Små tatueringar för män – snygga subtila motiv för män med smak

tematisk tatuering som kock för korsad kniv och visp

Som en modern man vill du förmodligen få lite ödmjukt bläck eftersom det är trendigt just nu. Oavsett om du bara börjar eller lägger till i din samling är små tatueringar för män ett bra alternativ att komma ihåg. Även för de herrar som vanligtvis går för en armhylsa är en enda liten tatuering ett bra sätt att visa upp en unik design med ett uttalande. Så det skadar inte att välja något som ser lite mer subtilt ut. I det här inlägget kan du se det själv eftersom vi har valt ut coola små tatueringar för män som bara behöver lite bläck.

Varianter av de små tatueringarna för män

Tatuering i ansiktet från små bokstäver av en man med skägg

Vi har alla sett män med enorma konstverk som täcker ryggen, bröstet eller armarna. Men tänk om du vill vara lite mer subtil med din tatuering? Här är några skäl och idéer för att gå smått och enkelt. Att få en liten tatuering på bröstet är som att ta på sig ett halsband eller skjorta. En liten tatuering på handleden eller biceps är som att sätta på en klocka eller en skjorta.

Spindelnätstatuering på armbågen på cyklisten medan du håller händerna i skogen

I tatueringsvärlden är det också skillnad på att bära en ring och att bära smycken. Så ibland är mindre mer. Små tatueringar för män passar också bättre på vissa arbetsplatser. En liten tatuering på bröstet eller biceps är också lätt att täcka över innan du ger dig iväg till jobbet. Så här får du den kroppskonst du vill ha utan att din chef eller kunder ifrågasätter din professionalism.

Små tatueringar för män med stor mening

ung blond man med tillbaka tatuering drömfångare

Även om du vill ha många tatueringar kanske du inte vill ta hela ditt utrymme med några stora tatueringar. Våra intressen förändras med tiden. Precis som du byter affischer på din vägg eller bilden på skrivbordet, kan du också presentera nya intressen med små tatueringar. Ibland kan en enkel tatuering till och med vara mer konstnärlig än en stor, fullfärgad variant.

färgade solglasögon tatuering på underarmen med skyskrapor och himmel

Till exempel när företag designar logotyper försöker de göra dem små och enkla, men också konstnärliga nog att väcka ditt intresse. Med detta i åtanke kan tatueringar för små män vara ganska konstnärliga i sin minimalism. Men detta kräver också mycket kreativitet för att förverkliga idéer på det enklaste sättet. På samma sätt kan en liten tatuering betyda mycket. Från religiösa symboler till tatuerade vigselringar kan små och enkla tatueringar användas för att påminna dig själv om de djupaste och viktigaste händelserna i ditt liv.

Liten brösttatuering

skriver tatuering på bröstet med uttalande som små tatueringar män

Medan många män tror att en stor brösttatuering är det bästa alternativet när man tatuerar detta område, kan en liten och enkel variant se ännu bättre ut. Om du planerar att sprida detta över dina armar, håller ett stort bröststycke ihop det och det ser fantastiskt ut också. Annars blir det smått.

Handleds tatuering

idéer för små män tatueringar med mening och mening på handleden

Det är din handled, det är inte en mycket stor yta, så gå naturligtvis för en mindre design. Handleden är en fin platt hudbit som din tatuerare också kan arbeta med. Så det ser bra ut, oavsett om det är en bokstav eller en ritning. Återigen, om det är din första tatuering kan det vara ett bra ställe att experimentera för att se om du vill ha mer.

Små tatueringar för män på armen

michaelangelo tatuering händer små tatueringar adams skapande

Beroende på tatueringens storlek och längd, tänk på var det kommer att se bäst ut. Om det är något riktigt litet kanske du kan placera det högst upp på armen. Annars är armens baksida en annan bra plats, precis ovanför armbågen. Om designen är lite längre ser accenten i mitten av armen bra ut. Du bör dock vara försiktig när du väljer mönster eftersom du inte vill att något ska komma ut som inte hör hemma där.

Underarmstatuering

flygande fåglar avbildade som små tatueringar män för ett subtilt utseende

Din underarm är den perfekta storleken för en liten till medelstor tatueringsdesign. Dessutom finns det så mycket att välja mellan med sitt gränssnitt. Det är ett anständigt område för ett långt manus som inte bara passar över handleden. Annars kan du också välja en cool form eller design som sitter precis där din arm böjer sig.

Ryggtatuering

far med tillbaka tatuering ängel håller sitt barn tematiskt

Snarare, om du får en enda liten ryggtatuering, håll dig till det övre delen av ryggen. Så antingen sidan eller mitten av ryggen är ett bra ställe för en tatuering att skapa liten för människan. Kom bara ihåg att vad du än väljer så ska det vara centrerat. Det betyder att du måste placera den antingen längs ryggraden eller mellan axlarna och under nacken.

