50 uutta ja kaunista mekkoa tytöille Intiassa 2021

Tee tästä juhlakaudesta mielenkiintoinen ja seikkailunhaluinen hankkimalla yksi näistä mieleenpainuvista kokoelmista pienelle tyttärellesi. Hän haluaisi näyttää kauniilta äitinsä tavoin. Housuista, minihameista, länsipuvuista, tunikoista ja Anarkalityypistä, indo-länsimaiset vaatteet, sarees ja churidars, ovat kaikki matkalla tekemään hänestä todellisen kauneuden. Hihatyyppi valitaan myös toiveidemme mukaan, ja voimme muuttaa niitä tarpeen mukaan. Joten älä epäröi lisätä pienen tytön vaatekaappia näillä kauniilla mekkoilla.

50 viimeisintä trendiä tytöille:

Mukavuutesi vuoksi tässä on joitain Top 50 -mallisia tyttöjen mekkoja, jotka on tarkoitettu hänelle.

1. Tähtipainettu tyttöjen mekko:

Tähtipainettu tyttöjen mekko

Tämä on todellakin täydellinen kokoelma tyttöjen mekkojen keskuudessa. Se on tummansinisellä sävyllä ja hihaton. Hameessa on tähtikuvioita ja se on polven pituinen. Sen vyössä on myös vaalean ruusun kukka -applikaatio.

2. Lehenga Choli -mekko tytöille:

Lehenga Choli -mekko tytöille

Voit katsoa tämän upean valikoiman tyttöjen lehenga choli -mekkoja. Topissa, jossa on sisähihat, on kaunis zari-kirjontakuvio ja hame on täysin lattiaan ulottuva. Sinulla on epätasaiset päälliset ja hihoissa on myös leveät brodeeratut mallit.

3. Suljettu kaula -kuvio tyttöjen mekko:

Suljettu kaula -kuvioinen tyttöjen mekko

Tämä on aivan uusi suunnittelija pitkä mekko, jonka toinen puoli kukkakirjontaa päällä näyttää upealta täällä. Se on tummanpunainen satiinimateriaali yläosille, ja hameessa käytetään puhdasta silkkiä. Suljetun kaulan kuvio kauniilla kirjonta -aplikoinnilla saa sen näyttämään viehättävältä.

4. Hihaton muodollinen tyttöjen mekko:

Hihaton muodollinen tyttöjen mekko

Ne ovat söpöjä mekkoja tytöille, joilla on yksinkertaiset leikkaukset ja uusi värisävy. Tämä on komean tytön suunnittelijapuku, joka on kermanvärinen ja hihaton. Siihen on upotettu runsaasti chakkeja, joten se näyttää erittäin kuohuviiniltä. Ja tämäntyyppinen puku on tarkoitettu kaikkiin erityistilaisuuksiin.

5. Perinteinen puku tytöille:

Perinteinen puku tytöille

Tämä on teini -ikäisten tyttöjen uusin juhlapuku, joka on kirkkaan vaaleanpunainen. Yläpusero on kermanvärinen ja se on tavallinen polyesterisilkkimateriaalilla. Tässä teini -ikäisten tyttöjen mekossa on lehenga, kauniisti kirjailtu Zari -langassa, sen korostusversio.

6. Sea Green Long Frock tytöille:

Sea Green Long Frock tytöille

Tämä on pitkä lattiaan ulottuva mekko, joka on kauniissa merenvihreässä sävyssä. Se on kaunis hihaton mekko tytöille, eikä siinä ole erityisiä hienoja applikaatioita. Siinä on suljettu kaulakuvio ja kontrastivärireunukset ovat huomattavia. Siinä on myös vastaava huivi.

7. Netted Royal Blue tyttöjen mekko:

Netattu Royal Blue -mekko

Tämä uusi mekko on tarkoitettu tytöille, joilla on kaulusmalliset kaulakuviot, joissa on poikkeuksellinen kirjonta. Kaulan malli on riimu ja siinä on monivärinen tavallinen sifonkihame. Mekko on lattian pituinen ja tietysti hihaton.

