15 parasta rantahotellia Pondicherryssä, päivitetyt tiedot 2021

Pondicherry on yksi Intian vanhimmista kaupungeista, mutta siinä on edelleen ranskalaista eksoottisuutta. Vaikka siitä on kulunut paljon aikaa, se on siirtynyt siitä eteenpäin, mutta vaikka kävelet kaduilla lähellä rannanäkymän lomakeskusta Pondicherryä, saatat jättää ajan taakse ja nauttia maailmasta eri tavalla. Tämä suunnittelu voi olla yksi syy siihen, miksi sen pitäisi olla luettelossasi lomakohteena, jossa voit viettää laatuaikaa.

Joten jos suunnittelet matkaa Pondicherryn 5 tähden rantalomakohteisiin, tutustu joihinkin Pondicherryn lomakohteisiin, joissa voit yöpyä ja viedä lomasi seuraavalle tasolle. Lomakeskukset ovat paras majoitus sinulle, koska ne tarjoavat kaupunkia ja tyyneyttä samalla tasapainottamalla lomasi puolestasi. He tarjoavat vierailun, joka varmistaa, että sinulla ei ole väkeä nähdäksesi, vaan vain luonnonkauniit tutkittavat paikat.

Pondicherryn aktiviteetit:

 • Itsensä toteuttaminen: Kun varaat rannalla sijaitsevia lomakeskuksia Pondicherryssä, saat paitsi eksklusiivisen majoituksen Pondicherryssä, mutta voit myös olla varma viettää laadukkaan solmion itsesi kanssa.
 • Tutkia: Yritä päästä nomad -tilaan, kun varaat lomasi Pondicherryn lomakeskuksissa, joissa on oma ranta ja nauti kaupungista kuin oma. Nautit tämän kaupungin rikkaasta kulttuurista ja säilyneestä perinnöstä.
 • Ostokset: Jos menet paikkaan etkä tee ostoksia siellä, et ole käynyt siellä ollenkaan, joten muista ostaa sydämesi paitsi itsellesi myös hankkia omituisia matkamuistoja rakkaillesi.

Kaupunkikokemuksia Pondicherryssä:

Kaupunkitutkimuksen Pondicherryssä pitäisi olla Pondicherry -matkasi ensisijainen tavoite. Pondicherry -lomakohteissa lähellä ranta -allasta on paljon tekemistä, ja sinun pitäisi olla valmis luetteloosi, joka on suunniteltava hyvin lomanne mukaan. Vaikka varaat Pondicherryn parhaat lomakohteet, sinun on poistuttava lomakeskuksestasi ja yritettävä tuntea kaupungin tunnelma ottaaksesi kokemuksia takaisin.

Yritä tuntea kaupunki ja älä unohda kokeilla katukeittiöitä, kun olet Pondicherryssä. Kun tiedät parhaat paikat vierailla ja parhaat ruokapaikat syödäksesi, voit luottaa moniin muihin paikkoihin, kuten museoihin ja turistikohteisiin täydelliseen Pondicherry -lomallesi.

15 parasta lomakeskusta Pondicherryssä yksityiselle lomalle 2021:

1. Ocean Spray:

Nimi riittää kertomaan, että aiot viettää juhla -ajan tässä rannalla sijaitsevassa lomakeskuksessa Pondicherryssä. Paikan yksinoikeuden määrittelee vain heidän keinotekoinen järvi, joka sijaitsee aivan lomakeskuksen keskellä. Lomakeskuksessa on disko ja juhlasali. Hyvin rakennetut huoneet ovat vain yksi bonus, joka määrittelee tämän lomakeskuksen niin hyvin. Oleskelusi täällä osoittautuu parhaaksi päätökseksi, sillä Ocean Spray on Pondicherryn parhaiden lomakohteiden joukossa, mutta sinä ja perheesi myös koette täydellisen mielen ja kehon nuorentamisen. Se tarjoaa sinulle vanhan ajan karismin käärittynä nykyaikaiseen hienostuneisuuden viehätykseen yllättääksesi sinut.

