30 eri mallia mustille mekko -malleille naisille

Kaikista saatavilla olevista erilaisista mekkoista muoti on aina ollut osittaista pienelle mustalle mekolle. Tämä on vaate, jota eniten tarvitaan vaatekaapissa. Musta mekko voi olla lyhyt tai pitkä ja sen lisävarusteet voidaan pitää yksinkertaisina tai rohkeina. Upeat kangaslajit, jotka tekevät mustasta mekosta, ovat valtavia ja jokainen luo ainutlaatuisen mustan mekon, jota voidaan käyttää tilanteisiin.

Uusimmat ja kauniit mustat mekot naisille muodissa:

Tässä on 30 suosituinta tyttöjen päivittäistä pukeutumista.

1. Kampasimpukka -mekko:

Kaula -aukkoinen mekko

Tässä on upea musta mekko, jossa on kammiokaulus. Lyhyt musta mekko on levenevä vyötäröllä ja siinä on 3/4 hihat. Voit pukea tämän mekon helposti mihin tahansa tilaisuuteen, erityisesti romanttiseen pakoon ja juhliin. Tämä mekko on tyylikäs ilman monia lisävarusteita.

2. Leikkaa mekko:

Leikkaa mekko

Tämä seksikäs numero on pieni musta mekko, jossa on leikkauskuvio. Hihnallinen mekko on leikattu takaa ja antaa sinulle seksikkään tunnelman. Tämä on hahmoa haittava mekko, joka sopii täydellisesti juhliin tai illanviettoon. Treffit-yömekko on upea ja pakollinen vaatekaapissasi.

3. musta pitsi mekko:

Musta pitsimekko

Musta pitsimekko on myös jotain, mitä sinun pitäisi olla kokoelmassasi. Upea pitsi muuttuu polvipituiseksi mekkoksi, jossa on korkea kaula. Mekon lyhyet hihat ja reunat ovat röyhelöisiä. Mekossa on seksikäs tunnelma, ja voit käyttää sitä kaikissa muodollisissa tai rentoissa tilaisuuksissa.

4. Bodycon -mekko:

Bodycon -mekko

Bodycon -mekko on valmistettu Lycrasta niin, että se halaa kehoa tasaisesti. Tämä hahmo halaa mustaa juhlamekkoa on saumaton ja imarteleva. Mekon ohuet hihnat ovat herkullisia ja näyttävät seksikkäiltä. Tämä on täydellinen mekko mihin tahansa juhlaan, johon osallistuisit erityisesti tanssijuhliin.

5. Pitsi kaula mekko:

Pitsi kaula -mekko

Tässä on tuppimekko, jossa on pitsi -pääntie. Haarukka on valmistettu pitsistä ja sitä pidetään korkeana. Mekko on tuppimekko ja tämä muuttaa sen seksikkääksi mustaksi mekkoksi, joka sopii loistavasti treffeille. Musta mekko on mitä haluat kokoelmassasi tähän erityistilaisuuteen. Pitsin ansiosta se lisää mekon viehätystä.

6. Deep U Neck -mekko:

Syvä U -kaula -mekko

Käännä päätäsi tällä upealla ja seksikkäällä U -kaulan mustalla bodycon -mekolla. Mekossa on syvä U -kaula, joka antaa sinulle kaiken seksikkyyden. Lyhyt mekko voidaan käyttää juhliin ja diskoihin. Tässä mekossa on keskipitkät hihnat ja materiaali auttaa pitämään sen sileänä kehossa. Se loistaa upeasti kaikissa käyrissäsi.

7. V -pääntie mekko:

V -aukkoinen mekko

Tässä on musta cocktail -mekko, jota voit nauttia yllään. Mekossa on V -pääntie, joka on syvä ja saavuttaa vyötärön. Mekossa on leveät laatikkolaskut, mikä tekee siitä melko herkullisen. Mekon pituus on lyhyt ja voit nauttia sashayingista siinä.

8. Bardot -mekko:

Bardot -mekko

Katso tämä musta naisten mekko, jossa on Bardot -muotoilukaula. Bardot, jossa on pääntie ja paljaat olkapäät, on erittäin trendikäs vaate. Tämä musta mekko, jossa on pääntie, on kuuluisa ja monet julkkikset voidaan nähdä yllään siitä.

9. Luistelija -mekko:

Luistelija mekko

Tässä on ihana lyhyt musta mekko, joka on luistelijapuku. Mesh -tyylinen mekko on hieman kurkistettu vyötärölle ja tämä tekee siitä varsin mielenkiintoisen. Luistelijamekko levenee vyötäröllä. Tässä mekossa on olkapääsuunnittelu ja pitkät hihat. Tee tästä pukeutumisesi erityistapahtumaan tai houkuttelemaan rakkaasi.

