Inredningstips för sittgrupper i köket – platsbesparande och mysigt

Sittgrupp i köket komfort bänk stolar trädstam bord rund blå väggfärg

de Vardagsrumsdel i köket är inte bara praktiskt, utan också ett riktigt mysigt alternativ till matsalen. Våra inredningsidéer hjälper dig att skapa ett soligt hörn där hela familjen kan njuta av måltider tillsammans, barnen kan göra hantverk och du kan läsa böcker eller lösa korspussel..

Sittgrupp i köket – din nya favoritplats

sittgrupp i köket rustik svart tavla pizzaugn träbänk vit tegel

Även om ditt kök är stort, kommer det bara att gynnas av en sittgrupp. de Vardagsrumsdel i köket bör placeras direkt under fönstret så att solljuset kan användas helt. Så att mer ljus faller på bordet kan du välja transparenta gardiner. Den vita färgen rekommenderas för små kök och kan uppdateras med ljusgröna och ljusblå accenter. Rött och svart är i allmänhet mycket att föredra i rustik stil, medan gult passar bra med skandinavisk inredning.

Vardagsrumsdel i köket – ljus, bekväm och mysig

Vardagsrum i köket ljusa möbler vit grå marmor bord vägg konst

de Vardagsrumsdel i köket består av en hörnbänk – trä är materialet som ger köket ett mysigt utseende och bord. Var noga med att det finns tillräckligt med utrymme mellan bordet och bänken för fri rörlighet. Ett bra alternativ är bordet med en rund form, som visuellt öppnar hörnet. Bänken ska vara klädd med tyg / alternativt kan den också täckas med läder /. Dekoration kan komma i form av gardiner, färgglada kuddar eller intressanta stolar.

Sittgrupp i köket för hela familjen

Vardagsrumsdel i köket modern rund matbord sten tapet grå soffa

För mindre rum kan du använda Vardagsrumsdel i köket design enligt följande – kombinera en bänk med förvaringsutrymme med ett bord med förvaringsutrymme. Du kan designa en fotovägg ovanför bänken eller hänga upp dina favoritbilder. Blommor vid bordet är ett måste och kompletterar det övergripande utseendet. Du kan klara dig utan ytterligare dekoration. Du kan lägga en matta under bordet för mer komfort för de sittande. Trots solljuset behöver du en hängande lampa ovanför bordet. Vi har samlat några idéer för att uppmuntra dig. Var kreativ – arbetet kommer att löna sig!

Varma färger

Sittgrupp i kökshörnan design röd orange sittdyna lantlig stil

Vardagsrum med förvaringsutrymme

Sittgrupp-förvaringsutrymme-kök-gula-kuddar

Grön bänk i köket

grönt bänk kök

Klassiskt stil grönt kök

grön-kök-klassisk stil-sittgrupp

Vitblå färgschema i köket

blå-vit-kök-mysig-sittplats-design

Läderklädd beige bänk

läderklädda-beige-bänk-stolar-kök

Gul vadderad bänk

gult stoppat bänkkök

Litet kök med sittgrupp

litet kök sittgrupp

Vitt kök med bänk

vitt-kök-trä-bord-pinne

Mysigt lantkök

Lantligt kök-lykta-kakel-sittgrupp

vitt-sitt-område-träbord-blå-kuddar

Foto vägg-sittgrupp-kök

rustikt-kök-trä-golv-sittgrupp

orange-sittplatser-klassiskt-kök