lomakeskuksia Pondicherryssä

Aktiviteetit & Palvelut:

 • Tässä lomakeskuksessa on 72 huonetta ja 28 huvilaa, joista neljä on luksushuviloita ja kaksi kuninkaallista huvilaa.
 • Saatavilla on kaikki modernit huonepalvelut, kuten kiinteä ja langaton internetyhteys.
 • Siinä on avoin taivas poreallas, kylpylä, gallupit ja kukkakaupat.
 • Tämä lomakeskus sisältää rahanvaihtopalvelut, pesulapalvelut ja kiertoajelut juuri sinua varten.

2. Soorya Beach Resort:

Soorya Beach Resort on täydellinen majoitus sinulle ja perheellesi tänä jouluna. Lomakeskuksessa on ylellisiä uima -altaita viihdettä varten, mutta täällä käytetty vieraanvaraisuus on kaksi kertaa niin vieraanvaraista ja miellyttävää kuin minkä tahansa muun sukulaisen talossa.

lomakeskuksia Pondicherryssä

Koska yksi Pondicherryn lomakohteista, jolla on oma ranta, tämä voisi olla täydellinen paikka törmätä Pondicherryyn. Se on varustettu Ayurvedic Therapy -istunnoilla yksinomaan heidän asiakkailleen; tämä lomakeskus tarjoaa sinulle täysin erilaisen kokemuksen Pondicherry -lomallesi. Tässä lomakeskuksessa on kaikki tilat ja mukavuudet, jotka huolehtivat ja tarjoavat sinulle täydellisen kokemuksen.

Aktiviteetit & Palvelut:

Lomakeskuksessa on lukuisia aktiviteetteja sen kauneuden lisäksi. Jotkut näistä ovat:

 • Kaikki modernit palvelut, kuten televisio, 24 tunnin juokseva vesi, tallelokerot ja internetyhteys sekä pesula ja suoravalintapalvelu.
 • Tässä lomakeskuksessa on myös ainutlaatuinen kattoravintola, jossa on monia ruokia.
 • Saat myös urheilualan erikoisuuksia, kuten lentopalloa ja sulkapalloa sekä meriveneilykokemuksen.

3. Le Pondy Resort:

Le Pondy on yksi Pondicherryn vakiintuneimmista premium -asuinalueista, joka tuo esiin sekoitetut kulttuurit ja etiikan suuren arkkitehtuurinsa ja vieraanvaraisuutensa ansiosta. Allasjuhla -areenan lisäksi on tilaa viihteelle ja tarvittavat mukavuudet. Koska olet yksi Pondicherryn rantalomakohteista, jossa on oma ranta, tämä on täydellinen lomakohde sinulle ja perheellesi epäilemättä. Olipa kyse lomakeskuksen arkkitehtuurista tai aromista; tämä paikka piristää lomasi parhaalla mahdollisella tavalla.

lomakeskuksia Pondicherryssä

Aktiviteetit & Palvelut:

La Pondy Resortissa on kaikki modernit lomakeskuksen mukavuudet, joten lomakohteella on vielä paljon tarjottavaa.

 • Siinä on suuret uima -altaat, joissa on useita osia, jotka tekevät vapaa -ajastasi yksityisemmän.
 • Siinä on kaikki, mitä lomakeskuksessa voi olla, jopa Ayurveda -keskus ja kylpylä sekä kirjasto.
 • Baari ja suuri uima -altaan juhla -alue mukaan lukien, sinun ei tarvitse miettiä kahdesti, missä juhlit mitään tässä lomakeskuksessa.

4. Dyyni, Eco Village ja Spa:

Dyyni sijaitsee Coromandelin rannikolla, ja se ei ole vain kuuluisa ylellisestä majoituksestaan, vaan myös laajalti tunnettu ympäristöystävällisestä kylpylästään. Dyynin päätavoite on tarjota oikea määrä mukavuutta mutta ympäristöystävällisesti, mikä selittää turvalliset kloorittomat altaat; Tämän lisäksi kylpylä ja jooga -sali, aromaterapia ja oma ranta.

lomakeskuksia Pondicherryssä

Tämä lomakeskus on epäilemättä yksi Pondicherryn parhaiden rantakohteiden luettelosta kaiken sen tarjoaman takia. Olipa se sen luonnollinen aura tai sen tarjoamat modernit palvelut; Dune Eco Village on paikka yöpyä Pondicherryssä.

