Tatuering på armen för män – idéer och motiv för självförtroende pojkar med stil

skrattande man med skägg och modern frisyr visar armen tatueringar män

Numera är att få en nyskolearmstatuering för män det coola och moderna sättet att visa din personlighet eller sentimentalitet. Även om du har en klar uppfattning om vad du letar efter kan det vara en utmaning att fatta det slutliga beslutet om vad du ska få. Det kommer trots allt att finnas där för alltid. Dessutom kommer din tatuering på armen att synas ungefär halvvägs genom året, så den sticker ut. Som en modern armtatuering kan du välja en detaljerad tatuerad design och därmed se riktigt cool ut om du låter en erfaren tatuerare göra det hela rätt. För att hjälpa dig att välja har vi sammanställt denna guide med inspiration och råd för din nästa armtatuering.

Varianter av tatueringen på armen för män

tatueringsarm man med mustasch och pipa poserar med sina konstverk på kroppen

Om du vill ha något subtilt som du fortfarande kan dölja är det bästa att få en överarmstatuering. På så sätt bör t-shirts täcka det mesta av din tatuering. Om din överarmstatuering är liten och börjar på axeln kan en unik rundad form också se cool ut. Tänk också på att överarmen är ett ganska stort arbetsområde som möjliggör några fantastiska tatueringsdesigner.

militär soldat med tatuerad överarm och vapengevär

En enkel tatuering på överarmen är ett utmärkt val för män som vill vara ödmjuka. Den här varianten är naturligtvis den enklaste att täcka över, men ser fortfarande cool ut när du skryter med en sådan armtatuering. De vackraste tatueringarna i världen innehåller minimala detaljer och blir alltmer populära, så du kan inte gå fel med en enkel design.

Färgad eller tribal tatuering

färgglad underarmstatuering med drakar och mangakaraktärer

Färgglada överarmstatueringar gör skillnad och kommer säkert att locka uppmärksamhet. Vanligtvis kan du färga din tatueringsdesign, särskilt om den har blivit mycket detaljerad. Som ett resultat är en tatuering på armen alltid lite mer märkbar, varvid ett stort eller litet tatueringsmotiv också kan se mer tredimensionellt ut.

svart tribal tatuering tribal tatueringar på en mans biceps

När det gäller stamtatueringen börjar den vanligtvis på axeln och har en rundad form längst upp. Vanligtvis är det här de ser coolast ut och kan ha en hel del detaljer. En detaljerad överarmstatuering kan vanligtvis ta några sessioner, beroende på storlek. Det finns så många olika mönster att välja mellan. Men oavsett vad du väljer kan alla vara ganska kraftfulla.

Fina tatueringsdesigner på armen för tuffa män

finger tatuering man och ros på handleden moderna tatueringar

Vem säger att män inte kan få känsliga tatueringar? Även om de förblir ganska detaljerade och maskulina tenderar de att ha en bra kvalitet. Rosen som tatuering på armen är inte den enda acceptabla blomman om en man vill visa sin känsliga sida. Faktum är att du kan välja vad du vill, och vi garanterar att det passar dig. Om du vill använda blomman för en tatuering på din inre arm har du också ett brett urval av mönster.

manliga känsliga tatueringsmotiv med ros på armen

Det spelar ingen roll om du väljer att ha en tatuering på överarmen eller på underarmen, för det är lite du kan göra fel med någon av alternativen. Båda områdena ser bra ut med lite bläck. Var du får armtatueringen kan återigen bero på om den ska synas oftare eller inte. Naturligtvis är underarmen svårare att täcka under de varmare månaderna. Det är bäst att välja önskad design först och först sedan dess placering. Beroende på vilket motiv du försöker få kan toppen eller botten av armen fungera bättre än den andra.

Textur och detalj med tatuering inuti och underarm

jason momoa med bagage som idéer för armtatueringar män med bokstäver

Din underarm erbjuder en längre arbetsyta så det här är ett bra ställe om du letar efter en detaljerad tatuering. Till exempel fungerar det bra om du vill få en bild som liknar den vi valde. Den inre armen och underarmen är också perfekta för att tatuera några ord, bokstäver eller till och med en bild. På grund av detta kan du inte gå fel med den här placeringen om du planerar att få en sentimental tatuering, till exempel.

insida underarmstatuering med romerska siffror klocka och öga som en cool tatueringsarmman

Sådana tatueringar och motiv som en klocka eller moln tar vanligtvis mycket tid eftersom de kräver mycket linje- och prickarbete. De kan också vara ganska smärtsamma. Så det är bäst att välja ett område där hela processen kommer att vara uthärdlig för dig.

färgade tatueringsärmar med ros på armbågen och motiv på handleden

Armen är ett bekvämt område för många typer av tatueringar, för att inte tala om att placeringen alltid är på trend. Men om du inte är den typ av person som planerar att bli täckt av tatueringar men ändå vill ha minst en, är den inre armen en utmärkt plats för subtila mönster. En enkel tatuering är ett perfekt val om du inte vill ha något komplicerat i allmänhet, eftersom det kan se lite olämpligt ut annars.

innerarm med bokstäver tatuering familj framför allt

En bokstav, till exempel, passar bra på den nedre inre armen och ser också jäkligt bra ut. Detta område är perfekt för alla typer av teckensnitt, inklusive namn, tecken, datum och mer. Bokstäverna passar också vilken storlek som helst vid denna tidpunkt. Du kan göra den tillräckligt stor för att täcka hela inre armen eller bara välja en liten sektion.

