9 tyylikästä popover -pukeutumismallia naisille trendissä

Popover -mekot on yleensä kääritty mekon päälle. Mekon yläosassa on kääremateriaalia, joka voi olla tavallinen tai painettu. Tämä mekko on peräisin Amerikan maista kauan sitten. Tämä käärittävä kuvio antaa lisäsuojaa mekon yläosalle. Popover -mekot ovat mukavat käyttää ja saavat sinut tuntemaan olosi iloiseksi.

Uusimmat ja mukavat popover -mekot naisille:

Kokeile tätä uutta 9 suosituinta popover -kokoelmaa.

1. 2 -osainen popover -mekko:

2 -osainen popover -mekko

Tämä on 2 -osainen popover -mekko, jossa on toppi ja hame. Yläosa on päällystetty juoksevalla takilla, jossa on Kaftan -hiha, ja tällä takilla on häikäisevä reuna. Hameessa on vaiheittainen kerrosrakenne ja se on tavallinen. Koko mekko on hienostunut. Jos sinulla on hyvät pitkät hiukset, tämä on hyvä asu, joka tekee vaikutuksen rakkaaseen.

2. Popover riimu mekko:

Popover riimu mekko

Se on popover -maksimekko, jossa on monivärinen painatus. Mekko on riimukaula ja selkätön. Tämä mekko sisältää erilaisia ​​malleja eri väreissä. Mustan raidallinen sandaali näyttää upealta tämän mekon kanssa. Tämä on hyödyllistä myös kesäkaudella.

3. Painettu popover -mekko:

Painettu popover -mekko

Tässä popover -yläpuvussa on epätavallisia tulosteita kolmessa värissä. Mekon alaosassa on kolmioleikattu etu- ja takaosa. Yläosassa on pyöreä kaula. Siinä on valkoisia ja harmaita raitoja ja yli on tehty mustia tikkuja, kuten sävyjä.

4. Popover -takki -mekko:

Popover -takki -mekko

Se on kaunis popover -hääpuku valkoisella värillä. Sisävalkoinen mekko on täysin tavallinen hihaton ja leveä pyöreä kaula. Ylempi läpinäkyvä kangas on korkea kaula ja korkki hihassa. Ulkomateriaali on kokonaan työn koristamaa. Tämäntyyppinen mekko antaa rikkaan ilmeen ja mukavuuden myös juhla -aikaan.

5. Kukka Popover -mekko:

Kukkainen popover -mekko

Se on plus -kokoinen popover -mekko, joka sisältää kukkakuvion. Koko mekossa on värikäs kukkakuvio. Siinä on V -pääntie ja puolihihan koko. Nämä suuret kukat lisäävät hohtoa ja vaikutusta mekkoon.

6. Flutter -hihan popover -mekko:

Flutterhihainen popover -mekko

Tämä valkoisen värinen pitsinen popover -mekko on yksinkertaisesti hämmästyttävä. Mekko on koristeltu kukka -virkkaustöillä. Tässä puhtaassa valkoisessa ja loistavassa mekossa on kaula ja lepattu hihakuvio. Mekko on varsin vaikuttava.

7. Leikkaa popover -mekko:

Leikkaa popover -mekko

Tällä hoikalla ja tyylikkäällä naisella on yllään musta popover -mekko, joka on löysä ja lyhyt. Mekossa on syvä V -muotoinen kaulakuvio, joka on peitetty mustalla kiiltävällä reunuksella. Se on yksinkertainen mekko, joka näyttää hämmästyttävältä ja henkeäsalpaavalta. Kokeile tätä mekkoa erityispäivääsi kumppanisi kanssa.

8. Sisäänrakennettu popover -mekko:

Sisäänrakennettu popover -mekko

Se on seksikäs olkaimeton popover -mekko, jossa on sisäänrakennettu päärynän muotoinen väri. Etuosan alapuolella on sisäpuolen kolmion leikkaus ja takana normaali pyöreä leikkaus. Mekko on suora ja täydellisesti istuva runkoon.

9. Sovita & Flare Popover -mekko:

Sovita & amp; Flare Popover -mekko

Tämä hihoissa oleva popover -mekko on sovitettu vyötärölle asti ja sieltä se levenee. Siinä on puolikokoiset hihat ja musta vyö vyötäröllä. Erittäin hienot paneelit on luotu levennysosaan, joka on vähän edessä edessä verrattuna takaosaan.

Täällä näimme muutamia esimerkkejä popover -mekoista, mutta kaikki ovat kuitenkin mahtavia. Tällaisen mekon näkeminen ei voi vastustaa sitä. Se antaa erottuvan ilmeen naisille jättäen upean ja loistavan kuvan ihmisten mieleen. Popover -mekko luo upean samankaltaisuutesi.