Πώς να φτιάξετε σχέδια Mehndi – Το κορυφαίο 3 μας

Ο Mehndi παίζει καθοριστικό ρόλο σε αρκετές περιπτώσεις παγκοσμίως. Αλλά έχει τη δική του σημασία στον ινδικό πολιτισμό για να γιορτάσει διάφορες λειτουργίες, ιδίως τους γάμους. Πραγματοποιείται ξεχωριστή τελετή με το όνομα Mehndi Rasam όπου τα ευσεβή σχέδια του mehndi εφαρμόζονται στα χέρια, τα χέρια και τα πόδια για μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Ορισμένες νύφες φέρουν επίσης προσωρινά τατουάζ mehndi στην πλάτη, τη μέση και το λαιμό για να δώσουν στον σχεδιαστή τους μια νέα προοπτική. Ορισμένες κάστες στην Ινδία έχουν επίσης την παράδοση να κάνουν σχέδιο mehndi στα χέρια του γαμπρού.

Πώς να κάνετε τα σχέδια Mehndi Top 3 μας

Προηγουμένως, οι γυναίκες συνήθιζαν να σχεδιάζουν mehndi με τη βοήθεια ραβδιών που σχηματίζουν σχήματα όπως κύκλους, καρδιές, λουλούδια και πολλά άλλα. Αλλά με την αλλαγή τάσης, τα σχέδια έχουν επίσης κατανοήσει την πινελιά των σχεδιαστών. Σκέφτεστε πώς να φτιάξετε σχέδια mehndi για να δώσετε στα χέρια σας μια λαμπερή εμφάνιση; Πώς να εφαρμόσετε σχέδια mehandi δίνοντάς του μια παραδοσιακή αλλά δυτικοποιημένη πινελιά?

Πώς να φτιάξετε κορυφαία 3 σχέδια Mehndi -2

Πώς να φτιάξετε σχέδια Mehndi στο σπίτι:

Ας ελέγξουμε μερικά σχέδια και τεχνογνωσία για να φτιάξουμε σχέδια mehndi με τρεις βασικούς τρόπους, αλλά με κομψό τρόπο.

Πώς να φτιάξετε κορυφαία 3 σχέδια Mehndi -3

1. Ινδικά σχέδια Mehndi:

Το ινδικό mehndi έχει τη δική του ιστορία. Επίσης, γνωστό ως henna, το Indian mehndi περιλαμβάνει ευρέως όμορφα σχήματα με εκπληκτικές καμπύλες όπως λουλουδάτα σχέδια, σχέδια μάνγκο, διακοσμητικούς κύκλους, καμπύλα σχήματα μπουμπουκιών, σχήματα καρδιάς και πολλά άλλα. Τα ινδικά σχέδια Henna είναι τα πιο μικροσκοπικά που γεμίζουν τα χέρια πλήρως χωρίς να αφήνουν κενό ούτε μια γωνία.

Ινδικά σχέδια Mehndi

Lookάχνετε για μια νέα ιδέα για το πώς να φτιάξετε mehndi σε ινδικά σχέδια χρησιμοποιώντας λουλουδάτο μοτίβο! Εδώ είναι τι μπορείτε να δοκιμάσετε για ένα νέο σχέδιο mehndi σχεδιαστή με έθνικ πινελιά. Το floral mehndi σχεδιάζει ευρέως χρησιμοποιούμενα μοτίβα λουλουδιών όπως λωτός, τριαντάφυλλο, απλά λουλούδια με πέταλα καρδιάς, σχέδια από μπουμπούκια χέννας κλπ. Τα λουλουδάτα σχέδια συμβολίζουν την ευτυχία, τη χαρά και το ανθισμένο μέλλον για τις καλύτερες ευχές, ενώ ο σχεδιασμός λωτού σημαίνει ειδικά θηλυκότητα, καθαρότητα, ομορφιά, χάρη και τον αισθησιασμό. Τα χαριτωμένα σχέδια μπουμπουκιών προορίζονται για γονιμότητα και χαρά στη νέα νύφη για μια νέα αρχή.

Indian Mehndi Designs -2

Ένα άλλο σχέδιο που χρησιμοποιείται ευρέως για ένα διακοσμητικό mehndi είναι το σχέδιο παγώνι. Τα σχέδια μεταφέρονται στο ένα χέρι περιτριγυρισμένα από μικρές γοητείες για να δώσουν στο παγώνι ένα νέο ντεμπούτο. Δημιουργούνται επίσης με έναν διαιρεμένο τρόπο όπου ένα πλήρες παγώνι γίνεται με το συνδυασμό δύο χεριών. Ορισμένες νύφες φέρουν επίσης ένα ζευγάρι παγώνι και μπιζέλι, το οποίο προορίζεται να κάνει καλό στη νέα τους ζωή. Τα όμορφα σχέδια χέννας παγώνι συμβολίζουν την τέχνη, την άφιξη του καλού χρόνου και πολλά άλλα.

Εκτός από όλα αυτά, άλλα σχέδια όπως σπουργίτια, παπαγάλοι, ψάρια, πεταλούδες, σχέδια νερού είναι επίσης διάσημα για να δώσουν μια εθνοτική εμφάνιση.