8. Täysi hihat Punainen tyttöjen mekko:

Täyshihainen punainen tyttöjen mekko

Tämä upea kokoelmasarja on nimeltään chudidar setti ja se on täydellinen asu kaikkiin häihin ja muihin erityistilaisuuksiin. Se on muodikas mekko tytöille, kirkkaan punaisessa sävyssä ja sifonkimateriaalissa. Alaosa on valmistettu raakasta silkkikangasta ja siinä on vastaava dupatta.

9. Lyhyt Frock -tyttöjen mekko:

Lyhyt Frock -tyttöjen mekko

Tämä on uskomaton kokoelma mekkoja söpöille pienille tytöille. Siinä on tummansiniset varjostetut topit, joissa on kukkapainetut matalat levenevät hameet. Koko asu on satiinikangasta. Sen upea osa on sen valtava jousi vyötäröllä.

10. Designer -puku tytöille:

Suunnittelijapuku tytöille

Nyt on aika tarkastella tätä upeaa kokoelmaa lattiaan ulottuvia tummansinisiä varjostettuja mekkoja tytöille. Tämä tyylikäs valikoima on hihatonta tyyppiä, ja yläosa on täysin brodeerattu silkkilangalla. Koko mekko on kuin prinsessa -mekko tytöille, joka on valmistettu crape -silkistä ja jossa on satiininen sisäpuoli.

11. Yksinkertainen tyttöjen mekko:

Yksinkertainen muotoilu tyttöjen mekko

Se on yksinkertainen leikkaus, lyhyt pituus punainen mekko, joka antaa muodikkaan ja trendikkään ilmeen. Siinä ei ole hienoja koristeita ja se on hihaton. Se on kohokuvioitu itse, ja tämä kaunis mekko tytöille ulottuu vain polvien yläpuolelle.

12. Minihameen pituus tyttöjen mekko:

Minihame pituus tyttöjen mekko

Lisää lapsesi kauneus saamalla hänelle upea valinta, kuten tässä on esitetty. Siinä on musta kukkakuvioinen toppi, jossa on puolihihat. Hame on minityyppinen ja kirkkaan vaaleanpunainen sävy, jossa on tavallinen muotoilu. Tämä sopii vapaa -ajan asuun. Nämä tyttöjen mekot on tarkoitettu erityistilaisuuksiin.

13. Kukkakuvioinen tyttöjen mekko:

Kukkakuvioinen tyttöjen mekko

Se on normaali pituus valkoinen mekko tytöille 8-12-vuotiaille. Mekossa on tummansiniset kukkakuviot. Se on hihaton ja siinä on normaali pyöreä kaula. Vyötäröllä on myös tummansininen satiinivyö.

14. Star Dot Sifonki tyttöjen mekko:

Star Dot Sifonki tyttöjen mekko

Se on kaunis laventelin värinen mekko, jossa on täydet hihat. Se on valmistettu sekä satiinista että verkkomateriaaleista. Sisäosana käytetään satiinikangasta ja ulkokerroksena verkkomateriaalia, jossa on sydänjäljet. Tässä nuorten tyttöjen mekossa on normaali pyöreä pääntie.

15. Söpö juhlapuvut tytöille:

Söpö juhlapuvut tytöille

Etsimäsi söpö vauvan vaaleanpunainen mekko päättyy tähän. Se on hihnallinen yläosa, jossa on muutamia helmiä. Poikkeuksellisen ulkonäön saavuttamiseksi vyötäröllä on sama verkkomateriaalikukka.

16. Red Bow Applique -tyttöjen mekko:

Punainen rusetti applikoitu tyttöjen mekko

Tämä on prinsessa pallotyyppinen mekko tytöille kuninkaallisen sävyisenä. Se on tutu -malli, jossa on joutsenjäljet ​​sinisellä satiinikankaalla. Se on hihaton ja sen hämmästyttävä osa on kuohuviini punainen jousi. Mekko sopii hyvin kaikkiin juhliin tai jopa pukeutuu arkivaatteisiin.

17. Mini hihat puuvillainen tyttöjen mekko:

Mini hihat puuvillainen tyttöjen mekko

Tässä tulee kaikkien aikojen suosikki puuvilla, joka on kätevä käyttää ja käyttää, tytöt kaikki pukeutuvat. Siinä on minihihat, joissa on pitkä hame. Se on valmistettu aidosta puuvillakankaasta, jossa on useita värejä sen kauneuden parantamiseksi. Se on tavallinen ja siinä on normaali pyöreä kaula.

