9 parasta valkoista henna -mallia kuvilla

Valkoinen henna ”näyttää jännittävältä vaihtoehdolta tummemmille ihon sävyille sekä länsimaisille morsiammille, jotka eivät halua perinteistä punaista hennaa. Mutta mikä on valkoinen henna? Henna -kasvien lehti sisältää luonnollista punaista väriainetta, joka tahraa hiukset, kynnet ja ihon.

Nykyään valkoiset mehndi -taiteet ovat saaneet enemmän suosiota. Tämä on valkoinen liima, jota käytetään proteesilaitteiden kiinnittämiseen ihoon terveydellisistä syistä. Liima voidaan pipata iholle kuten hennatahna ja se tarttuu ihoon jopa viikon.

Top 9 trendikkäitä valkoisia hennamalleja kuvilla:

Alla on 9 suosituinta valkoista hennamallia, joita sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla:

1. Moderni valkoinen henna -muotoilu:

Paras valkoinen henna -malli kuvilla

Tämä on valkoinen mehndi -henna, jossa on arabialainen tyyli ja sininen yhdistelmä vain korostaaksesi muotoilua. Nämä mallit voivat soveltua joihinkin länsimaisiin juhliin, jotka eivät vaadi muita lisävarusteita. Jos seos on hyvälaatuista, se kestää jopa viikon.

2. Yksinkertaiset valkoiset hennamallit käsille:

valkoiset hennamallit 2

Helpot valkoiset mehendi -mallit antavat muodikkaan ilmeen, voidaan käyttää myös liimoja, jotka on erityisesti suunniteltu tähän hennatarkoitukseen. Jotta se olisi trendikkäämpi, strassit voidaan myös sijoittaa muotoiluun. Kun nainen on innoitettu ja hänellä on mielikuvitusta, hän voi luoda kauneutta tyhjästä.

3. Lotus White Henna Design:

valkoiset hennamallit 3

Nämä kauniit valkoiset kuviolliset mehandi -taiteet voivat olla hienoja hääkaudelle tai niille, jotka haluavat jotain erilaista kuin perinteinen mehndi -taide. Kämmenten sisäpuolelle voidaan tehdä monimutkaisia ​​kuvioita, jotka antavat erilaisen ilmeen kuin tavalliset punaiset värit.

4. takaisin käsi valkoinen henna mallit:

valkoiset hennamallit 4

Tummemmat ihon sävyt voivat mennä valkoisiin hennamalleihin, koska ne näyttävät aivan upeilta! Yllä oleva kuva on täydellinen esimerkki siitä arabialaisilla henna -aiheilla, ja tämä kaunis henna -malli on pakko kokeilla, se on hyvä länsimaisille osapuolille.

5. Diamond Shape White Henna Design:

valkoiset hennamallit 5

Tämä valkoinen mehndi -muotoilu muistuttaa enemmän timantin muotoista ranneketta, jossa on verkkotyöt ja helmiketjut, joten se näyttää korulta. Tämä voi olla hyvä juhliin ja muihin tilaisuuksiin, jotka eivät vaadi muita lisävarusteita.

6. Viileä valkoinen Henna -mallit:

valkoiset hennamallit 6

Tämä on normaali kukkakuvio, jossa on pisteitä ja ympyräkuvio, tämä malli on erityisesti käden takaosaan ja valkoinen henna on hyvä idea. Tämä tuo uusia etuja Afrikan ihmisille ja muotiteollisuudelle.

7. Creeper White Henna Design:

Tämä voidaan sekoittaa eri kuvioiden ja värien kanssa tämän henna-mallin luomiseksi. Se antaa tyylikkään ilmeen, kun sitä käytetään eriväristen kimalleiden kanssa. Tämä voidaan maalata iholle kuvioilla, jotka näyttävät hennalta, mutta valkoinen henna ei tahraa ihoa.

8. Kaunis Henna Designs White:

Tässä upeassa kukkakuviossa on lineaarinen kuvio. Se alkaa suoraan kyynärvarresta ja ulottuu etusormen kynsiin, peittäen suurimman osan matkalla olevasta ihosta. Muut sormet jätetään täysin vapaaksi kaikista kuvista korostaakseen keskikuvion. Tämä muotoilu voi olla ihanteellinen häihin ja tilaisuuksiin.

9.Kukka valkoinen Henna Design jaloille:

Valkoinen henna -taide jalkoihin muuttuu vieläkin kauniimmaksi, kun on kukkakuvioita, ja tämä kaunis mehandi -muotoilu, jossa valtava lootus kukkii keskellä, on eksoottinen ja täydellinen urheiluun juhlatilaisuuksiin. Kontrastinen kynsimaali muotoilulla antaa ihastuttavan ilmeen jalalle.

Henna on myös tahna, joka on valmistettu jauhemaisista hennanlehdistä, joita käytetään kehon värjäykseen. Alkuperäinen henna on vain punaisena; valkoinen henna ei ole alkuperäinen henna. Jos joku on kiinnostunut valkoisesta hennasta häihin tai muuhun tilaisuuteen, muista kysyä taiteilijalta, mitä tuotteita käytetään, jos joku yrittää kotona, pysy turvallisissa tekniikoissa.