Aktiviteetit & Palvelut:

 • Dune Eco Village Resort sisältää kaikki lomakeskuksen modernit mukavuudet ja vieraanvaraisuuden, ja se on täydellinen lomakohde Pondicherry -lomallesi.
 • Se tarjoaa myös tiloja kokousten, seminaarien ja konferenssien kuljettamiseen, jotta työ ei vaikuta edes lomallesi.
 • Siinä on myös ainutlaatuiset häätilat sekä taiteilijagalleria ja Ayurveda -keskus.

5. Club Mahindra Pondicherry:

Club Mahindran asiantuntemus tarjoaa erinomaisen majoituksen lomalla luokalla tavalla, jota tukee edullinen budjettipaketti. Siksi voit luottaa Pondicherryn Club Mahindra -lomakeskukseen tarjoamaan sinulle parasta aikaa. Tämä lomakeskus on matkamuistomyymälän ja terveyskylpylän ohella lomakohde sinulle.

lomakeskuksia Pondicherryssä

Club Mahindra Beach View Resort Pondicherryssä on epäilemättä täydellinen Pondicherry -lomakohde, koska se tarjoaa vieraanvaraisuutta, joka muistetaan pitkään. Titaanioksidirakennus ja lasipäällyste tarjoavat tälle lomakeskukselle erilaisen kokemuksen vierailustasi.

Aktiviteetit & Palvelut:

 • Tässä lomakeskuksessa on kaikki modernit huonepalvelut, spa -keskus ja kaunis uima -allas.
 • Tässä lomakeskuksessa sijaitseva Sea Shellz -ravintola on täydellinen ruokailutila sinulle ja perheellesi upealla sisustuksella ja eksoottisella tunnelmalla.
 • Siellä on myös baaripalvelu kaikille juhlafriikille, jotta he eivät missaa juhlia edes Pondicherryssä.

6. Windflower Resort and Spa:

Windflower -lomakeskus on termi eksoottinen, jossa poikkeuksellista eleganssia arvostavat ja korostavat vain niiden sujuva vieraanvaraisuus. Lomakeskuksessa on myös aktiviteettitila kaikille pienistä lapsista nuoriin, ja siellä on tarjolla laaja valikoima herkullisia ruokia huippuluokan kylpylään ja hierontakeskukseen. Olipa sitten ranta ulkona tai tunnelma sisällä jopa Pondicherryn lomakeskusten rankingissa uima -altaalla, wildflower on yksi parhaista yöpymispaikoista lomasi suunnittelussa uudessa lomakeskuksessa Pondicherryssä. Tamilin ja ranskalaisen keittiön fuusio on fantastinen osa, joka varmasti voittaa sydämesi.

Windflower Resort and Spa

Aktiviteetit & Palvelut:

 • Wildflowerin ruokailukenttä on varmasti yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä täällä, koska kultainen katto ja antiikkihuonekalut yhdistyvät nykyaikaiseen keittiöön ja perinteisiin paikallisiin makuihin.
 • Asiakkaiden virkistäytymistä varten on myös spa -keskus, joka on erittäin elvyttävä ja rauhallinen.

7. violetit lomakohteet:

Tässä on toinen kaunis lomakeskus Pondicherryssä, joka jättää sinut kaipaamaan lisää. Olennaisia ​​mukavuuksia ovat 24h-palvelu ja erillinen osasto, joka on omistettu lomakohteiden yrityskokouksille, kun taas allasalue voi olla etsimäsi epävirallinen tauko.

