Kuinka käyttää meikkiä peittääksesi tummat ympyrät silmien alla?

Haluatko osallistua tärkeään tehtävään elämässäsi, mutta olet huolissasi tummista piireistä! Tummat ympyrät heikentävät kasvojen kauneutta, koska silmät ovat pääosa kasvosi näkymistä. Epäilemättä on olemassa useita tapoja päästä eroon siitä, mutta kun etsit joitain välittömiä muutoksia, meikki olisi paras tapa valmistautua tasaisella sävyllä.

Paras meikki piilottaa tummat ympyrät:

Tässä on joitain parhaita tapoja käyttää meikkiä piilottaa tummat ympyrät,

1. Valitse kevyt peitevoide:

Valitse Light Concealer

Peitevoiteet ovat osoittautuneet parhaaksi tapaksi piilottaa tummat ympyrät. Vaalean peitevoiteen valitseminen olisi paras meikki tummien ympyröiden peittämiseksi. Peitevoide ei peittäisi tummia ympyröitä kokonaan, mutta antaisi silti luonnollisen tasapainon iholle. Kevyet ja paksut peitevoiteet, kun niitä käytetään pisteviivaisena, antavat silmien alle täydellisen ihon sävyn tasapainoisen ilmeen saavuttamiseksi.

2. Käytä luomiväriä silmänympärysiholle:

Käytä luomiväriä silmien alle

Kyllä, luomiväri silmien alle olisi myös hyvä tapa piilottaa tummat ympyrät. Kevyt luomiväri, jossa vaaleat värit, kuten vaaleanpunainen, oranssi, vaaleanruskea jne., Peitetään peitevoidella, olisi paras tapa piilottaa tummat ympyrät. Sinun tarvitsee vain levittää paksu kerros luomiväriä silmien alle ja peittää se meikkivoiteen tai peitevoiteen avulla, joka muodostaa sille vaalean kerroksen, joka antaa sinulle sävyn, joka vastaa ihosi sävyä.

3. Käytä glitteriä:

Käytä glitteriä

Glitter on myös ollut paras meikki tummille silmänalusille. Glitterin levittäminen silmien alle auttaisi peittämään tummat ympyrät kokonaan. Hanki vaaleita hopeakimalleita etsimääsi täydelliseen otteluun. Jos osallistut raskaaseen tapahtumaan, voit myös mennä tummien kimallusten kanssa, jotka peittäisivät kokonaan tummat ympyrät, kun taas vaaleat-tummat ympyrät, jotkut vaaleat kimallukset olisivat paras valinta.

4. Käytä jotain säätiötä:

Käytä jotain säätiötä

Hieman säätiötä auttaisi myös pimeiden ympyröiden käsittelyssä. Vaalean meikkikerroksen käyttäminen yhdistämällä se värinkorjaimeen tai jauheisiin auttaisi sinua ilmeisesti vaalentamaan tummia ympyröitä. Meikkivoiteen käyttäminen antaisi sinulle persikanvärisen sävyn tummien sävyjen asettamiseksi silmien alle tasoitetulla sävyllä.

5. Käytä Shimmer Beige ja High Light poskipäät:

Käytä Shimmer Beige ja High Light poskipäät

Shimmer beige ja poskipäät korostaminen on ollut hyvä osa meikkiä tummien ympyröiden peittämiseksi. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää hohtavaa beigeä silmäsi kanava -alueille. Tämä kirkastaa suoraan silmien alla olevaa osaa. Myös poskiluiden korostaminen sopivilla varjoilla auttaisi saamaan silmänaluset kirkkaammiksi. Vaalean pohjan levittäminen silmien alle ja tumman värin käyttäminen poskiluiden päällä alhaalta ylöspäin auttaisi antamaan sinulle hienon sävyn.

6. Peitä tummat ympyrät punaisella huulipunalla:

Peitä tummat ympyrät punaisella huulipunalla

Punainen huulipuna on ollut tasapainoinen meikki temppu piilottaa tummat ympyrät. Sinun tarvitsee vain levittää premium -määrä huulipunaa tasaisesti silmien alle. Levitä sen päälle hieman peitevoidetta tai meikkivoidetta, jotta silmien alle tulee tasainen ihonväri ilman tummia ympyröitä. Sitä on parasta käyttää vieraillessaan samankaltaisten toimintojen avioliitoissa. Se neutraloi ja peittää myös silmien alla sinertävän sävyn.

Meikki tummien ympyröiden peittämiseksi on saatavana useissa sävyissä, joista voit valita ihon sävyn ja tummien ympyröiden värin mukaan. Ihmiset etsivät pohjimmiltaan valkoista ja mustaa meikkivoidetta ja silmänympärystä ulkonäön parantamiseksi ja tummien ympyröiden piilottamiseksi.