18. Hihaton kaulus tyyppi tyttöjen mekko:

Hihaton kaulusmalli Tyttöjen mekko

Sinulla on myös vaihtoehto kesäkaudeksi tällä yksinkertaisella ja tyylikkäällä synteettisellä mekolla. Se on hihaton ja kaulan malli on kaulustyyppinen. Siinä on myös musta satiinityyppinen rusetti, joka tekee sen yksinkertaisesta ulkonäöstä upean. Siihen on painettu kuvioita.

19. Sharara Lehenga Choli tytöille:

Sharara Lehenga Choli tytöille

Se on kaunis ja upea kokoelma lehenga choli -mekkoja, joka tunnetaan myös nimellä Sharara. Se on punaisen ja kerman sävyjen yhdistelmä. Yläosa on jacquard -materiaalia, jossa on joitain kirjontoja. Hame on valmistettu Kiinan silkkimateriaalista, jossa on joitain zari -reunuksia.

20. Pitsityylinen mekko tytöille:

Pitsityylinen mekko tytöille

Tämän häikäisevän vaaleanpunaisen puvun päällystakki on minihartsi, ja koko mekon vaaleanpunaiset kirjontakuviot. Mekossa on hihnat, ja siinä on neliömäinen kaulakuvio, joka koostuu lattiapituisesta mallista. Siinä on useita kerroksia röyhelöitä ja nauhoja, jotka ovat sen todellinen kauneus.

21. Vaaleanpunainen ja valkoinen Lehenga Choli -mekko:

Vaaleanpunainen ja valkoinen Lehenga Choli -mekko

Anna pikku prinsessasi tuntea olonsa erityiseksi suloisuutensa kanssa yllään niin upea ja kaunis kokoelma lehenga choli -mekkoja. Se on hihaton ja sopii 5-10-vuotiaille tytöille. Se on vaaleanpunainen lehenga, jossa on zari -reunat, ja valkoisen kurtan päällä on upeat kirjontakuviot.

22. Mononet -syntymäpäiväjuhlat:

Mononet syntymäpäiväjuhlat Frocks

Tämä on yhdistelmä kahdesta tyylikkäästä taidemateriaalista, silkistä ja verkosta. Se on hihaton ja siinä on kohokuvioita. Tämä pitsiin upotettu kirjontakuvio, joka on ommeltu malliksi, tekee siitä täydellisen valinnan syntymäpäiväjuhlille ja upeille erityistilaisuuksille.

23. Patch Work Silk Girls -mekko:

Patch Work Silkki tyttöjen mekko

Pukeudu tyttösi tähän upeaan vaaleanpunaiseen salwar -kameeziin, joka on vain polven pituinen. Koko puku on valmistettu taidesilkistä ja on tavallinen. Sen kaulassa ja vyötärölinjassa on vain kermanvärinen pitsi. Mekko on hihaton ja siihen on yhdistetty dupatta.

24. Hopealanka Zari -brodeerattu mekko:

Hopealanka Zari -kirjailtu mekko

Saa lapset hehkumaan nykyajan muotitrendeistä. Tämä on perinteinen etninen mekko, jossa on lattiapituinen malli. Hihattomassa yläosassa on poikkeuksellinen hopeanvärinen kirjonta, mikä tekee siitä häikäisevän hehkuvan. Pitkä hame on valmistettu sifonkimateriaalista ja on kirkkaan keltainen.

25. Häät Wear Ethnic Girls Dress:

Häät Wear Etninen tyttöjen mekko

Nyt on hyvä hetki katsoa tämä sininen varjostettu etninen vaatetus tytöille, joka sopii täydellisesti häihin. Siinä on ainutlaatuinen muotoilu takin päällä, joka tekee täyspukuisista hihoista. Hame on tarpeeksi pitkä, jotta mekko näyttää kauniilta kontrastivärisellä reunuksella.

26. Net- ja Jacquard -tyttöjen mekko:

Net- ja Jacquard -tyttöjen mekko

Se on kauniisti suunniteltu tyttöjen salwar kameez, jossa on punaruskea jacquard -takki. Koko yläosa on kultaista verkkomateriaalia, jossa on täydet hihat. Pohjahousut on valmistettu taidesilkistä, ja niissä on myös vastaava verkkomainen dupatta.