10. Laskostettu mekko:

Laskostettu mekko

Laskokset ovat hyvä tapa rakentaa materiaalia. Tämä upea musta mekko hihoilla on mitä tarvitset kokoelmassasi. Mekko on laskostettu vaakasuunnassa ja pitsiä on lisätty pääntieen ja hameen alaosaan. Tämä on upea tuppumekko, joka on silmiinpistävä rakenteeltaan.

11. Rypytysmekko:

Rypytysmekko

Tässä on röyhelömekko, joka saa sinut pyörtymään. Musta pitkähihainen mekko on täydellinen, kun sen röyhelö on edessä. Se on istuva mekko, jossa on solmittava vyötärö. Tämä on häikäisevä mekko juhliin, romanttisiin illallisiin jne.. Valitse tämä mekko yksinkertaisuuden ja eleganssin vuoksi. Tunnet itsesi varmasti mahtavaksi ja olet suosikkipukusi koskaan.

12. Olkaimeton mekko:

Hihnallinen selkäpuku

Valitse tämä viileä ja seksikäs musta selkätön mekko, jossa on hihnat. Vyötäröllinen mekko on hyvä valinta seksikkäille tytöille ja antaa heille mahdollisuuden hehkuttaa upeaa ulkonäköään. Musta mekko antaa käyttäjälle selkeän ilmeen, ja tämä sopii erinomaisesti juhliin ja intiimeihin illallisiin.

13. Musta juhlamekko:

Musta muodollinen mekko

Tämä musta juhlamekko on täydellinen kutsu seremoniaan. Tämä muodollinen mekko on matala leikkaus ilman hartioita. Rakkaan pääntie on täydellinen antamaan sinulle seksikkään ilmeen. Pitkä mekko on täydellisesti leikattu vaate, joka sopii parhaisiin hahmoihin.

14. Sivuhalkiomekko:

Sivuhalkio mekko

Tässä yksinkertainen musta mekko on päivitetty näyttämään poikkeukselliselta yksinkertaisen muotisuunnittelun avulla. Pitkän mekon sivuhalkio muuttaa nopeasti esitystulpan. Tämä pitkä mekko, jossa on matala pääntie, on mitä useimmat muotitietoiset naiset haluaisivat käyttää.

15. Yksi olkapuku:

Yksiolkaiminen mekko

Kokeile tätä yksinkertaista mustaa mekkoa, jossa on silmiinpistävä muotoilu. Yhden olkapään mekko voi olla loistava cocktailjuhlamekko. Edessä olevan aukon muotoilu on myös erittäin houkutteleva. Tämä polvipituinen mekko on täydellinen esimerkki tyylikkäästä vaatteesta, joka on häikäisevä.

16. Black Wrap -mekko:

Musta kääremekko

Naisten musta mekko on hyvä valinta jopa plus -kokoisille naisille. Tätä mustaa kääremekkoa voidaan käyttää mihin tahansa muodolliseen tilaisuuteen tai jopa rentoon. Se on loistava juhliin ja illallisiin. Pieni musta mekko sopii erinomaisesti myös plus -kokoisille naisille. Käärintämekko on ihana ja vyötäröllä oleva solmio tekee siitä todella erikoisen.

17. Polka Dot -mekko:

Polka Dot -mekko

Viileä ja raikas pilkullinen mekko on hyvä idea kesäksi. Tämä rento musta mekko on täydellinen retkille ja rannoille. Tämä musta valkoinen mekko on valmistettu ohuesta materiaalista, kuten sifonista jne., Jotka auttavat ylläpitämään soihdutusta. Mekon neliömäinen kaula antaa myös hyvän vetovoiman.

18. Taskumekko:

Tasku mekko

Suloinen tavallinen musta mekko on toinen hieno vaatekaappi. Tämä taskumekko on rakenteeltaan ja ommeltu hyvin. Mekon suora leikkaus on täydellinen, ja taskut edessä ovat sekä käytännöllisiä että tyylikkäitä. Mekon lyhyet hihat lisäävät tämän yksinkertaisen mekon viehätystä.

19. kastettu röyhelö mekko:

Kastettu röyhelömekko

Mustaan ​​pukeutuneena näytät aina jumalattarelta. Tämä upea musta mekko, jossa on pitsi -pääntie ja röyhelöinen hame, on vain esitystulppa. Mekon upotettu röyhelöhelma tekee siitä melko hienon. Voit vaeltaa juhlien ympärillä helposti ja näyttää upealta myös siinä.

20. Selkäpuku:

Selkätön mekko

Tämä hämmästyttävä mekko on mitä tarvitset romanttiseen illallispäivämäärään kaunokkeesi kanssa. Selkätön mekko on minimekko ja siinä on tiukka hame, joka hahmottaa hahmoa. Mekko on hienostunut eikä saa sinua näyttämään halvalta. Mekon pitkät hihat ovat myös suuri etu.