Purple Resorts

Purple Resort on yksi Pondicherry Intian parhaista lomakohteista, ja se on kuin ovi täydelliselle lomallesi upeilla vieraanvaraisuuspalveluilla. Paitsi että tämä lomakeskus sijaitsee Aurovillen keskellä ja sen ympärillä on niin paljon vehreyttä, että se puhdistaa elämäsi ja tarjoaa sinulle vieroitusmatkan sinulle ja perheellesi.

Aktiviteetit & Palvelut:

 • Violetissa lomakeskuksessa on deluxe-huoneita, joissa on ilmastointi, ilmainen Wi-Fi ja 32-tuumainen LCD-TV, teen-/kahvinkeitin, hiustenkuivaaja sekä kaikki modernit huonepalvelut..
 • Tämän lomakeskuksen ylellisessä huoneessa on myös kaikki nykyaikaiset huonepalvelut. Huoneessa on lisämukavuuksia, kuten mikroaaltouuni, asiakkaidensa mukavuuden vuoksi.

8. Nalla Eco Resort, Pondicherry:

Se on luultavasti jälleen yksi parhaiten näyttävistä ja kodikkaista lomakohteista, joita Pondicherry voi tarjota sinulle. Vaikka vanhimmat voivat viettää gaala-ajan merelle päin olevalla terassilla, isät voivat loistaa lasit merelle päin olevassa baarissa. Pienille lapsille yön elokuvateattereihin ja teatteriesityksiin.

Nalla Eco Resort, Pondicherry

Tämä lomakeskus Pondicherryssä perheelle on varustettu kaikella, mitä voit kuvitella, olipa se joskus loman viettäminen ja työskentely tai työn jättäminen taakse ja nauttiminen perheesi kanssa. Tähän lomakeskukseen kuuluu myös juhlasali ja siihen liittyvät palvelut, joiden avulla asiakkaiden on erittäin helppo nauttia elämän kaikista osa -alueista, olivatpa ne suuria tai pieniä.

Aktiviteetit & Palvelut:

 • Tässä lomakeskuksessa on kaikki modernit lomakeskuspalvelut, joissa on ilmastoidut huoneet, 24 tunnin juokseva vesi, 24 tunnin huonepalvelu ja jopa DJ pyynnöstäsi..
 • Näiden palveluiden lisäksi on uima -allas, joka on erilainen aikuisille ja lapsille. Tämä lomakeskus tarjoaa asiakkailleen myös meriveneilyä ja kiertoajelupalveluja varmistaen, että heidän matkansa sujuu parhaiten.

9.James Court Beach Resort:

Saint Jamesin rantalomakeskus on merelle päin avautuva ylellinen majoitus, joka on täynnä uima-altaita, viihde-areenoita, kokous- ja juhlasaleja, lasten puistoja ja kaunista diskoa.

James Court Beach Resort

Ei vain tämä, mutta tämä on yksi Pondicherryn erinomaisista lomakohteista sen monipuolisten yksinoikeuspalvelujen vuoksi, olipa kyseessä työ- tai häämatka tai perhematka Pondicherryyn. Tämän lomakeskuksen vieraanvaraisuus on yksi avainominaisuuksista sekä sen tyylikäs tunnelma ja sen tarjoamat tilavat huoneet. Sillä on kaikki palvelut, joita haluat Pondicherry -lomallasi, varmistaaksesi, että Pondicherry -matkasi tekee hienoja muistoja.

Aktiviteetit & Palvelut:

 • Tässä lomakeskuksessa on kaikki modernit lomakeskuspalvelut. Siellä on 24 tunnin juokseva vesi ja 24 tunnin sähköpalvelut sekä hyvin varustettu baari ja ainutlaatuinen rantaravintola ulkona.
 • Tämä lomakeskus sisältää myös teemajuhlia vain puhelun yhteydessä ja jopa valuutanvaihdon ja tallelokerot.