27. Tyttöjen kevätkokoelma:

Kevään kokoelma tytöille

Tutustu kiinalaistyylisiin tyttöjen mekkoihin. Tämän tyyppiset mekot on tarkoitettu juhliin ja sopivat käytettäväksi kevätkaudella. Täällä se on tumman vaaleanpunainen varjostettu satiinimekko, jossa on tavallinen puku. Sen ainutlaatuinen applikointi on kukka -upotettu jousi.

28. Party Wear Tutu Girls -mekko:

Juhlavaatteet Tutu -tyttöjen mekko

Tämä on normaalipituinen mekko tytöille, joilla on puseron osa, jossa on kiinteää mustaa satiinia. Se on mini -hihoilla ja hame on vaaleanpunainen. Siinä on jousisovellus ja hameen yhtenäinen kuvio.

29. Anarkali -puku tytöille:

Anarkali -puku tytöille

Vauvasi vaatekaappi ei olisi täydellinen ilman tätä Anarkali-tyyppistä pukua, joka soveltuu 5-15-vuotiaille tytöille. Tämä on upea ja merkittävä valikoima tyttöjen mekkoja, jotka sopivat täydellisesti etniseen käyttöön. Se käyttää kangasta, kuten verkkoa, satiinia ja samettia. Yläosa on upeasti brodeerattu, ja siinä on kolme neljättä hihaa.

30. Tytöt Frocks ruusukeilla:

Tytöt Frocks ruusukeilla

Vaikka pikku enkelilläsi on paljon erilaisia ​​mekkoja, et silti täyttäisi kokoelmaa ilman tällaista ainutlaatuista hamevalikoimaa. Mekko on valmistettu korkealaatuisesta sifonkikankaasta, joka on myös kiiltävä. Siinä on ruusukkeita upotettuna pääntien ja vyötärön yli. Vauvan vaaleanpunainen hameosa on ommeltu monitasoisilla röyhelöillä.

31. Kultainen netattu Salwar Kameez -mekko:

Kultainen netattu Salwar Kameez -mekko

Tämä häikäisevä mekko teini -ikäisille tytöille on suunniteltu pitsityötä käyttäen. Yleinen sävy on kullanbeige, ja alaosa salwar on taidetta silkkiä. Sopiva huivi on myös kullan sävyinen, mutta valmistettu verkkokankaasta. Se on täyshihainen, ja sen vyötäröllä ja alareunassa on kontrastinen musta pitsi.

32. Ihanteellinen länsimainen mekko tytöille:

Ihanteellinen länsimainen mekko tytöille

Se on ihanteellinen kokoelma länsimaisia ​​mekkoja pienille tytöille, ja siinä on itse suunniteltu kuvio. Kangas on valmistettu Georgette -materiaalista, ja se on ylellisen punaisen ja kermanvärinen. Siinä on yksinkertainen leikattu pyöreä kaula ja se on paras valinta juhliin.

33. Länsi -ruudullinen tyttöjen mekko:

Länsi -ruudullinen tyttöjen mekko

Tarkastelet nyt vaaleanpunaista ruudullista puuvillapukua, jossa on pudonnut vyötärö ja kaksitasoinen rypytetty hame, joka vastaa rypytettyä etulippua. Siinä on pitkät hihat, jotka ovat turvonnut päälle ja joissa on myös hihansuut ranteessa. Se on kudottu hopeanvärisellä metallilangalla ainutlaatuisen kuvion saamiseksi.

34. Cute Girls Party Wear Mini Frocks:

Söpö Girls Party Wear Mini Frocks

Pikkusi saisi klassisen ilmeen tällä ylellisellä juhlavaatemallilla. Hanki tämä upea väriyhdistelmä vaaleanpunaisesta ja valkoisesta. Tämä mekko on valmistettu neulotusta Jersey -kankaasta, joka antaa meille äärimmäisen mukavuuden. Siinä on tyylikäs kaulan muotoilu ja se on polven yläpuolella.

35. Puuvillapainettu rento vaatetus tytöille:

Puuvillapainettu rento vaatetus tytöille

Tämä moderni ja nykyaikainen istuvuusvaate on valmistettu puhtaasta puuvillasta. Se on juuri paras ja söpö mekko tyttöjen vaatteisiin rentoihin tilaisuuksiin ja on hihaton. Tässä mekossa on normaali leikattu pyöreä kaula, ja kuvio on yhdistetty niin hämmästyttävän hyvin.