2. Αραβικά σχέδια Mehndi:

Αναρωτιέστε πώς να κάνετε σχέδια mehndi κατάλληλα ακόμη και για μια μικρή περίσταση! Αναζητάτε σχέδια που θα δώσουν στο χέρι σας κομψή εμφάνιση! Τα αραβικά σχέδια mehndi είναι τα καλύτερα για αυτό. Αυτά τα είδη σχεδίων είναι κατάλληλα για κάθε είδους περίσταση ή ακόμα και για να κάνετε ένα προσωρινό τατουάζ στο σώμα. Το αραβικό mehndi είναι ένας συνδυασμός αρκετών μικρών σχεδίων που μεταφέρονται κυρίως στο κέντρο των χεριών. Τα αραβικά σχέδια δίνουν συνήθως στα χέρια σας μια δοξαστική εμφάνιση. Αλλά δεν καλύπτει πλήρως το χέρι και ως εκ τούτου, δεν είναι ένα ιδανικό νυφικό σχέδιο mehndi.

Αραβικά σχέδια Mehndi

Τα σχέδια στα αραβικά mehndi είναι γενικά κατασκευασμένα από λουλουδάτες ιδέες που συνδέονται με αμπέλια για να δώσουν μια αυξανόμενη εμφάνιση από τον καρπό μέχρι την άκρη του δακτύλου. Τα σχέδια είναι επίσης ευνοϊκά για να κάνετε σχέδια από βραχιόλια, βραχιόλια, δαχτυλίδια και πολλά άλλα. Είναι μικρά και πλατιά με παχιά περιθώρια που σας δίνουν σκούρα χρώματα. Μερικοί του δίνουν επίσης μια πινελιά σχεδιαστή εφαρμόζοντάς το με διπλούς κώνους mehndi, μαύρο και κανονικό. Το περίγραμμα των σχημάτων γίνεται με μαύρο mehndi ενώ το γέμισμα μικροσκοπικών γοητευτικών, κουκκίδων, μπουμπουκιών κ.λπ. γίνεται με κανονικό mehndi. Αυτό δίνει μια μοναδική αλλά συναρπαστική πινελιά στο αραβικό mehndi.

Αραβικά Σχέδια Mehndi -2

Τα αραβικά σχέδια mehndi συμβολίζουν ευρέως την υπέρτατη πραγματικότητα, το θηλυκό, τη χάρη, την ομορφιά, την επιτυχία, τη ζωντάνια και πολλά άλλα που είναι πρωταρχικά για κάθε περίσταση. Δίνει μια χαριτωμένη εμφάνιση όχι μόνο σε saree και φορέματα, αλλά και σε δυτικά ρούχα.

3. Ινδοδυτικά σχέδια Mehndi:

Ingάχνετε πώς κάνει το mehndi design που είναι ένα μείγμα αρχαίων και τελευταίων σχεδίων! Θέλετε να δώσετε μια αποκλειστική έλευση στα χέρια σας για ειδικές περιστάσεις όπως γάμοι, karva chauth, θρησκευτικές λειτουργίες, baby shower και πολλά άλλα! Εδώ είναι ένα αρκετά μοντέρνο σχέδιο που χρησιμοποιείται ευρέως για οποιονδήποτε σκοπό.

Ινδοδυτικά σχέδια Mehndi

Τα ινδο-δυτικά σχέδια mehndi ταιριάζουν απόλυτα με τη σκανδαλώδη γενιά που ψάχνει κάτι νέο κάθε φορά. Τα σχήματα αυτού του είδους των σχεδίων mehndi είναι εμπνευσμένα από τα αραβικά σχέδια mehndi ενώ τα σχέδια πλήρωσης, οι γοητείες και τα σχήματα είναι εμπνευσμένα από τα παραδοσιακά σχέδια mehndi. Φέρει επίσης παρόμοια σχέδια λουλουδιών, καρδιάς, παγωνιού, κλημάτων κ.λπ. αλλά με διαφορετικό τρόπο. Είναι γενικά τυπωμένα στα χέρια για να διακοσμήσουν τις καμπύλες μερίδες όπως οι παλάμες, οι πλευρές του καρπού, τα δάχτυλα κ.λπ. Κοσμούν επίσης τα πόδια στους αστραγάλους, τα πόδια και τα δάχτυλα των ποδιών.

Western Mehndi Designs

Το Ινδο-δυτικό mehndi σας δίνει επίσης μια ματιά σε μοντέρνα σχέδια mehndi, αραβικά σχέδια mehndi και ινδικά σχέδια mehndi. Είναι επίσης ένα εξέχον σχέδιο mehndi που επιλέχθηκε από τις νύφες αυτές τις μέρες για τους γάμους τους. Τα συμμετρικά σχέδια αφήνουν επίσης κενά στα χέρια τα οποία είναι επίσης γεμάτα λαμπερά χρώματα. Μπορεί να μεταφερθεί τόσο σε μικρά μοντέλα όσο και σε τεράστια μοντέλα σύμφωνα με την επιλογή του εφαρμοστή.

Έτσι, τώρα θα λάβετε μια απάντηση σε όλα τα ερωτήματά σας σχετικά με τον τρόπο κατασκευής σχεδίων mehandi για κάθε είδους ευκαιρία, σωστά! Εκτός από όλα τα παραπάνω σχέδια mehndi, μπορείτε επίσης να επιλέξετε από μαροκινά σχέδια mehndi, σχέδια Glitter mehndi, σχέδια Mughlai mehndi, Νυφικά σχέδια mehndi, πολύχρωμα σχέδια κλπ. Σύμφωνα με την επιλογή και την ευκαιρία σας. Όλα σχεδόν φέρουν τα ίδια σχήματα και σχέδια, αλλά όλα έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά και αποκλίσεις. Ένα ευρέως διαδεδομένο σχέδιο mehndi είναι αυτό που κατασκευάζεται με alto, το οποίο είναι ένας τύπος χέννας που χρησιμοποιείται ευρέως στη Βεγγάλη για να διακοσμήσει τα νυφικά χέρια και πόδια. Είναι ένα συμπλήρωμα για όσους υποφέρουν από αλλεργίες μέσω χέννας ή mehndi.