LED -belysning och bambu – ett arbetshörna i köket

mobiltelefon belysning led kök hörn designer

Många av oss är aldrig utan vår mobila enhet; vi tar den med oss ​​överallt, inklusive i köket, där vi kan hämta recept. Nu finns köksarbetsstationen gjord av bambu (KWIB) för dem, den var designad för dessa människor som också vill använda sina smartphones och surfplattor i köket, medan de lagar mat eller förbereder en måltid. Den nya arbetsstationen ger alla chansen att hålla sina mobila enheter långt borta från kaos; Du kan nu få köpet av ditt KWIB gradvis finansierat av Kickstarter.

Arbetsområdet med LED -belysning och kniv & Köksredskap förvaringsutrymme

arbetsstation led belysning bambu design

KWIB är designat av Cool Invent LLC Dale Rorabaugh och är ett vänligt köksredskap för alla som vill hålla kontakten med sina apparater direkt till hands. Med hjälp av Led ljus Den kompakta arbetsstationen lyser upp din arbetsyta och använder ett kabelhanteringssystem för att hålla enheten ordnad på laddningskabeln så att du inte tappar ur sikte. Den inbyggda nattbelysningen ger mjuk men tillräckligt stark belysning i köket, även sent på kvällen, när du kan bli hungrig och känna dig som ett par utsökta smörgåsar.

Stationen för mobiltelefonen är upplyst med LED -belysning

högtalare-led-belyst-kök-station

Arbetsstationsgränssnittet kan anpassas till vilken mobil enhet som helst, det finns plats för en kokbok och din pryl på sidan, och med rampljuset kan du också läsa det finstilta. KWIB är justerbar, du kan välja mellan tre olika betraktningsvinkelpositioner på 45, 35 och 25 grader med hjälp av en lönnknapp. Och en sak till: det finns en laddningsbar Bluetooth -högtalarförstärkare som tillval för användare som vill att musiken ska flöda genom sitt kök. Designen hjälper till att förbättra akustiken. För seriösa kockar finns en lyxig version av knivhållaren, där knivhöljen och bladen är väl skyddade. Så, KWIB är en perfekt blandning av vacker design och funktion.

Naturligtvis frågar man sig själv: Med sådana värdefulla funktioner, varför är KWIB ännu inte tillgängligt i butiker?

För att göra detta till en prisvärd produkt för alla bestämde Rorabaugh Kickstarter och företaget genererar nu nödvändiga medel. Nu när du har hittat betatestaren vill du dela den med världen. ”KWIB är vårt svar på förfrågan om en amerikanskt tillverkat, handgjort bambu-arbetsstation med en hållbar station Led ljus, det söker inte beröm för enkelhet och funktionalitet, säger Rorabaugh. “Jag utformade en trevlig arbetsplats här i Kalifornien som faktiskt borde vara överkomlig för alla.”

Om Dale Rorabaugh AND COOL INVENT LLC

led-belysning-profil-bambu-yta-kök

Dale Rorabaugh är grundare och VD för Cool Invent LLC. Han har två Kickstarter -projekt som har finansierats framgångsrikt. Båda projekten levererades i tid och fortsätter enligt schemat.

Dale är en entreprenörspersonal och långtänkande innovatör med mer än 22 års erfarenhet av produktdesign. Han har designat och implementerat många medicinska, tand- och instrumentprodukter och produktförbättringar, alltid hållit ett öga på produkternas elegans, funktionalitet och värde. Dale har tilldelats flera patent och har publicerat dussintals artiklar om den ekonomiska användningen av dessa verktyg. Han har levererat dessa produkter och enheter, från prototyp till tillverkning, till minst 15 000 läkare och andra kunder runt om i världen. För mer information, besök Cool-invent.com.

Effektiv LED -belysning garanterar ett snabbt arbete i köket

bok-mobiltelefon-arbetsstation-designer-idé

Ett bekvämt område för elektronik

cool-arbets-station-designer-kök-bord

LED -belysning används mestadels på natten

profil-station-designer-led-lätträtter