36. Persikka ja musta indo-länsipuku:

Persikka ja musta indo-länsi-mekko

Sinulla on hohtava kokoelma persikan ja mustan värejä yhdistettynä, indo-länsimainen mekko tytöille. Tafti- ja pitsikankaita käytetään pukeutumismateriaalin tavallisen kuvion esittämiseen. Viitta, nimeltään viitta, on kaunistettu lehtineen.

37. Chanderi -takki -tyylinen tyttöjen mekko:

Chanderi -takityylinen tyttöjen mekko

Tämä on eräänlainen indo-länsimainen mekko, jossa on Chanderi-tyylinen takki khadi-kerman sävyllä. Se on täyshihainen ja siinä on korkea kaulakuvio, jossa on brodeeratut kaulukset. Siinä on ainutlaatuinen napin applikaatio ja avoin aukko takissa, jotta häikäisevä punainen painettu hame näkyy.

38. Länsimainen hihaton mekko:

Länsimainen hihaton mekko

Tämäntyyppiset länsimaiset mekot sopivat paremmin kaikkiin erityistilaisuuksiin, kuten juhliin ja seremonioihin. Sen kaunis muotoilu, kuvio ja väri osoittavat käyttäjän rikkaan esteettisen vetovoiman. Siinä on hihaton toppi, jossa on tyylikäs mustavalkoinen hame.

39. Lyhyet minihameet tytöille:

Lyhyet minihameet tytöille

Se on kaunis mekko tytöille ja jännittävin minihameiden kokoelma 8-12-vuotiaille tytöille. Sen päällä on löysä, painettu puuvillapaita ja röyhelöiset hihat. Hame on minityyppinen ja koostuu mustasta verkkomateriaalista, jossa on paksut mustat sisäosat. Täydellinen vapaa -ajan asusteena.

40. Kukkajuhlamekko tytöille:

Kukkajuhlamekko tytöille

Löydä tyylikkäät vaaleanpunaiset ja mustat vauvan housut, jotka ovat hihatonta tyyppiä. Siinä on tavallinen musta yläosa ja hame on huomattavan vaaleanpunainen. Hameessa on ainutlaatuinen soihdutuskuvio ruusuista järjestettynä, kuten kuvassa. Tämä mekko on ihanteellinen juhliin.

41. Blue Tiny Baby Frocks:

Blue Tiny Baby Frocks

Mikään ei voi näyttää kauniilta pikkutyttösi päällä, sitten tämä peruskokoelma nuoria tyttöjen mekkoja. Se on niin söpö kuin hän ja myös mukava. Se on valmistettu samettimateriaalista ja siinä on Peter Pan -kaulus. Siinä on myös Megha -hihat, jotka varmasti pitävät ja lisäävät kauneutta.

42. Abaya -tyylinen Churidar Kameez -mekko:

Abaya -tyylinen Churidar Kameez -mekko

Tuo tuo miljoonan dollarin hymy lapsesi kasvoille hankkimalla hänelle sellainen kuin tässä on esitetty. Se on persikanvärinen mekko nimeltä abaya style churidar kameez. Se on valmistettu net- ja art -silkkimateriaaleista. Siinä on riimu -tyyppinen kaula ja nilkan pituus. Monivärinen toppi on sen korostusversio.

43. Intialainen tyyli Lehanga Choli -mekko:

Intialainen tyyli Lehanga Choli -mekko

On selvää, että pieni kulmasi näyttää nyt isolta. Joten kiirehdi ja mene hakemaan hänelle tämä uusi muotoilu lehenga choli kauniisti koristeltu intialaisella tyylillä. Sen perusväri on valkoinen ja muut sävyt, kuten vaaleanpunainen, violetti ja sininen, kultaisilla zarilankakirjonnoilla. Dupatta ja hame on valmistettu silkkimateriaalista valmistetusta Net egész -puserosta.

