Mexican Skull Tattoo – Betydelse och bra design för unika tatueringar

tatueringsmönster mall på kudde färgad

Om vi ​​tittar närmare på dagens traditioner är en mexikansk skalle en integrerad del av Day of the Dead -firandet. Detta liknar att använda riktiga skalle för att representera både födelse och död i gamla sedvänjor under detta månadslånga firande. En mexikansk skalle betyder därför också samma två saker och har blivit en viktig symbol för dessa ceremonier. Enligt traditionen sägs en mexikansk skalle representera själen hos en avliden person. Människor bör gravera namnet på sin älskade på pannan på skallen och placera det i sina hem. Andra troende lägger dessa på gravstenar för att påminna dem om att en älskad andes återkomst har återvänt. En tatueringskonst som många tatuerare tillhandahåller den återspeglas också i traditionell mexikansk kultur. En mexikansk skalle är vanligtvis dekorerad med stora leenden, gnistrar, glitter och färgglada prydnadsföremål, som alla minskar rädsla -faktorn.

Typer av tatueringsdesigner – mexikansk skalle

kärlekspar med tatuerade mexikanska skalle manlig hona i färg

Tanken med en sådan skalle -tatuering är mycket populär bland både män och kvinnor. Men många av oss vet inte ens att en mexikansk skalle kan förmedla ett djupare budskap. Så det här är inte bara en vacker design, utan symboliserar ett visst tillfälle. Många människor som älskar sådana tatueringsdesigner använder detta som ett sätt att hedra sina avlidna vänner och familj.

Färgglada skalle tatuering

skalle tatuering ritning med färger orange röd svart

En av de viktigaste faktorerna som gör en mexikansk kranietatuering mycket tilltalande för ögat är logiskt nog färgen. Detta är förmodligen också anledningen till att tatuerare kom på idén om den färgglada skalle -tatueringen. En sådan mexikansk kranietatuering sammanför en mängd livfulla färger, varav många visas i lysande färger.

havsutsikt och yachter från balkongen tatuerade ben mexikansk skalle

Så om du bestämmer dig för att gå för den här typen av tatueringar måste du noggrant välja rätt kombination av färger. Detta beror på att kombinera vissa färger kan se besvärligt ut.

Rosor och mexikansk skalle tatuering

färgad mexikansk skalle med rosor och diamant kombinerar grönt rött svart

Detta är en annan typ av skalle tatuering med mexikanska motiv. De flesta människor gillar i allmänhet kombinationen av rosor och skalle. Dessa går bra tillsammans, för att inte tala om att de är lättare att rita och tatuera också.

överkroppen stor mexikansk skalle på magen med rosor

Så placeringen av skalle och rosor har ökat i popularitet under de senaste decennierna. Även om denna typ av tatueringskombination är mer sannolikt att uppskattas av kvinnor, kan män också få en nedtonad version av denna tatuering med mer subtila färger.

Blandad bild skalle tatuering

mexikansk skalldesign med uggeltatuering kombinerar färgstark tatuering på överarmen

Detta är en mexikansk kranietatuering som placerar olika typer av blandade bilder tillsammans. Detta ger skallen ett bättre utseende som säkert kommer att tilltala många människor. I detta fall kombineras sådana tatueringar också ofta med en uggeltatuering. Så det finns många sätt att sätta ihop dessa två bilder. Detta är en utmaning för både klienten och tatueraren. Detta gör att den senare kan bevisa sina kreativa förmågor.

Traditionella tatueringar med skalle

tatueringsmotiv mexikansk skalle ros kvinna skallehjärta

Tatueringsdesigner där en mexikansk skalle är närvarande är mycket populära bland män eftersom de har många betydelser och också ger en touch av maskulinitet till det allmänna utseendet. Tatuerare som tatuerar den traditionella designen använder monokroma eller mörkare färger så att de är motsatsen till den livliga kvinnliga skalle -tatueringen. Liksom kvinnor kombinerar dock män detta också med andra symboler som diamanter, vapen och rosor.

Mexikansk skalle tatuering mening

brösttatuering med skallehjärta och kvinna

Om du vill komma ihåg en avliden älskad från ditt liv, kan en mexikansk kranietatuering vara det rätta valet för det. Om skallen representerar någon ska namnet stå på tatueringens panna. Resten av skallen ska vara helt dekorerad. Så sådana mönster är ett sätt att föreviga den avlidnes minne.

calavera mexikansk skalle och skelett med gitarr och sombrero

Så en mexikansk skalle som du visar upp under själva Dödens dag får allt annat att se skrämmande ut. Den innehåller också vanligtvis upp till fyra färger per tatuering. Vi kan också betrakta sådana tatueringar som ett tecken på revolutionen. Så de som vill sticka ut från mängden kommer säkert att uppskatta denna uttrycksfulla konst.