10. Mango Hill Resort:

Tämä paikka on upea Pondicherryn rantalomakohde, jossa on uima -allas. Tämä lomakeskus on tyylikäs lomakeskus, jossa on hieno ranskalainen kosketus. Olipa kyseessä ominaisuushuoneet tai oma terassi, tässä lomakeskuksessa on kaikki, mikä sulattaa sydämesi. Merinäkymät ja virkistävä ilma virkistävät koko matkan ja saavat sinut näkemään elämäsi eri kulmasta. Tämän lomakeskuksen sviiteissä on myös kaikkea kylpyammeesta jopa aurinkoenergialla lämmitettyyn kylpyhuoneeseen. Lisäksi tämä lomakeskus varmistaa, että heidän asiakkaistaan ​​pidetään hyvää huolta ja heidän työelämäänsä ei myöskään kohdistu haittaa, joten heille on myös konferenssisali.

Mango Hill Resort

Aktiviteetit & Palvelut:

 • Tämä lomakeskus sisältää kaikki modernit lomakeskuspalvelut sekä ilmaisen Wi-Fi: n aulassa ja huoneissa, ja kaikki huoneet ovat täysin ilmastoituja..
 • Siellä on ravintola, jossa on rauhallinen tunnelma, joka varmasti tekee ruokailukokemuksestasi täydellisen.
 • Toinen hyvä asia tälle lomakeskukselle on, että sen avulla voit tuoda lemmikkisi mukaan, jotta ketään rakastamaasi ei jätetä taakse.

11. Hotel Sunway Manor:

Tämä lomakeskus merelle päin on hieman kaukana 22 hehtaarin kasvitieteellisestä puutarhasta, ja se on täydellinen paikka lomallesi Pondicherryssä. Tämä lomakeskus tarjoaa asiakkailleen kaikki olennaiset mukavuudet sekä spa- ja wellness -keskuksen, joka virkistää Pondicherry -matkasi. Tässä lomakeskuksessa on myös hienostunut aromi, joka saa sinut tuntemaan olosi erityiseksi loman aikana. Toinen hyvä asia tässä hotellissa on, että vaikka tulet tänne perheesi kanssa, lapsille on avattu erilaisia ​​keskuksia, jotta yksityiset hetkesi eivät haittaa ja voit nauttia ajastasi täydellisesti Pondicherryssä.

Hotelli Sunway Manor

Aktiviteetit & Palvelut:

 • Tämän lomakeskuksen mukavuuksiin kuuluu elektroninen tallelokero ja täysin ilmastoidut huoneet sekä teen ja kahvin valmistuspalvelut. Tässä lomakeskuksessa on myös pelialue, jolla voit pitää pelisi päällä.
 • Tässä lomakeskuksessa on myös minibaari, joka tarjoaa suosikkijuomasi juuri silloin, kun haluat ja missä haluat sen.

12. Le Royal Park:

Tämä lomakeskus on vain kolmen kilometrin päässä Promenade Beachiltä. Lomakeskuksessa on ranskalaistyylinen kahvila nimeltä Café de Paris, joka on avoinna ympäri vuorokauden palvelemaan asiakkaitaan, sekä wellness-keskus, jossa on Ayurvedic Spa, sauna ja kuntosali. Tässä lomakeskuksessa on kaikki mitä haluat Pondicherry-matkasi aikana. Lomakeskuksen areenalla on myös baari, joka varmistaa, ettei heidän asiakkaidensa vapaa -ajan solmion väliin jää mitään. Tässä lomakeskuksessa sijaitseva Grill and Barbeque -ravintola on ruoka -taivas, jossa tarjoillaan herkullisia ruokia yhdellä hetkellä.

Le Royal Park

Aktiviteetit & Palvelut:

 • Tämä lomakeskus sisältää täydelliset huoneet, joissa on kaikki olennaiset ja modernit mukavuudet, kuten ilmastointi, TV, Wi-Fi, tallelokero ja jopa hiustenkuivaaja.
 • Tässä lomakeskuksessa on myös kaksi ulkouima -allasta, joista toinen on erityisesti lapsillesi nautittavaksi ilman vanhempien kiusaamista, ja jopa vanhemmat voivat viettää viileää aikaa.

