2013 trender för matsalsbord – sätt upp en modern matsats!

design-för-matbord-matsal-grupp-möbler-svart-vit-marmor-Poggenpohl

Vi presenterar dig 10 praktiska Trender för matsalsbord  – sätta upp en matsal med smak och kreativitet! Den kanske största fördelen med det moderna matbordet är dess mycket dekorativa exteriör. Numera kommer många modeller ut på marknaden, så att rätt bord kan hittas för varje smak och för varje inredning. Om det är litet eller stort beror framför allt på det tillgängliga utrymmet och antalet gäster du förväntar dig hemma. Träbordet är den tidlösa klassikern – med ett matbord i trä är du säker på att du alltid kommer att hålla dig i trend. Glasbordet i matsalen är perfekt för klassiska interiörer, medan marmorbordet från Poggenpohl till exempel passar bra för både minimalistiska och puristiska möbler.

Glamorösa trender för matsalsbord

designer-för-matbord-matsal-grupp-möblering-rund-modern-svart-vit-mage

modern matsal-uppsatt matsal

Det nederländska företaget Odesi har ett elegant och modernt koncept ovanför matplatsen. Henne Trender för matsalsbord är mycket nära den skandinaviska stilen och är gjorda av massivt trä. Belly -modellen kombinerar olika material och har en enkel, rund form – särskilt bra för singlar eller unga par som gillar att bjuda in vänner på middag.

Trender för matsalsbord av massivt trä

trender-matbord-matsal-grupp-möbler-trä-krom-väsen-bacher

Lamesa matbord-BT-samling

de samlingen  är kända över hela världen med sina matbord och bordet med namnet Lamesa är det definitiva beviset på varför. Designad av den begåvade designern Brigitte Lichtner, är denna vackra möbel av hög kvalitet tillgänglig i olika färger och Trender för matsalsbord presenterar.

Utdragbart bord i matsalen

moderna matsalsbord dukade upp idéer

Återigen från kollektionen kommer designen med namnet Todo – ett vitt utdragbart bord som har visat sig vara extremt praktiskt för små kök och vardagsrum. Den vita färgen låter bordet stå i förgrunden och den blanka ytan är ett fint tillskott till minimalistiska, inbyggda kök.

Trender för matsalsbord av Walter Knoll

Walter Knoll matbord design

Det kända och världsberömda företaget Walter Knoll har fört ytterligare en trevlig överraskning till marknaden – en matsalinredning i klassisk stil. Det runda bordet, med sin läderklädda fot, känns som en romantisk touch från förr – där familjen alltid satt tillsammans.

Matbord för trädgården

Matplats sittplatser trädgård bord

Det österrikiska märket Viteo presenterat ett alternativ för matsatser – kombinationen av trä och stål kan vara väl lämpad för matsalen såväl som för trädgården. En praktisk och bekväm idé som låter dig njuta av sommaren. Ytterligare Trender för matsalsbord hittar du nedan.

 Inrätta en exotisk matsal

exotisk matsalsdesign

de Design för matbord  från Kenneth Cobonpue få exotism till vardagen – hans bord var konstruerat av trä och glas och har ett arkitektoniskt, dekorativt utseende. Det stora matbordet lämnar tillräckligt med utrymme för många människor, det behöver i alla fall mer ledigt utrymme.

Matbordet med en extravagant form

modernt matbord - våg

Återigen från Kenneth Cobonpue kommer denna tabell som kallas vågen. Kombinationen av trä och glas och den böjliga formen på bordsbotten ger möblerna ett extravangant utseende.

Träbord av Sienna Manutti

Matbord glasbänk träram från belgisk tillverkare

Belgisk elegans och stil kännetecknas av matborden från Sienna Manutti utsända. Om du vill skapa ett utomhuskök i din trädgård kan du planera ett matbord.

Trender för matsalsbord från Poggenpohl

Matsal Tisch-Poggenpohl tysk kvalitet

Praktiskt, bekvämt, Poggenpohl

modernt Poggenpohl -bord

praktiskt matbord Poggenpohl matgrupp

Den absoluta höjdpunkten är matsalsbordet av Poggenpohl – modernt, superpraktiskt och bekvämt, perfekt för ett stort företag. Det tyska varumärket, som är ett av de äldsta och mest kända i världen, erbjuder designen i olika färger och tillverkad av olika material.

Modernt matbord med läderstolar

bekvämt Poggenpohl -bord