9 Viimeisintä trendikästä naisten matalaa mekkoa

Nämä korkeat ja matalat mekot ovat erittäin suosittuja nykyaikaisten tyttöjen keskuudessa. Niitä on saatavana erilaisissa lajikkeissa, kuten Sequin -päällystetty cocktail -tyyppi, muodollinen, kulta -tyyppinen pääntie, riimu -tyyppiset mallit jne. Näitä mekkoja voidaan käyttää kaikissa rentoissa tapahtumissa ja myös muodollisissa tilaisuuksissa. Ne ovat myös yhtä lumoavia iltajuhlissa.

Kauniit ja houkuttelevat korkeat matalat mekot naisille muodissa:

Tässä on joitain Top 9 -malleja tytöille ja naisille.

1. Autuas satiini korkea matala mekko:

Autuas satiini korkea matala mekko

Se on kuninkaallinen kiiltävä kangas, jossa on tavallisia applikoita koko mekon rungossa. Tämä hihaton korkea matala iltapuku on kaikkien aikojen suosikki muoti-diivalle, joka mieluummin normaalia vyötäröleikkausta ja helmiä kaula-alueella.

2. Useita soihdut korkea matala mekko:

Useita soihdut korkea matala mekko

Tämä on eksoottinen kokoelma viininpunaista korkeaa matalaa mekkoa, jossa on useita soihdut. Se on myös hihaton, luonnollisella vyötärölinjalla ja normaalilla rintakuviolla ainutlaatuisella kaula -suunnittelulla. Tämä näyttää raskaalta, mutta tämä on paras valinta kaikkiin seremoniatoimintoihin.

3. ainutlaatuinen takaisin suunnittelu korkea matala mekko:

Ainutlaatuinen selkänoja korkea matala mekko

Tämä on upea valinta korkeista matalasta mekosta, jossa on hihat. Sininen sävy ja valkoinen kuvio. Siinä on puolihihat ja polvipituisessa hameessa on kukkakuvio. Tämä näyttää vähän seksikkäältä ja rakkaasi varmasti arvostaa.

4. Neckless Type High Low Dress:

Neckless Type High Matala mekko

Kiinnitä katseesi tähän kauniiseen kokoelmaan korkeasta matalasta muodollisesta mekosta. Tässä ainutlaatuisessa kuviossa on kaulaton malli ja käytetty kangas on puhdasta synteettistä, ja siinä on kukkakuvioita kaikkialla vaatteessa. Takana se koskettaa lattiaa, jolloin saadaan pitkä malli korkeista matalasta mekosta.

5. koko hihat korkea matala mekko:

Täyshihainen Korkea Matala mekko

Tämä on aito kokoelma mustaa korkeaa matalaa mekkoa, jossa on täydet hihat. Siinä on Bardot -tyyppinen kaulakuvio ja koko asu on valmistettu kiinteästä mustasta verkkomateriaalista.

6. Brodeerattu korkea matala mekko:

Brodeerattu korkea matala mekko

Tämä on upea valikoima valkoista korkeaa matalaa mekkoa, jossa on musta kierteinen kukkakirjonta. Se on kaulattomalla kuviolla, joka tunnetaan virallisesti kulta -tyyppisenä kaulana ja jossa on kirjontakuvio rinnassa ja myös epäsymmetrisessä hameessa.

7. Vaaleanpunainen helmillä koristeltu matala mekko:

Vaaleanpunainen helmillä koristeltu matala mekko

Käytä tämän kauden ihastuttavaa vaaleanpunaista varjostettua sifonkikangasta. Voit myös lahjoittaa tämän ainutlaatuisen korkealaatuisten mekkojen kokoelman rakastetulle sisarellesi tai ystävällesi, jotta ne näyttäisivät erityisiltä missä tahansa satunnaisessa tilanteessa. Se on täynnä hihoja ja sen yläosassa on joitain helmiä.

8. Kukka -applikointi Korkea matala mekko:

Kukka -applikointi korkea matala mekko

Löydä tämä korkea matala cocktail -mekko, jonka vyötäröllä on kaunis kukka -rusetti. Mekko on houkuttelevan persikkaisen sävyinen ja siinä on korkealaatuinen kiiltävä verkkomateriaali, jossa on kaksi upeaa soihdutusta.

9. Double Piece High Low Dress:

Double Piece korkea matala mekko

Tässä on vaatimaton kaikista korkeiden ja matalien mekkojen valikoimista. Se on kaksiosainen mekko, jossa on tiukka istuvuusluistelija -mekko, jonka sisäkappaleena on kukka -applikaatiot. Ja sifonkikankaan ulompi paljetti paljettina korostaa korkean ja matalan vuoratun kerroksen hihnoilla.

Näitä on saatavana kaikissa mahdollisissa kooissa ja myös plus -kokoisille naisille. Ja voimme myös saada erilaisia ​​kankaita, kuten sifonkia, synteettistä, satiinia, polyesteriä ja myös korkealaatuista murskattua puuvillaa. Halutessasi voit muokata mekkoasi suosikki kaulakuviosi, vyötärölinjan ja myös selän muotoilun mukaan.