13. Shenbagan kongressikeskus:

Se on rantanäkymäpaikka, joka voidaan parhaiten määritellä sanoilla ylellisyys ja rikkaus. Tämä lomakeskus tarjoaa yhden parhaista asiakkaista; tämä ala sijaitsee Pondicherryn sydämessä. Tässä lomakeskuksessa on tilavat huoneet ja kaikki tarvittavat mukavuudet, ja siinä on myös minibaari varmistaaksesi, että vapaa -aikaa ei käytetä mihinkään. Panoraamanäkymät tästä lomakeskuksesta ovat taivaallisia, ja tämän lomakeskuksen tarjoamat wellness-palvelut hyödyttävät kaikkia itsensä toteuttamisen kannalta. Ei vain sitä, mutta siinä on myös kuusi erikokoista konferenssisalia, jotta voit myös hoitaa työsi hyvin samalla kun nautit lomastasi.

Aktiviteetit & Palvelut:

 • Kaikki tämän lomakeskuksen asiakkaille kuuluvat olennaiset mukavuudet, kuten täysin ilmastoidut huoneet, Wi-Fi-palvelut ja hyvin hoidetut kylpyhuoneet.
 • Tässä lomakeskuksessa on myös uima -allas, jossa on hyvä vesi ja baari, jotta hauskuus ei koskaan pääty.
 • Tässä lomakeskuksessa on myös kuntosali.

14. Accord Pondicherry:

Tasapainottaaksesi vapaa -aikasi liiketoiminnan kanssa seuraavassa kerroksessa, tämä on paikka, joka voi tarjota sinulle kaikki mukavuudet vain yhden katon alla, kun olet Pondicherryssä. Jos haluat juhlia tai olla laiska sängyssäsi, tässä lomakeskuksessa on kaikki sinulle. Jopa kylpylä- ja virkistyskeskukset ovat hyvässä kunnossa asiakkailleen, jotta jokainen asiakas viihtyy täydellisesti Pondicherry -vierailunsa aikana. Tämän lomakeskuksen vieraanvaraisuus voittaa sydämesi ja tekee vierailustasi vielä pidemmän.

Accord Pondicherry

Aktiviteetit & Palvelut:

 • Olipa kyseessä elektroninen tallelokero tai täysin ilmastoidut huoneet, ja kaikki tämä on peitetty loman ajaksi.
 • Siellä on myös kuntosali, baari ja kokoustila juuri sinua varten.
 • Lomakeskus tarjoaa asiakkailleen myös lisäpalveluja, kuten kylpylän, virkistyskeskukset ja salonkin.
 • Ja myös kiertoajelupalvelu asiakkaiden tarpeiden mukaan.

15. Promenade:

Tämä lomakeskus rannalle on kuin täydellinen lomakohde Pondicherryssä. Promenaden tunnelma on ranskalainen ja kaikki modernit hauskat; tämä lomakeskus osaa pitää asiakkaat hyvin ja kuuluu vieraanvaraisuuden parhaiden joukkoon. Tämä lomakeskus on hyvin varustettu baarista kylpylään ja virkistyspalveluun erikoistuneille terveysareeneille, ja tämä lomakeskus tarjoaa koko paketin unelmiesi lomalle. Tämä lomakeskus on vain 200 metrin päässä Bharathi -puistosta niille, jotka haluavat nauttia lomastaan ​​Pondicherryssä täysillä. Promenade -lomakeskus on kuin ranskalainen viehätys hienostuneesti, jotta lomasi olisi paras.

Promenade

Aktiviteetit & Palvelut:

 • Tässä lomakeskuksessa on kaikki olennaiset mukavuudet 24h -huonepalvelusta huoneen huipputiloihin.
 • Voit myös tuoda lemmikkisi mukanasi, jotta koko perhe voi nauttia Pondicherrystä.
 • Tässä lomakeskuksessa on uima-allas, pysäköinti, Wi-Fi, ravintola ja jopa hotellin baari.
 • Kaikki huoneet ovat ilmastoituja ja hyvässä kunnossa.