Bicep tatuering på armen

bläck och bläckfärg på biceps -tatueringssymbol med öga

Om du har en imponerande överarm och älskar att visa upp dem, kan en tatuering på dina biceps få det att se ännu bättre ut. Men välj klokt för om muskeln är spänd kan den förvränga bilden. Att placera din tatuering på insidan av din arm är inte alltid synlig, men låt inte det stoppa dig. Det finns några fantastiska tatueringsdesigner som är mycket populära och kreativa på denna del av kroppen. Positionen är lättare att dölja än underarmen och kan se fantastisk ut när du kan se huvuddetaljerna i en halv ärm på biceps, till exempel.

Tiger tatuering med gröna ögon på utsidan av mans arm

Djur verkar också vara ett populärt motiv, inte bara för biceps, till exempel om du vill ha en totem tatuerad på dig. Oavsett om du väljer ditt totemdjur eller din favoritart är detta område ett utmärkt val för placering. Om du vill skaffa dig en religiös tatuering också, oavsett om det är bedjande händer, ett porträtt av Jesus eller någon annan typ, så är biceps en plats att gå. Det är också lätt att lägga till nya mönster senare om du väljer en fullständig religiös tatuering.

Resetatuering

resetatueringar med kompass och karta med bokstäver citat tatuering arm man

Resor är en viktig del av ungdomskulturen nuförtiden, och vissa skulle vilja symbolisera sina upplevelser genom tatueringar. Om du är en av dessa människor är biceps en stor del av din kropp för detta. Oavsett om du vill ha världskartan, en kompass eller Nordstjärnan kommer de alla att se perfekt ut där.

Ärmtatueringar

David Beckham med tatueringar på båda armarna och t-shirten ler

Du måste vara ganska extrem eller 100% ägnad åt dina tatueringar för att få en ärm. För honom är det oftast bäst att välja ett ämne och hålla det över armen. Det är bäst för dig om din ärmtatuering berättar en historia och är lite sentimental. Du vill också täcka så mycket hud som möjligt. Det är därför du kan ha ett helt motiv, hälften eller till och med en tredjedel av det tatuerat. Så beslutet är helt och hållet ditt. Oavsett vad du väljer i det här fallet kommer det garanterat att se briljant ut på denna plats.

Alice in Wonderland Tattoo Sleeve

alice in wonderland tattoo cheshire katt tatuering med klocka och färg

“Alice i Underlandet” är ett traditionellt och populärt motiv. Den består i allmänhet av de berömda karaktärerna och en fickur, vanligtvis omgiven av skrifter på en banderoll eller annat nutida mönster. Om du också vill ha tatueringen på din arm i en punk eller gotisk stil, passar denna design lika bra för dig. Tänk också på kranietatueringen, kråkor, brinnande ljus och andra liknande sagodesigner. Även om det kan låta ganska läskigt, kan dessa se särskilt imponerande ut på armen.

Tatuera hela armen

hel tatueringsärm man med geometriska figurer och små detaljer i svart

Helarmstatueringar kan se vackra ut om du håller dig till ett tema eller en enda design som löper längden på armen. Återigen ska du inte helt enkelt bestämma dig för olika individuella motiv som du kan sticka slumpmässigt med olika intervall om du vill ha hela din arm eller en stor del av den tatuerad. Fundera noga över vad du kan önska och gå vidare med denna idé.

religiösa tatueringar eller santimentella motiv med korstatueringar och rosidéer

Men om du inte har en tatuering på armen än är det oftast en bra idé att börja med en enkel tatuering bara för att se hur det får dig att känna när det faktiskt är på din hud. Nio gånger av tio kommer du att bli beroende av tatueringsdesigner för bläck och lägga till dem som du vill. Nya tatueringar är vanligtvis mycket känsliga. Tatuerare använder helt enkelt tunna linjer eller en gles design för att skapa konstverket.

Tatueringsband på armen

man färgad natur och band tatuering sitter med flickvän i café

Den enkla bandtatueringen består av några få linjer som lindas runt armen och är bara någonsin placerad i detta område. Dessa symboliserar vanligtvis sorg, styrka eller jämlikhet, beroende på linjernas tjocklek. Så om du vill ha en symbolisk tatuering är detta det rätta alternativet. Varför inte linda ett enda band runt din arm och sedan lägga till en liten detalj, till exempel en geometrisk form eller en symbol? Om du aldrig har gjort en old school -tatuering på armen är det oftast bättre att börja med något litet. Några av dessa tatueringar är enkla medan andra kan vara ganska detaljerade för något av deras storlek. Men bara för att det är litet betyder det inte att det är obetydligt. Faktum är att vissa små tatueringar för män kan se svalare ut än större.