Handtatueringar håller män små

små tatueringar män på underarmstrappan med planeter

Handen är en lätt plats att få en liten tatuering. Även om dessa typer av tatueringar ser fantastiska ut första gången du avslutar dem, tenderar de att blekna snabbt. Det betyder att bläcket ska vara tjockare. Vanligtvis händer detta eftersom våra händer tillbringar ganska mycket tid i vattnet, vilket påverkar tatueringen. Ha dock denna information i åtanke och prata med din tatuerare om det innan du bestämmer dig för att gå på det.

Hals tatuering

mörkhårig man med skägg och fågeltatuering på nacken i ryggen under örat

Om du funderar på att skaffa en nacktatuering har du fattat ett djärvt beslut. Det är vanligtvis ett område att få bläck med om du redan har några tatueringar. Men om det är din föredragna plats och du vill ha något litet, har du massor av val. Antingen skrift eller symboler som rinner längs sidan eller nacken, eller ett litet konstverk ungefär bakom örat är ett bra sätt att gå.

Tatuering i ansiktet

tatuering liten man i ansiktet kors tatuering och ärm tatueringar på fingrarna

Innan du tatuerar dig i ansiktet bör du tänka efter. Men om du redan har gjort detta och fortfarande är engagerad i idén, är det bästa stället att placera det på dina kindben. Detta är förmodligen inte den bästa platsen om det här är din första tatuering. Du kanske vill prova något finare först och långsamt arbeta dig fram till något så modigt som detta.

Ribb tatuering

david beckham ribben tatuering skrivande visa under skjortan

Revbenen kan vara ett bra ställe för en liten tatuering av många skäl. En revbenstatuering är lätt att gömma under kläder och det finns gott om plats i området. Det betyder att du kan välja mellan många olika platser, till exempel precis på sidan av kroppen eller något framåt eller bakåt. Både konst och bokstäver ser bra ut här, vilket gör området till en mångsidig plats för små tatueringar.

Små tatueringar för män – bentatuering

bentatuering under låret och på fotleden

Ben tatueringar ger dig en mängd olika alternativ. Du måste bestämma om du vill ha det på låret eller underbenet. Och sedan om du vill att den ska stickas på baksidan, framsidan eller sidan. Tänk på den design du vill ha och bestäm sedan var den bästa placeringen är för den. Du kan spela med dina beslut innan du gör det slutliga valet.

Fot tatuering

våg tatuering design på fot tatuering för män

Ytan på din fot tillåter endast en liten design. Därför är det ett enkelt val av placering om du inte vill att din tatuering ska se ensam ut under hela din hud. Det är också en lätt att dölja plats som är till nytta när du inte vill att tatueringen ska synas dygnet runt. När du har bestämt dig för att tatuera din fot, kanske du vill tänka på din smärttröskel. Visst, det blir en liten tatuering så det ska inte ta för lång tid. Det blir dock lite smuligt medan tatueraren gör det.

Tatuering krona

Krontatuering på baksidan i grått med nummer

Du har två alternativ med denna design. Du kan antingen ha en svart kontur av en krona graverad eller göra den mer detaljerad. Små tatueringar för män tenderar att se bra ut när de är invecklade. Du måste bara se till att du hittar rätt artist. I allmänhet bör du hitta någon som specialiserat sig på fina linjer för bästa möjliga resultat.

Djur tatueringar

liten vargtatuering i svart och vitt på underarmen som ett havsdjurs totem

Djurtatueringar tenderar att vara fantastiska mönster, oavsett om du får en kopia av ditt älskade husdjur eller ditt själsdjur, skyddsdjur eller totem. Du kan leka med din design genom att lägga till geometriska former eller infoga en bild i djurets kropp, till exempel. Om du till exempel får en björn kan du inkludera en skog i designen. Avbildade djurtatueringar kan också se detaljerade och realistiska ut om de görs av en bra konstnär. När du tatuerar dig bör du fundera mycket på vilken typ av konstnär som passar jobbet.

Skalle tatuering

tottenkopf tatuering kombineras på armen som små tatueringar män i bilen

Oavsett om du bara får konturerna av en skalle -tatuering eller om du vill få det att se realistiskt ut, räcker det med en liten design för detta. Så mycket detaljer kan läggas till som om du skulle få tredubbla storleken eller införliva den i en ärm. Skalle tatueringar ser alltid ganska skrämmande ut så din manlighet är verkligen inte ifrågasatt med denna design.