Nämä olivat Pondicherryn parhaat 5 tähden rantahotellit. Jos olet vieraillut missä tahansa näistä lomakohteista ennen Pondicherry -lomasi aikana, kerro meille kokemuksistasi ja tunteistasi siitä. Olipa kyseessä sitten huonepalvelu tai ruokailu, josta pidät eniten, tai baari, kerro meille mielipiteesi siitä. Kokemusten ja arvostelujen jakaminen auttaa monia muita valitsemaan seuraavan yöpymispaikan Pondicherry -lomalle.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset:

1. Mitkä ovat eri tapoja saavuttaa Pondicherry?

V: Pondicherry on erittäin hyvät yhteydet kaupunkiin, ja kaikki reitit kulkevat hyvin. Voit matkustaa maanteitse tai lentokoneella ja jopa junalla päästäksesi Pondicherryyn. Eri junat yhdistävät tämän kaupungin koko Intiaan useilla junilla. Myös Pondicherryn lentoasemalta on hyvät yhteydet Intian kaikkiin suuriin kaupunkeihin ja sieltä. Tiet ovat myös hyvät yhteydet kaikkiin Intian kaupunkeihin ja osavaltioihin.

2. Mikä on paras aika vierailla Pondicherryssä??

V: Vaikka Pondicherry on kaunis paikka, mutta nauttiaksesi tästä paikasta eniten kannattaa suunnitella matkasi loka -helmikuun välillä. Tämä aika on täydellinen, kun Pondicherryn ilmapiiri on rennompi kuin kesällä, joten voit nauttia kaikesta nähtävyyksistä nähtävyyksistä vesiurheiluun ja jäähtyä perheesi kanssa rannoilla. Tämä aika on myös parempi kuin kesät, sillä kesien aikana Pondicherry kuumenee ja sen jälkeen kostea, joten lomasi voi olla ilmastovaikeuksia, etkä välttämättä nauti parhaasta ja ruskistuu raa’asti.

3. Kuinka varata nämä lomakeskukset seuraavaa suunniteltua lomaa varten?

V: On olemassa useita välineitä varata nämä lomakohteet seuraavaa lomaasi varten. Voit ottaa yhteyttä lomakeskukseen joko puhelimitse tai heidän virallisilla verkkosivuillaan. Etsi myös verkosta erilaisia ​​matkailusivustoja, joiden lomakohteet sisältyvät luetteloonsa ja jotka tarjoavat sinulle alennuksen strategioidensa perusteella. Voit helposti vertailla hintoja ja valita suunnitelman, josta pidät eniten. Online -varaus varmistaa, että näet kolikon molemmat puolet ennen kuin maksat siitä. Ole siis fiksu kuluttaja.

4. Kuinka paljon ennen minun pitäisi varata varaukset näihin lomakohteisiin?

V: Kun olet lopettanut suunnitelmasi vierailla Pondicherryssä, on järkevää aloittaa lomakeskusvarausten varaaminen. Koska tämä varmistaa, että sinun ei tarvitse käydä läpi viime hetken täyden varauksen vaivaa näissä lomakohteissa, ja voit myös nauttia taloudellisista eduista, joita alennukset tarjoavat lomakohteista suoraan tai eri verkkosivustojen tarjousten kautta. Suunnittele siis etukäteen ja suunnittele etukäteen, jotta saat kaiken irti matkastasi.

5. Miksi mennä Beach View Resortsiin eikä Standard -hotelleihin?

V: Pondicherry on kaunis paikka, mutta aivan kuten missä tahansa muussa kaupungissa, sillä on myös kaupunkivaikeuksia ja arkea. Jos suunnittelet lomaasi, sinun pitäisi päästä eroon päivittäisestä elämästäsi, joten lomakohteet auttavat sinua siinä. Ne tarjoavat sinulle vieroitus- ja rauhallisen oleskelun, jotta voit nauttia lomastasi todellisista asioista, kuten luonnosta, etkä mennä samaan vanhaan kaupunkirutiiniin.