brasilianer som är ett tatueringsfan. Neymar har så många tatueringar på kroppen att det är svårt att hålla reda på. Det anmärkningsvärda med konstverket är att han gillar att visa sin kärlek till religion. På triceps på hans vänstra arm finns en tatuering “Corintias”, som hänvisar till en vers från Bibeln. I närheten finns Neymars syn på livet eftersom han tycker att det är ett skämt och att “livet är ett skämt” är ett perfekt bevis på hans åsikt. Längst ner på hans nedre vänstra arm finns en tatuering av två berjande händer. Dessa inkluderar bokstavskombinationen “fe”, vilket betyder tro. Han fick detta tatuerat som en lycklig charm för VM 2014. En krona är tatuerad på ringfingret på hans vänstra hand.

överarmstatuering av neymar life är ett skämt

Samtidigt finns namnet på hans syster Rafaella på hans högra hand, som åtföljs av namnet på hans son lite längre upp. Han utelämnade inte sin mamma Nadine eftersom hennes namn syns på handleden på hans vänstra hand. Innan han åkte till Barcelona från Brasilien lade han till ytterligare två tatueringar på vänster och höger ankel där orden “Oousadia och Alegria”, vilket betyder mod och glädje, kan ses. På toppen av ryggraden erkänner han Guds nåd, eftersom vi där kan se ordet “välsignad”. Hans hals innehåller orden ‘Tudo passa’ medan den övre delen av hans vänstra arm har en diamant under ordet ‘Sorella’ som betyder syster på italienska. Detta är en tatuering han delar med sin syster eftersom hon också har en liknande, men med titeln ‘Fratello’ (bror).

Fotbollsspelare tatueringar – David Beckham

tatueringar med hela armen av David Beckham poserar framför poolen

Den tidigare fotbollsstjärnan i Manchester United är utan tvekan modekungen nuförtiden. Allt om honom utstrålar klass och det är inte konstigt att han är ett av de mest marknadsförbara ansiktena inom fotboll. När det gäller kroppskonst är Beckham inte för blyg för att använda den för att visa upp sin tro. På hans högra höft är tatueringen “Man av sorg” som han gjorde efter sin farfars död.

David Beckham tatuering till hands med att skriva kärlek och fåglar

Tillsammans med ett kinesiskt ordspråk på vänster höft står det så gott som: “Liv och död har specifika datum, rikedom och ära beror på himlen.” Hans dotters namn kan ses på hans vänstra nyckelben, medan siffran “VII” , hans skjortnummer hos United, är tatuerat på hans högra underarm. Hans fru Victoria syns på hans vänstra underarm. Förresten, det här är en tatuering som inspirerades av en Brigitte Bardot -fotografering.

David Beckham -inskription på vänster kroppssida tatuering med mening om liv och död

Hans vänstra bröst visar Jesus med sina tre söner som oskyldiga barn som lyfter honom ur graven. Det finns också många teckningar på baksidan av den tidigare engelska lagkaptenen, inklusive namnen på hans barn Brooklyn och Romeo. I mitten av dessa två namn finns en skiss av en skyddsängel som var hans första tatuering. Slutligen är hans armar fyllda med komplexa tatueringsdesigner bestående av en kvinnlig figur, namnet på hans fru Victoria i sanskrit och många illustrationer.

Lionel Messis tatuering

leo messi lämnar planen halv naken

Slutligen ägnar vi några rader åt Leo Messi. Vi börjar med en trollstav på hans vänstra ben, där vi kan se de två små händerna som åtföljs av namnet på hans son Thiago. Argentinaren är också mycket förtjust i sin mamma och har därför tatuerat ansiktet på det övre vänstra området av ryggen.

lionel messi tatuering på benet med nummer 10 på fotbollsplan

En slående tatueringsdesign med hans tröja nummer 10 kan ses på vadbenet på hans högra ben. Hans senaste bokstav följer ett religiöst tema som kan ses på hans högra arm. En rosetatuering sveper runt hans armbåge och en bild av Jesus Kristus kompletterar bilden. Detta är högst upp och ger det ett imponerande övergripande utseende.