9 parasta kotitekoista meikinpoistoainetta

Naiset rakastavat meikkiä, mutta niiden poistaminen on suuri tehtävä. Huulipunamme, kohlimme ja eyelinerimme ovat nykyään vedenpitäviä ja sitäkin vaikeampia poistaa. Meikin jättäminen yön yli voi johtaa ihon rikkoutumiseen, akneen ja tummiin silmänalusiin. Siksi on ehdottoman välttämätöntä poistaa meikki ennen nukkumaanmenoa joka ilta.

Kaupallisia meikinpoistoaineita on saatavilla markkinoilla, mutta jos etsit luonnollisia kotitekoisia poistoaineita, voit tehdä ne itse. Ne ovat yksinkertaisia ​​ja todella nopeita. Tässä on 9 helppoa kotitekoista meikinpoistoaine reseptiä, jotka ovat myös luonnollisia ja turvallisia.

Parhaat kotitekoiset meikinpoistoaineet kaikille ihotyypeille:

1. Jojobaöljy:

Kotitekoinen meikinpoistoaine 1

Tämä edullinen ja helppo resepti tekee ihmeitä meikin poistamiseksi. Sekoita vain ruokalusikallinen jojobaöljyä ja E -vitamiiniöljyä. Pyyhi puuvillapallo seokseen ja hiero sitä kasvoillesi poistaaksesi kaikki meikin piirteet. Pese kasvosi puhdistusaineella ja haalealla vedellä.

2. Kookosöljy meikin poistamiseen:

Kotitekoinen meikinpoistoaine 2

Sekoita kulhossa ½ kupillista lämmintä vettä, yksi rkl kookosöljyä ja ½ rkl vauvanpesua. Sekoita seosta varovasti. Ota lautasliina ja kaada seos tarpeen mukaan sen päälle. Poista meikki kasvoiltasi kostealla lautasliinalla. Se on erityisen tehokas vedenpitävän ripsivärin poistamiseen.

3. Avokado-luonnollinen meikinpoistoaine:

Kotitekoinen meikinpoistoaine 3

Viipaloi avokado ja käytä sitä suoraan kasvoillesi meikin poistamiseksi. Se toimii kuin taika. Varmista vain, että herkullinen hedelmä ei häiritse sinua ja syö se sen sijaan. Se on yksi parhaista ja tehokkaista kotitekoisista meikinpoistoaineista.

4. Kastiliasaippua ja jojobaöljy:

Kotitekoinen meikinpoistoaine 4

Tämä on helppo ja nopea resepti. Voit jopa säilyttää sen astiassa tai purkissa tulevaa käyttöä varten. Sekoita vain kastiliasaippua, vesi ja jojobaöljy. Poistaaksesi meikin kasvoiltasi, pyyhi puuvillapalloa ja levitä se tarvittaville alueille.

5. Aloe Vera ja oliiviöljy meikin poistamiseen:

Kotitekoinen meikinpoistoaine 5

Kun olet tehnyt poistoaineen, säilytä sitä säilytysastiassa tai purkissa, jotta voit käyttää sitä tulevaisuudessa. Kaada ½ kuppi oliiviöljyä ja toinen ½ kuppi aloe vera -mehua kulhoon. Siirrä se pulloon ja ravista voimakkaasti. Koska se on öljyä ja mehua, se ei sekoitu helposti. Ravista siis hyvin. Pyyhi puuvillapallo tai -tyyny kotitekoiseen meikinpoistoaineeseesi aina, kun haluat poistaa meikin.

6. Vauvan öljyn ja shampoon meikinpoistoaine:

Kotitekoinen meikinpoistoaine 6

Tätä reseptiä varten sinun tarvitsee vain sekoittaa vauvan shampoo vauvaöljyyn ja veteen. Voila, kotitekoinen meikinpoistoaine on valmis. Puhdista vanulappu poistoaineeseen ja hiero sitä tarvittaviin kasvojen osiin meikin poistamiseksi.

7. Maito- ja manteliöljy-kotitekoinen meikinpoistoaine:

Kotitekoinen meikinpoistoaine 7

Maidon käyttäminen meikin poistamiseen on todella yksinkertaista ja tehokasta. Lisää ruokalusikallinen manteliöljyä kulhoon täysmaitoa. Hiero seos koko kasvoillesi puuvillapallolla tai pesulappulla. Ei vain meikkejäsi, vaan myös virkistävä olo.

8. Kurkku:

Kotitekoinen meikinpoistoaine 8

Viipaloi kurkku ja tee siitä tasainen tahna sekoittamalla se tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa. Jos meikkisi on täysin vedenpitävä, lisää tahnaan ruokalusikallinen maitoa tai oliiviöljyä ja hiero seosta kasvoillesi. Meikkisi poistetaan ja saat rauhoittavan ihon.

9. Jogurtti-meikinpoistoaine:

Kotitekoinen meikinpoistoaine 9

Ota 2½ ruokalusikallista jogurttia kulhoon ja lisää tl oliiviöljyä siihen. Sekoita hyvin ja hiero seos sormillasi kasvoillesi poistaaksesi kaikki meikin piirteet. Se on paras kotitekoinen meikinpoistoaine rasvaiselle iholle.