Den perfekta placeringen

axeltatuering mexikansk skalle svartvitt

De två viktigaste aspekterna på att få en permanent tatuering på din kropp är designen och den perfekta placeringen. Dessa två faktorer förlitar sig ofta på varandra för att även den enklaste tatueringen ska se underbar ut. När det gäller tatueringsplatser finns det tre vanligaste områden på kroppen som människor placerar dem: axel, lår, rygg eller överarm. Områden i kroppen som ligger närmare benen är mycket mer smärtsamma än de som har mer muskler eller är köttigare.

mexikansk skalle tatuering design med färg på handen och handleden

Så ju fler ben det finns i tatueringens område, desto smärtsammare blir det när du tatuerar dig. Eftersom en mexikansk skalle kan representera en avliden familjemedlem eller vän, får många människor sådana tatueringar nära hjärtat. Om du vill få en annan tatuering av samma slag, om än en liten, är handleden också ett bra alternativ. Den lilla storleken på en persons handled gör att tatueringen sticker ut mer trots sin lilla storlek.

Tips för att förbereda dig för tatuering

ispiration för tatuering mexikansk skalle tatuering mallar mönster arm

Innan du besöker din tatuerare, se till att du redan vet vad du kan förvänta dig så att du inte känner dig orolig. Välj din favoritdesign, se till att konstnären är professionell och följ lämpliga tips om eftervård. Detta gör att du till exempel kan förhindra att den nygjorda tatueringen blir smittad. Om du följer de rätta stegen och får massor av råd från din tatuerare kan din första design vara bra.

färgad tatuering med skalle i blått och hjärta i rött omgiven av rosor

Oavsett om det är ett vackert mosaikmönster, ditt favoritdjur eller texter från din favoritlåt, ska du mest av allt vara säker på att du vill ha tatueringen. Du kan leta efter inspiration med bilder på populära webbplatser som Tumblr eller Instagram. Ett annat alternativ är att helt tänka på designen själv. Bortsett från att känna till din föredragna design, måste du också veta var du ska placera en mexikansk skalle, till exempel och storleken på tatueringen.

svartvit skalle tatuering med diamantögon och kors på överarmen

Det viktigaste beslutet du behöver ta när du väl valt din tatuering är rätt konstnär. Välj en tatuerare vars stil du gillar, men ge dem också någon form av kreativ licens. Gör en grundlig undersökning innan du träffar denna konstnär. Du kan jämföra och diskutera två bilder som samlats in från webbplatser, böcker eller sociala medier. På så sätt kan du komma överens om ett gemensamt ämne.

Genomsnittliga kostnader och standardpriser

färgglada mexikanska skallehuvud tatuering överarm axel fjärilar

Bortsett från att välja en lämplig tatueringsdesign baserad på dess djupare innebörd, är priset en annan aspekt som du bör tänka noga på. Det finns två metoder som de flesta professionella tatuerare använder för att få sina konstverk fakturerade. Dessa inkluderar antalet timmar det tar att slutföra ett jobb, samt standardpriset för tatueringen. Till exempel, om en mexikansk skalle är mycket stor, till skillnad från en liten skalle -tatuering, kommer det att ta mer än en timme att slutföra hela tatueringssessionen. Om du har en budget, rekommenderas det att du väljer en mindre tatuering i stället för att få en dåligt tagen från en konstnär utan färdigheter.

Skötseltips

glad mexikansk skalle tatuering färgkombination av hjärtat blommönster mallar

Ta hand om dina tatueringar genom att följa de tips som din tatuerare har gett dig. Så se till att du följer alla instruktioner om hur du ska behandla dina tatueringar så att de kan läka ordentligt och se lämpligt ut senare. Om du upplever smärta, rodnad, svullnad eller någon annan form av infektion med din nya tatuering, kontakta din läkare direkt eller fråga din tatuerare för råd. Men om din hud redan har blivit återfuktad och utjämnad före tatueringen kan den se dubbelt så levande ut direkt efter sessionen. När det tatuerade området är helt läkt, håll det rent och desinficerat. Se också till att porerna i din hud inte är igensatta av damm.

färgad skalle tatuering på fot tatuering motiv

När tatueringarna är helt läkta kan direkt solljus också påverka dem. Av denna anledning, utsätt dem inte för direkt solljus om möjligt. Om du tillbringar mycket tid på stranden på sommaren eller har ett jobb som innebär att du spenderar mycket tid utomhus, använd solskyddsmedel SPF 30. Applicera solskyddsmedel på din tatuering innan du lämnar ditt hem. Detta skyddar inte bara din hud från UV -strålar, men det förhindrar också att din tatueringsfärg bleknar för snabbt. Någon typ av fuktkräm speciellt för människor är ett annat sätt att skydda dig mot solbränna. Håll dig borta från varmt vatten, pooler eller badkar under läkningsprocessen.