44. Tytöille tarkoitetut mustat tunikat:

Mustat tunikat tytöille

Toinen vaihtoehto, joka sopisi täydellisesti nykyaikaiselle pikkutytöllesi, on tunika, jossa on parisukat. Tässä on musta tunikapaita, jossa on pitkät hihat vapaa -ajan käyttöön. Siinä on pyöreä kaula ja se on tavallisen mallin kanssa. Tämä kaunis tyttöjen mekko käyttää kankaita, kuten 85% puuvillaa ja loput 5% elastaania.

45. Lacy riimu mekko Cuties:

Pitsinen riimu mekko söpöläisille

Tee valintasi tämän kauniin röyhelöisen, pitsisen riimukaulan tyyppisen mekon yli tytöille. Tässä hihattomassa istuvuudessa on tavallinen pullover -suljin takana ja se on ihanteellinen juhliin. Käytetty kangas on sukkahousut, ja siihen on kiinnitetty tutu -hame. Pikku söpöllesi voi kantaa tämän tytön suunnittelijapukua koko päivän epäröimättä.

46. ​​Valmis Kameez Patiala-mekolla:

Valmis Kameez Patiala-mekolla

Tai jos he haluavat näyttää yksinkertaisesti uskomattomalta, valitse tämä pelottava salwar -kameez Patiala -tyylisillä housuilla. Valkoisissa yläosissa on kaikki tilkkutyöt, kirjonta ja myös zari -langat. Siinä on valkoinen sisävuori tekokreppiä. Sininen Patiala on painettu kultaisilla väripainoksilla. Tässä tyttöjen muodikkaassa mekossa on myös täyshihat, jotka voidaan haluttaessa kiinnittää.

47. Tytöt Dhoti Style Kids Wear:

Tytöt Dhoti Style Kids Wear

Jos et ole tyytyväinen nykyaikaisiin moderneihin tyyleihin, valitse tämä etninen mutta tyylikäs Dhoti -toppi. Se on myös erittäin kevyt kuljettaa eikä siinä ole suuria hienoja teoksia. Se on keltainen keinotekoinen Georgette -materiaali, jossa on punaisia ​​varjostimia. Tämä puku kuitenkin säilyttää perinteisen tunnelman elossa. Yhdistä se yksinkertaisiin Patiala -leikkauksiin, taiteellisiin silkkihousuihin.

48. Verkkopäät Palazzo -housuilla:

Verkkopaidat ja Palazzo -housut

Hanki hänelle nämä upeat tyttöjen mekot, joissa on kauniisti painetut palazzohousut. Yläosa on verkkomateriaalia hohtavan vaaleanpunaisessa sävyssä hihaton. Palazzohousut on valmistettu satiinista ja kukkakuvioista, jotka vastaavat yläosien sävyä ja muotoilua. Se on paras tilaisuus, kuten hääjuhla ja syntymäpäiväjuhlat.

49. Valmiina käytettäväksi lasten Saree -mekko:

Valmis käytettäväksi lasten Saree -mekkoa

Olkoon tämä yksi erityinen päivä, jolloin hän kiinnittää kaikkien huomion pukeutumalla tähän söpöyn valmiiseen pukeutumisverkkoon. Pusero on valmistettu mustasta samettimateriaalista. Oranssi saree on kokonaan verkko- ja taftikankaita. Rajaa koristaa zari- ja dori -patchworks. Se on kuitenkin vaivaton täysi mekko tytöille.

50. Lattian pituus etniset tyylit:

Lattiapituiset etniset tyylit

Voit pukea pienen enkelisi yhdellä näistä prinsessatyyppisistä lattiapituisista pitkistä kylpytakista. Sen etupuolella on ainutlaatuinen röyhelömalli, joka näyttää enemmän prinsessamekolta tytöille. Se on hihaton, ja siinä on riimukaula. Yläosa on musta kirjailtu raskailla zari -teoksilla. Hame koostuu kreppistä kirkkaan keltaisessa ja persikan sävyissä. Tässä mekossa oleva tyttö, kuten tässä on esitetty, näyttäisi varmasti prinsessalta.

Putiikki on täynnä uusia tulokkaita ja uusia malleja tytöllesi. Joten mene ja hanki hänen suosikki, joka saa hänet ihmettelemään onnea. Siellä on upeimpia, ja kauneimmat kokoelmat odottavat hänen kosketustaan. Ja on olemassa monia lajikkeita, joista valita hihaton täyspitkä. Ja riimu -tyyppisestä niskasta Peter Pan -kauluskaulukseen.