21. Veneen kaulan mekko:

Veneen kaulan mekko

Tämä vintage -tyylinen mekko on ihana pala, josta puhutaan ystävillesi. Veneen kaulan mekko antaa sinulle armon ja eleganssin, joka erottaa sinut toisistaan. Tanssiaismekko on täydellinen juhliin ja kaikkiin erityistilaisuuksiin. Valitse tämä klassiseksi mekkoksi, jota voit käyttää muodollisissa tai puolivirallisissa tilaisuuksissa.

22. Huiluhihainen mekko:

Huiluhihainen mekko

Yksi muotimaailman uusimmista trendeistä on huiluhiha. Tämä ihana musta mekko on korostettu valkoisilla yksityiskohdilla hihoissa. Huilun holkkikerrokset on vuorattu valkoisella putkella, jotta se saa ominaisen kierteen. Valitse tämä mekko juhlaan. Voit helposti käyttää tätä mekkoa yksinkertaisilla pitkillä ketjuilla ja pienillä korvakoruilla.

23. Paljetin mekko:

Paljetti mekko

Musta paljettimekko on paras juhlamekko. Tämä kiiltävä ja hohtava mekko saa valon helposti kiinni lukuisten paljettejen ansiosta. Musta mekko sopii täydellisesti yöksi ja juhlan strobovalot saavat sinut loistamaan kirkkaasti. Se sopii erinomaisesti tanssimiseen yön yli.

24. A-linjainen mekko:

A-linjainen mekko

Mukava musta A-linjainen mekko on myös hyvä valinta useimmille naisille. Tässä erityisessä A-linjaisessa mekossa on upea sivutyyny, joka tekee siitä erottuvan. Musta mekko on täydellinen juhlamekko, jossa on tiukka vyötärönauha ja lyhyt pituus. Tämä hihaton mekko on hyvä valinta yöjuhliin tai rentoon tilaisuuteen.

25. Prom -iltapuku:

Prom yömekko

Oletko menossa prom -treffeille? Sitten tämä upea musta juhlamekko on mitä tarvitset. Tässä upean mekon epäsymmetrinen korkea matala helma on aivan upea. Pitsistä valmistettu helmimekko on tainnutus, jonka vyötäröllä on ohut vyö. Mekon pitkät hihat antavat sille muodollisen ilmeen ja olet parhaiten näyttävä tyttö ympäri kaupunkia.

26. Merenneito -mekko:

Merenneito mekko

Ihana musta mekko, jossa on merenneitotyyli, on myös hyvä valinta juhlaillalle tai muulle juhlalle. Tämä musta merenneito -mekko on valmistettu satiinimateriaalista, joka antaa sille täyteläisen ilmeen. Olkapäällinen mekko on hyvä muotoilu, joka saa sinut näyttämään diivalta.

27. Höyhen mekko:

Höyhen mekko

Tässä on bodycon -mekko, jossa on sulkahame ja joka näyttää aivan upealta. Mekon keskellä on vyö. Hameen höyhenet ovat kolmikerroksisia ja antavat hyvän rypytyksen. Voit valita, että päällinen on valmistettu myös pelkästä materiaalista. Tämä on upea mekko, joka sopii erinomaisesti juhliin ja diskoihin.

28. Painettu musta mekko:

Painettu musta mekko

Yksinkertainen painettu mekko on kaikki mitä tarvitset jonkun houkuttelemiseen. Tämä pieni painettu musta mekko on söpö lisä vaatekaappiin. Mekko on istuva ja levenevä mekko, joka on vyötäröllä joustavaa. Hihat on myös varustettu joustavalla boheemi -kosketuksella. Kaula on taas sidottu puomilla.

29. Tupsurannan mekko:

Tupsu rantapuku

Tämä on ihana rantamekko, joka sinun pitäisi olla kokoelmassasi. Tämä rantamekko on lyhyt musta mekko, jossa on pitsi -pääntie. Mekon hihat ja alaosa on vuorattu virkattuilla tupsuilla. Nämä mustat virkatut tupsut saavat mekon näyttämään todella söpöltä ja tyylikkäältä. Käytä tätä haalarina tai aivan kuten rannalla. Tämä voi olla myös hyvä valinta juhlille rannalla.

30. Musta Velvet -mekko:

Musta samettimekko

Musta samettimekko on myös loistava juhlavaihtoehto, koska se on rikas ja kuninkaallinen ulkonäöltään. Samettimekko on yhdistetty paljetteihin, ja tämä antaa juhlapuvulle häikäisevän ilmeen. Tämä pitkä riimukaula -malli on loistava juhlamekko tai muodollinen juhlamekko, joka tekee varmasti vaikutuksen kaikkiin.

Mustat mekot voivat olla yksinkertaisia ​​tai hienostuneita. Ne voivat olla lumoavia tai käytännöllisiä. Joka tapauksessa musta mekko on aina osa naisten vaatekaappia. Mustat mekot, joissa on glitteriä, paljetteja, helmiä, pitsiä jne., Sopivat erinomaisesti juhliin ja juhliin. Muita yksinkertaisia ​​mekkoja voidaan käyttää rentoihin retkiin.